| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Písek

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 731  [Dalších 511 >>]
Markéta, Markétka a Jiřík 13236
10.4.2007 8:53:06
Tak mi grilovali v neděli, přežrala jsem se jak prasátko a byla jako soudek. Včera jsem měla hyperaktivní gruntovací den, šůrovala jsem celej barák, umyla i ty střešní okna!!! Přes velikonoce jsem vyprala 5 praček prádla, stáhla ručníky z obou kouplen, převlíkla postele atd. všechno prádlo mi krásně uscho a já ho budu dneska žehlit. Dopoledne vyšlu slečnu na dvůr na písek, čekám, že přijede kamarád s novou skříňkou do koupleny, tak nikam nemůžeme jít. Půjdeme až odpoledne na motorku.

Jsem ještě celá, do termínu 8 dnů a mě se vůbec nic nechystá, poslíčci se od minulého čtvrtka neukázaly.

Jé a ještě jeden technickej, Radko: Když jsem 28.2. podávala daňový přiznání, kdy by mi tak měl přijít přeplatek na účet???????? Ty si říkala, žes to podávala ještě dřív, už máš peníze vrácený???????

Markéta
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
10.4.2007 7:36:08
Dobré ránko holky!
Tady začíná vylízat sluníčko,takže to vy¨padá na další nádherný den.

Markét tak co jsi ještě stále celá?
Já jdu dneska na chvíli do práce, vůbec se mě nechce.Budeme vyřazovat staré věci.A s tím je tolik papírování.Myslím, že jedna návštěva stačit nebude.A zítra mám doktora.Začínám 33tt.

Jinak oslavka je za námi,včera jsem padla do postele úplně vyřízená a hlavně přežraná, teď jsem snídala jen jablko.Jsem jak sud.Ale počasí na grilování - parádička.Jen se sedělo a jedlo.A já jsem ráda, že chutnalo.
Adélka opět nechtěla do školky, čt a pá byla doma - prázdniny a zase dneska problém.Už natahovala doma,což teprve ve školce.Chudák Petr.
Tak pa nějak jsem se rozepsala.
renča a gabča 49391
9.4.2007 12:54:26
VESELÉ VELIKONOCE...

7.4.2007 13:07:48
ad střešní okna - na tý naší rušný ulici je vždycky umeju a za 2 dny vypadaj, jako kdybych na ně nešáhla!!!!!

Spodní, ty vydržej čistý docela dlouho, když nepočítám obtisky od dětských ručiček, když vyšaší do okna pokaždý, když jede přes kolej vlak!!!!!

A jdu věšet prádlo!

M.
7.4.2007 9:24:28
Ahojky!
Holky já na velikonoce taky prdím, zítra až přijedeme od našich obarvím trochu vajíček s Adélkou, aby se neřeklo.Beránka u nás nikdo nejí,takže ho ani nekupuju.Maruška - moje mamka místo toho pekla koláčky, takže si je zítra přivezeme.A toť celé velikonoce.Na středu to vidím na vajíčkovou pomazánku.

A jsem vzteklá, neboť jsem měla krásně umýté okna - takovou práci daly. A tenhle týden sousedi ob dva baráky bourali střechu a dělali nový krov, takže je mám zase jako prase.Na střešních je dokonce celý nános.Už se na ně můžu z vysoka vyprdnout.

Dnešek mám volný,Aďa u našich, manžílek zatím v práci, obídek trochu ožulím,takže jen peru a pak taky nedělám.Tak pa pa
7.4.2007 8:00:08
Tak mě je teda 28, ale zrovna moc mladě si už taky nepřipadám!!!

Po čtvrtečních poslech už není ani památka, jen mi tvrdne bříško. Takže to asi opravdu bylo tím, jak jsem jí tahala a byla jsem unavená.

Rodit o Velikonocích se nechystám, ono k tomu přenášení nakonec dojde!!!

Dneska velký praní, vyperu ložní prdlo a všechny ručníky po baráku + všechno jen trochu našpiněný prádlo a do porodu už to budu jen tak šolíchat.

Manžel v práci, já dnes jen uvařím a hodím nohy nahoru. Zítra se chystáme ke tchýni na chatu a nechám už se taky konečně opečovávat, už mám taky nárok.

