Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
11.4.2007 20:35:22
Krev v 33 tt ANO a výtěr až v 36. tt, kvůli nějakému tomu kokovi a ATB při porodu. Krev i výtěr byly OK.
Jdu zítra na KO + monitor, tak napíšu, zda něco někam pokročilo. M. |
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
11.4.2007 16:18:27
Ahojky,teda Renčo vy se v tom tedy plácáte.Zaberou jí vůbec když jsou takhle po sobě?Držím palečky.
Markét já dneska byla na ko, vše ok, zase dělal bububub, příště krev a výtěr - to je prý po novu.Taky tě ho dělal? |
11.4.2007 16:18:26
Ahojky,teda Renčo vy se v tom tedy plácáte.Zaberou jí vůbec když jsou takhle po sobě?Držím palečky.
Markét já dneska byla na ko, vše ok, zase dělal bububub, příště krev a výtěr - to je prý po novu.Taky tě ho dělal? |
renča a gabča | 49391 |
11.4.2007 13:00:30
Ahojky...tak jsme dneska dostali zase ATB do očiček / už třetí během měsíce /,dr ji udělala výtěr a máme přijít v pátek na kontrolu....já už se z toho fakt zblázním,v sobotu jedny dobrala,oči v klidu a od včera zase slzení a hnis....
|
10.4.2007 19:21:04
tak odpočívej a relaxuj. Já jsem sice v klidu dožehlila, ale teď jsem celý odpoledne stěhovala věci do nový skříně v koupelně a mám taky místo břicha kámen!!! Takže už házím taky nohy nahoru.
Já ze začátku taky jezdila na gyndu ke Křešničkovi do Strakonic. Ale za prvé mě to dojíždění nebavilo, a za druhé mě vadila ta dlouhá objednací lhůta. A když mi kamarádka doporučila píseckou gynekologii s jedním ordinačním dnem v týdnu ve Vodňanech, kde můžeš přijít kdykoliv bez objednání, tak jsem měla vybráno!!!! V tu dobu už tu byla na výběr jen Dr. Benquedihová a stařičký Dr. Vlček. Takže Dr. Bambasová z písecký porodnice byla výhra a jasná volba. Navíc se mi to potom hodilo při těhu, kdy na konci už chodíš každý týden a každý týden jezdit do Strakonic, to by byl očistec. No a nezi jednotlivými těhotenstvími se Dr. Bambasová osamostatnila a má soukromou ordinaci v Písku. Gynekologie sem teď vysílá Dr. Turka, kterej je moc fajn. Mladý a sympatický!!! Při minulém těhu jsem musela na UTZ a monitory jezdit do písecký porodnice, tentokrát je to daleko jednodušší, protože UTZ i monitory můžu absolvovat u Dr. Neumanna, kterej převzal ordinaci po Vlčkovi. Hm, tak to mám jak slohový cvičení. PAPAPA M. |
10.4.2007 16:57:17
Markét tak jsi to uhodla, šla jsem rovnou pro Adélku do školky, pak domů.
Teď jsem dožehlila,ale jelikož břicho mám jaKo kámen,tak jsem celý bordel, včetně prkna a žehličky nechala v obýváku a odpočívám. ada kouká na telku,alespoň 10 minut ji ráda nechám.Mám dost. Chodím do Strakonic za Topinkou, je v Bavorovce, ale to ty určitě víš. Tady jsem si nebyla před 8 lety schopná vybrat doktora a to dojíždění jednou za čas mě nevadí.I když teď je to horší.Petr mě nechce pouštět samotnou, kvůli tlaku - mám stále nízko.Tak mě vozí jako medvěda a mě se to vůbec nelíbí!!!Zítra mám v plánu DM a lékárnu, chtěla jsem za ségrou na čajík, ale o neklapne.Tak pa |
10.4.2007 15:10:19
No naplánovala sis pěkný kolečko po městě. To přijdeš vyřízená, otrávená a určitě ještě nevyřídíš vše podle svých představ. Tak to alespoň mívám já!!!!
M. |
10.4.2007 15:09:05
Radko, děkuju za info, já si myslela, že to bude úplně jedno jestli to podám v únoru či březnu. Za nikým nechoď, peníze nepotřebuju, zrovna dneska mi z práce přišla první mateřská, tak se zase raduju!!!!
Co se týče šetření, tak se snažím moc nešetřit, abych na porod byla v kondici, navíc to hnízdění je šílený, leze mi to na mozek. Dneska jsem 3 hodiny žehlila, ale mám hotovo a zase se nudíma čekám, až se M. vzbudí, spí už přes 3 hodiny. Bříško se mi boulí, občas tvrdne, občas to maličko zabolí, ale to je tak všechno. Rozhodně nerodím!!! Pa Pa a příjemnou poradnu. Ke komu vlastně chodíš???? Markéta |
10.4.2007 15:00:18
Markét ahojky!
Teda ty jsi makala, neměla by ses šetřit? S penězma tě nepotěším, máme na vrácení 30 dnů od posledního možného dne podání, takže letos do 2.5.07.A je jedno kdy to podáš.Zpracovávají to průběžně,takže někdo už může mít ty peníze teď a jiný až poslední den.Jestli tam máš chybu,tak si tě vyzvou a ty peníze zase budou déle.Rychlejší to mají ty co to chtějí na účet.Poštou to jde déle. Potřebuješ je hoooodně nutně? Můžu zajít za Blankou R.co tě zpracovává a ona mě řekne co a jak a já ji popostrčím.Stačí napsat.Jdu tam ve čtvrtek. Zítra mám poradnu.A tvrdnu docela obstojně.Tak pa pa Rendo taky ahojda! |
renča a gabča | 49391 |
10.4.2007 8:54:53
Ahoj,.....tak je konečně po svátcích,kluci ve škole,táta v práci a je klid....jelikož jsme dneska vstávaly v 6,mám poklizeno,peru druhou várku prádla a ted vyrazíme do města,po úřadech /pracovně /,finančák,sociálka,zdravotní,pošta,banka.....taky musím Gabču objednat na to oční....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.