Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
5.4.2007 15:31:07
Renčo díky moc,ale tenhle věk se už neslaví.
|
renča a gabča | 49391 |
5.4.2007 14:20:23
Rádí,..tak všechno nejlepší k narozeninám,..pěkně to oslavte.....
|
renča a gabča | 49391 |
5.4.2007 14:19:28
Markéto,to já nemyslela zle,je mi jasný,že ti nikdo nebudí,aby jsi vstávala,...taky spím tak 7 hodin,ale já zase chodím spát až kolem půlnoci,nějak si ráda užívám ten klid,kdy Gábi spí,celý den se mi motá pod nohama,ani chvilku nechce být sama,tak mám klid jenom,když je doma tatka nebo večer....a taky když ted od rána svítí sluníčko a zpívají ptáci,tak se ani dlouho spát nedá....
|
5.4.2007 11:41:51
Ahojky!
Tak jak bylo u rodičů?Určitě pohodička viď? Mě zítra naši odvezou Adélku, pojedou s ní a malým od ségry do Strakonic na ten pohádkový den na hradě.Bude tam Troška a poběží pohádka za pohádkou. A já si alespoň v klidu naložím maso na grilování.V pondělí máme oslavku, slavíme naše narozky, máme je s manžílkem pár dní po sobě, tak to děláme najednou.Tak pa pa |
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
4.4.2007 20:18:35
Renčo, jenže já chodím docela včas spát a prostě po osmi hodinách spaní už opravdu nezaberu.
Radko, tak jsem tu porodnici vzdala. Poté, co jsem tam zavolala a opravdu je nepřemluvila k sepsání porodopisu - nepíšou to předem - tak jsem tam na čumendu nešla. Nikam nechvátám, vím, že mám ještě 14 dní čas. Navíc podle data početí mám v plánu 5 dní přenášet!!!!! Markéta |
renča a gabča | 49391 |
4.4.2007 12:48:20
Ahojky....
už sem tady z Písku asi sama....Jaruska je bez netu a co je s Ivanou nevím....asi má dneska svátek,tak kdyby náhodou nakoukla,tak.......VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!! Gabča má zase zánět spojivek,tentokrát dostala antibiotika a až je dobere,jdeme na oční,jestli nemá zase ucpaný slzný kanálky....ve třech měsících ji je protahovali a prý se to někdy znovu ucpe....to mám radost,chudinka.....mě poslali na chodbu a ona hrozně plakala....tak doufám,že to bude dobrý... Markéto,už to máš za pár,tak odpočívej a nenech se budit tak brzo..... |
4.4.2007 7:42:55
Tak držím pěstě na poradnu.I když totermínu máš ještě 14 dní, kam pospícháš?!
Do porodnice bych raději nelezla, ještě si přivodíš trauma. Tak si užijte výlet u vašich a ozvěte se.Pa pa Písek nám nějak zaspal co? Kdepak se touláte holčiny, venku zasvítí sluníčko a už nemají čas. |
4.4.2007 6:18:50
brzy?????? On Jirka chodína šestou a jak opuští ložnici, tak mě vzbudí a já už nezaberu. Spím teď jak na vodě!!!
Převalovat v posteli mě nebaví, tak jdu dolů a zapn si PC, počtu noviny, dám sprchu a počkám až se MArkétka kolem půl osmý vzbudí. Dneska se chystám na celej den do Strakonic, ožná ych doška zkouknout i porodnici, a´t si připomenu, do čeho jdu, uvidím. O víkendu chceme jet na chatu, dle počasí tam i spát, no nevím, taky uvidíme. Ale to je ještě daleko, žiju teď ze dne na den a nejvíc mě zatím zajímá zítřejší poradna. Potom se ozvu, jestli už nález pokročil - moc tomu nevěřím!!!! Jo a začala jsem zadržovat vodu. Od minulýho týdne mám 2 kila nahoře a to jím normálně. Hodně piju, málo čurám. Vím, že je to na konci těhu normální, ale radost z toho teda nemám. MArkéta |
3.4.2007 16:15:00
Ahojky!
Markét nevstáváš nějka brzy?! Já kdybych nemusela po šesté tak nevylezu.Adélku vodí do školky Petr a já už pak lítám a makám.Dopoledne uteče jako voda a pak letím pro ní do školky.Spát ji tam nenechávám.To člověk akorát uvaří, poklidí a už aby letěl. Od neděle peru oblečky na malýho a žehlím a nemá to konce.Teď ještě deky a povlečení a snad..... Petr mě přestěhoval skříňku,tak to tam rovnou skládam.Jaký plenky kupuješ na Jiříka? O víkendu jedeme k našim a v pondělí oslavka, máme s Petrem skoro nastejně narozky,tak to slavíme spolu.C hceme grilovat v krbíku,tak snad vyjde počasí.V pátek musím naložit maso a v neděli až dorazíme od našich upeču roládku se šlehačkou a prdím na ně.Tak pa |
3.4.2007 6:51:03
jsem stále celá, jen pořád někde drajdíme s Markétkou venku, když je tak krásně. Včera jsme byly až u rybářský školy a ta naše treperenda to ušla a večer v 8 padla za vlast.
Dokonce jí měli tchánovci na celou neděli na výletě a já jsem 2 hodiny jezdila na kole. Jirka s kámošema si domluvili inliny. Na ty jsem si netroufla, ale jela jsem s nima na kole. Bylo to moc fajn, nic mi to neudělalo, Jiříka to nevyhnalo. Dneska zubař, zítra k našim do Strakonic, ve čtvrtek poradna a v pátek, když bude pěkně, tak vyrazíme na chatu, nebo až v sobotu ráno, netuším. Do termínu 14 dní, na vylodění to zatím nevypadá. Jen mě štve, že jsem poslední týden začala zadržovat vodu. Celý těhotenství nic a najednou hodně piju, málo chodím na malou a všimla jsme si, že mi otýká ksicht a nevím co s tím!!!! Klidně bych kdykoliv rodila, ale zatím to prostě nevypadá!!! Markéta |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.