Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
14.3.2007 18:01:08
Tak to já mám i s těmi 6 navíc zatím 57 - ťukám.Ale jsem prcek mám 162cm.
Zítra přijedou naši a možná s nimi odjede i Adélka.Docela by se mě to hodilo, alespoň bych se vrhla na ty okna.Tak pa pa |
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
14.3.2007 17:28:10
Radko, já těch kil mám dohromady 90 :-((
A termín mám 18/4. NA okna a záclony se vrhnu až před Velikonocema, třeba tím vyženu Jiříka ven. M. |
14.3.2007 16:24:59
Jaký kila?Ty tři co jsi nabrala?Ty jsi strašidlo.Já jsem teď domyla 2 střešní okna, šplhala jsem tu jak veverka, ještě bych potřebovala celý spodek,ale musím pomalu.Záclony jsem prala o víkendu, manžílek s velkou radostí sundaval a pak věsil.
Dneska jsem byla očíhnout kočárek v ČB, tak to vypadá na ten Patron Bohemia Apollon Alux.Je tam ta vložená taška,takže se mě tam malý vejde i na zimu s fusakem a jde z toho i kára.A hlavně není ošklivá,což většinou u těch kombinací bývá. Na malýho budu prát a připravovat místo až začátkem dubna.Ale nějak mám stále čas. Kdy přesně máš termín?Tak pa |
14.3.2007 15:10:39
Ahojky, kde jsme to chytly? Počítám, že minulý týden, jak tak nádherně svítilo sluníčko a ona se u kamarádky celý odpoledne hrabala ve studeným písku.
Já jdu na kontrolu k Turkovi zítra, budu už 35+1 tt. Jsem v pohodě, záda nebolí, jen se už valím jako soudek. Za posledních 14 dní mi břicho narostlo asi o 8 cm po obvodu a zimní bunda mi začíná být trochu fest. Jinak co se kil týče, tak mám nahoře 3, jenže já byla obézní už před těhu, takže je to normální, baculky přibírají míň. Cítím se fajn, jen večer odpadám do postele dřív a zase docela brzo s Jirkou vstávám. Hnízdím = gruntuju. Neustále někde něco uklízím, vysávám, vytírám, drhnu záchody, koupelnu. Peru, žehlím = na Jiříka vše připraveno. Dneska jsem ještě vyprala kočár a skořepinu a došly poslední hadříky z Brumly a MMB, tak jsem to vyprala. Babička má dneska volno, tak jsem jí dopoledne zavolala na hlídání a oběhla si město. Při návratu jsem byla splavená jako kůň, spocená a měla jsem pocit, že už mám hlavičku mezi nohama. Nadlábla jsem se a teď tu trávím, čekám až se Markétka vzbudí a já se odvalím od PC. Jen jsem pověsila prádlo. Naproti poliklinice jsem si dneska vybrala látku na závěsy, tak jí zítra koupím a o víkendu ušiju a pověsím do pracovny. Docela už bych rodila. Těším se až budu moct jezdit s Jiříkem v kočáru na bruslích a kila zas půjdou dolů. No rozkecala jsem se. Stačí!!! Mějte se, holky, papapa Markéta |
14.3.2007 14:54:39
Ahojky!
No holky kde jste to zase chytly? Vždyť to říkám, že budeme rádi, když to stihneme než porodíš. Já byla v po na kontrole a dostala jsem sprďáka, za prvý jsem měla nízký tlak, já ho mám vždycky tak 60/90,ale tentokrát 45/90.Dobře mě nebylo, motal se se mnou celý svět.No a pak se doktoru nelíbilo moje bříško, teda jeho velikost.Furt lítal, měřil malého, moje břicho a že ho mám na 28tt malý.Mě teda nepřijde, je větší než při Adélce.Tak nevím.Vystrašil mě, ale malý roste a to je důležité.Bojí se aby mě břicho nerostlo jen dole do dna pánevního, což by prý bylo špatné a pak by mě hnal do nemocnice.Stále tvrdne a magnézko jaksi nezabírá.A přibrala jsem už 6kg. A co ty , jak je ti?.Jedeš do finále.Už to máš za pár.Nějak nám to utíká. Tak pa |
14.3.2007 12:10:50
Z návštěvy nic nebude, nudlíme a kašleme!!!
Markéta |
renča a gabča | 49391 |
12.3.2007 8:38:44
Ivano,Holou neznám,chodíme s MM k Harcubovej na polikliniku,je dobrá,ale s jinýma nemám zkučenost,tak nemůžu radit.
Škoda,že nedorazíte,tak příště. Já jsem ale ostuda,pochopitelně jsem taky chtěla popřát Tomáškovi k svátku. |
Ivana, 2 děti | 47041 |
11.3.2007 19:01:11
Ahoj. Děkujeme za přáníčka. Taky přejeme dodatečně Gábince všecho nejlepší.
HOlky, potřebuju poradit, nutně potřebuju sehnat v Písku obvoďáka, mám nějaké potíže, zítra to budu obíhat (proto do mc nepůjdu), nemáte nějaký tip? abych nenarazila na někoho blbého, nikoho tu neznám. Našla jsem si v areálu mc nějakou dr. HOlou, to bych měla blízko. Poradíte? díky. |
renča a gabča | 49391 |
10.3.2007 21:47:31
Taky přeju dodatečně Adélce k narozkám,měla je na Gábiny svátek.
Do MC v pondělí přijdu,už se na vás těším. |
Jaru-Veru09/05 | 30799 |
9.3.2007 23:31:35
a opět od bráchy z PC. :-)
Hlavně chci dodatečně popřát k svátku Tomáškovi a Gábince. Vše nej, hodně zdravíčka a hodné rodiče. :-)) Doufám, že už jste to pořádně oslavili. :-) A samozřejmě taky přeju vše nej Adélce k narozeninám. Ať se oslava vydaří. :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.