Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
2.4.2007 19:38:28
Ahojda, koukám, že vás sluníčko vyhnalo ven.
Markét doufám, že jsi ještě celá? |
renča a gabča | 49391 |
28.3.2007 18:41:29
Počkat,já nemyslela,že jste divný......jen,že ten pocit znám,.....někoho znát,ale nevědět jak vypadá....pak člověk potkává lidi a říká si "to by mohl být on".....trochu tajuplný,ne?
|
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
28.3.2007 16:55:21
RENČO - divný asi sme. Ale kdyby mě včera oslovila Radka během tý scény na ulici, asi bych nadšená nebyla a hanbou bych se červenala až na prdeli!!!!
RADKO - dneska nezajdeme. Markétka spala do 12,30 do 15,45. V 16,00 přišel na mou žádost manžel domů z práce dřív, protože je mi celej den divně, na zvracení, klepu se a cítím, jak mi lítá tlak. Tak si jí oblíknul a šli ven na kolotoče. Zítra jdu do poradny, protože má Turek dovolenou, jdu vyjímečně k NEUMANNOVI. Uvidíme co mi poví............. Jdu tam na druhou, a odtud s M. na procházku, pokud bude vše OK. Tak to když tak zkusíme zítra, abychom už nebyly tak divný!!!!! Markéta |
28.3.2007 16:39:41
Renčo to nebylo tak, že bych se bála Markétu oslovit, jen jak jsem letěla kolem mě tak napadlo jestli to nebyla ona.Už jsem ji dávno přešla, když jsem si souvislosti dávala dohromady.
|
renča a gabča | 49391 |
28.3.2007 13:13:51
Ty jo holky ,nezdá se vám to takový záhadný?...znáte se z téhle diskuze,potkáváte se,máte společný kamarádky,ale neodvažujete se jedna druhou venku oslovit,protože nevíte jistě jestli je to ona.....přesně tohle jsem měla s Jaruskou,ona mi venku poznala a já vůbec nevěděla,že prošla okolo mě....
My jsme se sešly v MC,holky tam možná chodí, já tam ted nebyla,jsme trochu nakřápnutý / i já /,tak nechci roznášet bacily.... |
28.3.2007 8:05:19
Ahojky Markét!
No to budem jedině rádi když zajdete.Já klušu v poledne pro Adélku,akorát ve dvě musím zaběhnout na kooperativu vyzvednout nějaké formuláře,ale to jsme do půl hodky zpátky. Neboj fackovací estrádu už jsem neviděla.Mazala jsem domů odnést nákup a zpět pro Adu.A ta taky odpoledne dostala.Asi erupce či co.Řvala jak pavián, no na zabití. Tak pa |
28.3.2007 6:58:37
no to jsem byla já!!!!! Vystresovaná uštvaná spocená matka, v jedné ruce motorku, v druhé velikonoční výzdobu, na zádech batoh s právě vyzvednutým opraveným fusakem do kočáru a k tomu se po chodníku válející 2,5 leté dítko, které si umanulo, že nepůjde s maminkou směr domů, ale k Vietnamcovi naproti poliklinice, kde jsou schody a kde se jí to moc líbí. Mezitím kolem jezdily auta a já čekala, pod které skočí.
Takže tam dostala nafackováno, protože naplácat jí na prdelku je pro mě náročnější na ohýbání. Tak nevím, jestli jsi tu fackovací ostudu viděla celou????????? Byla to síla. Nejhorší je, že jí to za 5 minut přešlo, dala mi ručičku a donesla si v klidu velikonoční kuřátko až domů. Ale prostě musela před tou poliklinikou tu ostudu udělat. No hurá, to to určitě vidělo půl města. Večer jsem ještě byla u tchýně v jídelně pro vajíčka, co mi posílala teta a babička už byla o scéně taky pečlivě informovaná. Až jsem se styděla!!!! No jo, jenže kdo má pořád ty nervy držet na uzdě. Už toho mám taky dost, tvrdne mi břicho, není mi nejlíp a do toho se mi vzbouří malá vzteklina. Takže už jsme se viděly - tedy ty nás a né my Tebe. Uvidím, jak mi dneska odpoledne bude a v kolik se slečna vyspí, ale kdyžtak bychom si směrem k vám udělaly procházku. Samozřejmě bych poslala SMS, kdybychom se tam vypravily. Zatím papapa MArkéta |
27.3.2007 18:28:10
Ahojky!
Nebuj neupadáme jen nestíháme! Nám teď blbnul počítač. A taky jsem lítala po doktorech.Je vše ok, malý je tak o týden starší ,takže konec května to jistí.Dneska jsem převlíkala postele, myla 2 malý okna, vygruntovala koupelny a mám dost. Ty Market nebyla jsi dneska s malou ve městě? Mám takový pocit, že jsem vás potkala,ale taky už mě s těch splašených hormonů mohlo přeskočit. Bylo asi něco před 11 hod. a malá ti seděla na chodníku u parku u autobusáku, na rohu u té vily.A ty jsi držela v ruce asi motorku?! A já klusala po druhé straně směr autobusák. Tak pa A co písečandy už jste byly spolu na kávičce? |
27.3.2007 14:22:02
Svítí sluníčko, nekašleme a pokud dítě nespí a já někde netvrdnu s břichem, tak jsme venku a snažíme se jedna druhou unavit!!!!
Markéta - Vodňany |
renča a gabča | 49391 |
27.3.2007 8:58:06
Tak Písek a Vodnany,nám nějak upadáááááá.....
Holky,kde jste???? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.