Včera odpoledne jsme jeli do ČB. V Roleru jsme kupovali Markétce do pokojíku šatní skříň, v OBI a Baumaxu nějaký lišty. No provoz všude šílenej, ještě při výjezdu z Vodňan hlásil Faktor ucpaný Češňovice bouračkou. Tak jsem jeli přes Hlubokou. Poslední štace byl Globus a ten stál za to. Tolik národa jsem tam ještě nezažila. Bylo to strašný. Ještěže nebyla malá s námi. Byla s babičkou na chatě u Týna nad Vltavou, kde jsme jí potom vyzvedli. Domů jsme přijeli v půl devátý, já ztahaná jak pes.

Tak vám všem přeju krásný Velikonoce, ačkoliv já sama na ně letos v tom očekávání blížícího se porodu těžce dlabu.

Markéta 38 + 3tt
renča a gabča 49391
6.4.2007 22:14:18
Rádí,mě bylo před měsícem 38....ještě strašnější...
6.4.2007 16:56:02
Ahojky holky!
Holky dík za přání, mám radost.

Markét neblázni, já vím, že je pěkný mít mimi na velikonoce,ale ještě máš čas.To máš z toho, že jsi malou nesla!Jsi vůbec ještě celá? Doufám, že dáš vědět.
Naši si ráno odvezli Adélku, já byla s kamarádkou v ČB, dorazila jsem po třetí a doteď jsem nakládala maso na grilování.Jsem urvaná jako kotě a to máme večer jít na večeři se známými.No nevím jak přežiju.Dneska jsem měla hroznou noc,spala jsem mizerně, do toho 2x Adélka, ráno jsem byla k nepoužití, po dlouhé době jsem musela dát kafe-pomohlo,ale už na mě únava padá znova.Jsem uťapkaná.
A jestli už chceš rodit,tak pěkný datum je 9.4.Tak se snaž.

Markét mocccccc držím pěstičky a jestli se to rozjede,tak ať je to co nejkratší - nemá cenu to tam zdržovat!! Pa pa

Renčo hrozný věk - 34.Strašný!!!!
6.4.2007 6:26:34
Radko - VŠE NEJ k narozeninám!!!!!! Pořádně si užijte oslavu a grilování, má být pěkně!!!

U našich bylo ve středu super, prošla jsem si s mamkou město, malou hlídal brácha, zajela jsem i za babičkama, Markétka byla všude moc hodná. Včera ráno byla kontrola u Turka, stále CS1, vše OK, monitor ukázkový a povídal mi,že se ještě určitě uvidíme za týden. No a já mu říkám, že z toho nálezu, co mi oznámil se určitě uvidíme i za 14 dní - to už budu 40+1 tt!!!

No a po kontrole to všechno začalo. Markéta celou cestu domů protivná, nechtěla jít, musela jsem jí kus nést. Po obědě měla přiject kamarádka, ale naše slečna byla tak protivná, že jsem jí dala spát. Když kamarádka s holčičkou v 13,30 dorazily, tak jsem jí musela vzbudit, tím jsem jí tak naštvala, takže byla protivná celé odpoledne, nechtěla holčičce půjčit žádnou hračku, pořád se praly, no já z toho byla na na nervy. Jen co návštěva v 18,00 odjela začala jsem neskutečným způsobem poslíčkovat, musela jsem si dát vařící sprchu, trochu to pomohlo, ale to 22,00 to nepřešlo a některý ty poslíčky jsem musela ve stoje vydýchávat. Docela hustej zážitek, v prvním těhotenství jsem to nezažila.

Takže buď jsem byla tak utahaná z toho včerejška, nebo se jednoduše začíná děloha připravovat na porod.

Dneska mám v plánu MC s těhujogou - pokud mi bude dobře a nic mě nebude bolet - no a odpoledne má být hezky, takže dlouhá procházka s Markétkou směr Rybářská škola!!!!

Takže přeju všem hezký den a kdyby se něco dělo, tak raději i VESELÉ VELIKONOCE!!!!!

Markéta

renča a gabča 49391
5.4.2007 21:08:38
Rádí,kolik ti bude?
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 731  [Dalších 511 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.