Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
19.4.2007 15:59:45
Ahojky!
No ty si prostě chceš tu svatbu užít! Tak užívej a rovnou se sbalenou taškou, nesmíš moc skotačit,aby tě tam nakonec Jirka nemusel rovnou nechat. Já dneska courala s kamarádkou po ČB, akorát jsem přijela a jsem hotová.Takže dneska doma nic uděláno a jak to vypadá ani nic dělat nebudu.Tak držím palečky. Já jdu na krev a výtěr v pondělí, to zas bude.Vidím jehlu a padám. Tak pa pa |
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
19.4.2007 10:56:50
Ahojky,
tak jsem zpátky z KO. Tlak, moč, vše OK. Nález stejný jako minulý týden, chtěl mě už poslat na monitor do porodnice, ale tý se raději zatím budu vyhýbat, sic by si mě tam mohli chtít nechat. CS3, monitor ukázkový a mám se v tý porodnici na další monitor ukázat v sobotu. Takže si odskočím ze svatby. No stejně to vidím tak, že mě budou příští týden vyvolávat. Markéta 40+1 tt |
18.4.2007 11:40:44
Tak dneska mám sice svůj den, ale nic se neděje. Fronta zatím nezabrala a já nerodím. Uvidíme, jestli bude alespoň nějaká změna na zítřejší poslední KO u GynDra.
M. |
18.4.2007 8:37:14
Ahojky!
Markét tak dneska máš svůj den! Změna počasí - tak jak jsi na tom, jsi celá? Rodilo by se celkem dobře.Tak držím pěstičky.Já dneska odpočívám, budu mít sice návštěvu,ale jinak pohodičku.Tak pa pa |
sedamyska | 13611 |
16.4.2007 22:05:15
Omlouvam se zeny, ze vam lezu do diskuze, ale hledam kamaradku se kterou jsem se nevidela uz hoodne roku.
Jmenovala se Vladka Nenickova, ale vim, ze se pred par lety provdala. Mela syna Dominika, myslim, ze vyvdala dalsiho a narodil se ji pak Tonicek. Vim, ze pochazi z Milevska a ze pracovala v nemocnici v Tabore. Pracovali jsme spolu v nem. v Kyjove a jelikoz jsme byly takova skupinka par holek, ktere spolu dobre vychazely, moc rada bych ji chtela najit a evnt. domluvit nejake setkani. Dekuji predem za pomoc ;-) |
16.4.2007 7:13:51
tak se hlásím pro prosluněném víkendu, kterej jsme skoro celej strávili venku. Do termínu 2 dny a u nás se vůbec nic neděje, nic nechystá, nemám jedinej náznak blížícího se porodu. Začala jsem se proto vypravovat na sobotní svatbu Jirkovi sestřenice. Včera nám přivezli výslušku a navnadili mě tak, že se mi rodit nechce. Počkáme až po tý svatbě, tam se ještě nadlábnu a třeba příští pondělí si může Jiřík vykouknout ven. Uvidíme.......... Ve středu bude studená fronta, to by mělo podporovat porody. Tak se asi budu muset do soboty dole spíchnout nití, aby Jiřík vydržel!!!!:-)) Tak ať na tý pětiletý uspějete bez hádek a nervů!!!! a u Egrta bez front!!!! My se chystáme dneska dopoledne do MC, děti tam mají zpívání, to je něco pro naší malou. A odpoledne nás pozvala kámoška na návštěvu, tak zabijeme čas tam. Hrozně se mi to vleče, vymýšlím program na každý den. Když se nic nebude dít se mnou, tak bych se ozvala a možná ke konci týdne zajdeme. PAPAPA Markéta |
15.4.2007 18:21:29
Ahojky!
Koukám, že vás sluníčko vytáhlo všechny ven! Markét doufám, že jsi ještě celá? Jestli budeš v pohodě,tak se zase v týdnu ukažte, budem rádi. Já nějak nestíhám, zítra pokud bude Ada v pohodě půjdem na tu 5 letou a v úterý dopoledne jde za Egrtem pro razítko do průkazky. Tak pa pa |
12.4.2007 13:11:53
JOJO, zrovna se uspává, celé se nám to posunulo, protože jsem cestou z poradny potkala kámošku, zašla k nám na kafčo a místo v 11 uspáváme v 13,00. Ale stávala v 6,00 ráno, takže bez spaní by byla protivná moc.
Až se vzbudí, tak Ti písnu SMS, že za chvíli vyrazíme. PA |
12.4.2007 7:51:32
Ahojky Markét!
Tak to budem moc rádi. Já půjdu tak po jedné hodině nakoupit - penny,tesco, ale jinak budem doma.Tak se na vás těšíme.V tu dobu ti stejně malá spí, že jo? Tak pa odpoledne. |
12.4.2007 7:27:58
Radko, co máš dneska odpoledne v plánu????????? Mě nic nenapadá, tak je tu možnost, že bychom s Markétkou zašly. Jak to vidíš??????
Až přijdu z poradny, tak se juknu. Pa Markéta |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.