Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
21.3.2007 9:35:57
Markét,tak jí zavolej, já se s ní vždycky domluvím, že mě vezme hned.A jak dorazím hned ťukám na dveře, ani se nesvlékáme to až v ordinaci.
Hned jsem jí řekla, že nechci nic chytit, že jsem těhu a hotovo.A ona je v pohodě.Ťukám, zatím to funguje.Sice mamky koukají divně,ale než něco hcytit to to raději překousnu. |
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
21.3.2007 9:18:02
Radko, kašleme, kašleme a kašleme!!! Nějak se toho pořád nemůžeme zbavit. Rýma je pryč, dítě max. aktivní, doma už se týden nudí , ale pořád kašle a počasí nám nepřeje. Počkám ještě do čtvrtka, kdy doktroka ordinuje jen odpoledne, a bývá tam míň lidí a dojdu tam za ní s Markétou. Už mě to štve!! Jen doufám, že tam něco nechytnu, nerada bych rodila s kašlem a nudlí u nosu.
AŤ vám prohlídka i očkování dobře dopadne!!! Papa Markéta |
21.3.2007 7:24:23
Ahojky holky!
Kde se všechny touláte? U nás je jako v pohádce.I když už by to mohlo roztát. Jdem dneska s Adélkou na 5 letou prohlídku včetně očkování.To nás zase nejspíš čekají teploty, tak uvidíme. Markét už jste zdraví? |
renča a gabča | 49391 |
19.3.2007 12:18:32
Zdravím všechny přítomné i nepřítomné....
My taky nudlíme,sice bez horečky,ale pořádně i se zánětem spojivek /ten už ustoupil/,kapeme Pamycon do očí i nosu,nejepší je,že ho mám uskladnovat v lednici a zkuste si představit,kápnout studenou kapku do oka..chudinka,už se ani moc nebrání,zavře oči a čeká....já ji to vždycky nechám chvilku v kapátku,aby to nebylo tak hrozný.... |
19.3.2007 9:56:44
bohužel, rýma už sice odchází, ale kašel se nás nechce vzdát!! Do toho ještě to hnusný počasí a je to teda síla!!!
Takže jsme pořád zavřený doma, léčíme a léčíme a doufáme, že to do toho produ stihneme. Pořád mám ještě měsíc čas!! Markéta |
19.3.2007 8:03:08
Ahojky holky!
Tak co Markét už jste ok? Nebo ještě nudlíte? Adélka šla dneska od ledna poprvé do školky, tak uvidíme jak dlouho vydrží, dávám ji týden. Vůbec se ji nechtělo, vedl ji tam Petr, už domma natahovala, že nechce a že ji bude smutno.A proč maminka může být doma a ona ne.No uvidíme bude to krušný týden. Tak jestli jste zdravé tak vás budu čekat na náštěvku.Mějte se a pa |
Lika | (IP adresa: 88.102.225.118) |
• |
18.3.2007 19:24:37
ahojky holky, jen sem nakukuju, protože se chci zeptat- neznáte ve svém okolí nějakou maminu s dítětem 0-12 měsíců, co hledá někoho na kočárkování atd....V Písku a úplně nejradši takovou co má první dítě.
Byly by to stejné radosti a starosti, ale ve svém okolí nikoho nemám a jsem mamina teprve pár měsíců. Kdybyste o někom věděly, můžete písnout na mail lelika1@seznam.cz |
Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
15.3.2007 18:38:16
Ahoj holky, s dovolením dvě pozvánky na velké akce, které by vás mohly jako maminky zajímat:
Rosa a MC LEdňáček pořádají v prostorách MC Máj České Budějovice módní přehlídku pratelných plen a babyšátků - tuto sobotu - více http://www.mc-maj.com/?co=cti&id=366 Příští středu v prostorách krajského úřadu KOnference jihočeských mateřských center včetně prezentace klubu dvojčat a vícečat - pozvaní hosté Olga Sommerová (dokumentaristka), Jiřina Šiklová (socioložka), Alexandra Zajíčková (ředitelka Úřadu práce Písek Jsem po MD. A co dál? POstavení matek na trhu práce a podpora částečných úvazků ) Irena Obermannová (spisovatelka) program přesněji zde http://www.mc-maj.com/?co=cti&id=373 |
15.3.2007 10:43:55
Ahojky,
tak jsem doma z kontroly. Vše OK, CS 0, takže k porodu nic, jen mám trochu nižší tlak 110/60, jinak mívám 120/80. A hned mě taky Turek poslal k Neumannovi na monitor. Pokecaly jsme tam se sestřičkou, jen Jiřík nespolupracoval, celý to prochrněl a sestra ho musela budit a cloumat mi břichem. Od tý doby, co skončil monitor, pořád kope :-)) Už teď budu chodit na KO i monitor po týdnu, takže konečně chápu, že se to nezadržitelně blíží. Proti poliklinice jsem si koupila látku na závěs, když jsme te´d zavřený, tak alespoň vytáhnu šicí stroj a budu šít závěsy. Díky za mobil, na oplátku - tady je můj 737 610 298. Tak ať se okna povedou. PA Markéta |
15.3.2007 9:53:32
Ahojky!
Markét taky jsem trdlo, tady je můj mobil,až budete v pohodě tak hoď zprávičku kdy dorazíte.606472379.Tak pa letím vařit,přijedou naši a to bude po klidu.A odvezou si Adélku, takže mě čekají okna.Fuuujjj! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.