| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Písek

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 731  [Dalších 461 >>]
Jaru-Veru09/05 30799
9.3.2007 23:24:28
Renčo my jsme necvičili, byli jsme tam ze začátku s Ivčou s dětma sami. Nevím jestli se necvičilo proto, že byli prázdniny a nikdo tam nepřišel. V pondělí bysme ale rádi šli zase, tak jestli půjdeš a cvičit se bude, budem mít všichni premiéru. :-)
JaruskaN (IP adresa: 77.48.12.4)
  • 
9.3.2007 23:16:32
a opět od bráchy z PC. :-)

Hlavně chci dodatečně popřát k svátku Tomáškovi a Gábince. Vše nej, hodně zdravíčka a hodné rodiče. :-)) Doufám, že už jste to pořádně oslavili. :-)
Markéta, Markétka a Jiřík 13236
9.3.2007 15:14:02
tak si tu oslavu pořádně užijte!!! My pojedeme asi s tchánovcema na chatu, pokud bude hezky, malá se tam alespoň pořádně vylítá. Tatínka máme půl víkendu v práci a půl víkendu má zápasy, tak si ho moc neužijeme.

Já byla dneska ráno na sociálce, ukončit RP na Markétku, vyzvednout si papíry na porodný. Potom jsem byla na joze, no funěla jsem tam už jak lokomotiva. M. mi usnula ve 12 a pořád ještě spí. Já poklidila, prádlo vyprala a pověsila, oběd uvařila a už se tu nudím, tak jí jdu vzbudit.

Neboj, nějakej termín na to kafčo najdeme!!

Markéta
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
9.3.2007 14:46:08
Ahojky, zdravím všechny!
Market to budeme moc rádi, tatínka se nebojte, ten chodí domů nejdříve tak v šest večer.A i kdyby doma byl,tak to vůbec nevadí.

Praha byla náročná, byly jsme sice jenom v nákupním středisku Chodov,ale utapkaná jsem byla jak hrom.

Včera měla Adélka 5 let,takže zítra slavíme,tchánovci + švagrová s manželem.Dneska jsem celý dopoledne lítala, pekla roládu - šlehačkovou, dělala sýrovou roládu, letěla nakoupit a vařila oběd.A v poledne s Adélkou na kontrolu k doktorce.

Před chvílí jsem domyla okno v ložnice.Čeká mě vytírání - ufff!Ale už teď cítím břicho.Jo a teď jsem si uvařila kávu - po 14 dnech a mám k ní kopec šlehačky-to mě bude dobře.

V pondělí jedu k doktoru na ko, budu nejdřív tak po 14 hod a v úterý jsem pryč.
Tak pa
renča a gabča 49391
9.3.2007 13:18:57
holky,jdete v pondělí ráno do MC cvičit? Nebo se vám tam nelíbilo?
6.3.2007 19:07:11
OK, tak já se ozvu a domluvíme si kafe. Akorát mi napiš, v kolik chodí manžel odpoledne domů, abychom tam neopruzovaly, když budete mít doma tatínka!!!! Ale dřív jak příští týden to nevidím, tenhle už máme plnej!!

Užij si Prahu, my tam z kraje jezdíme nakupovat na Smíchov, je tam velkej nákupní komplex.

PAPAPA Markéta
6.3.2007 16:09:22
Ahojky!
Přesně tak víc už se nás do uličky nevejde.Gabča je naše sousedka.
Tak víš co až někdy půjdeš do penny,tak zajdi na kávu.Budeme mooooc rádi.
Teď jsem domyla okno v pokojíku a vytřela patro a mám dost.
Řekla jsem si každý den něco a než porodím a budu jak hroch tak tu snad bude komplet uklizeno.
Do Prahy jedeme s kamarádkou má zálusk na nějaký plesový šaty.Její manžílek tam dělá.Tak prý někde zkraje je velký obchodní centrum.No uvidíme jestli taky trefíme zpátky.Spíš se bojím o to moje bříško,který občas tvrdne.Ale na druhou stranu se těším!A hlavně budu bez Adélky.

Tak se zatím holky mějte krásně a budeme vás čekat na kávu.
6.3.2007 15:20:51
Tak to já si zatím ještě všechno odřídím sama, minule jsem řídila ještě týden před porodem.

Tak budeme zítra výletovat obě!!!

Jo a v tý ulici jako Ty teda bydlí taky Gábina Čajanů a koupil si tam baráček i Tomáš Borovků, že ano? Ale víc se vás tam už asi nevejde :-))), co???

Máme na to setkání ještě 6 týdnů, pokud tedy Jiřík nevykoukne dřív!!! A možná jsme se už i viděly????

A co plánujete v Praze???

Markéta
6.3.2007 13:49:57
Ahojda!

My bydlíme kousek od Penny, těsně před Jolavou ve slepé uličce na pravé straně když se jde od města.Tak to se u doktorky určitě potkáváme.
Kdybych věděla, že ten technik dorazí až v tuhle dobu mohla jsem si oběhnout i nákupy a stihnout i cvičení.

Jo a dneska jsem zjistila, že máme stejnou kamarádku-Markétu Heřmanů.Vidíš, jak je ten svět malej.

Doufám, že se potkáme než stačíš odrodit.No už moc času nemáme.Škoda, že jsou Vodňany tak velký?!
Zítra razím s kamarádkou do Prahy na výlet,bude řídit,tak uvidíme jak to ustojím já s tím mým břichem,který občas tvrdne.Adélka bude u tchánovců.
Tak pa
6.3.2007 8:33:25
No Radko, tak to bys byla to centrum stihla.:-)))

Vy chodíte ke Schneibergový? My taky!! Tak to asi chodíte kolem nás, bydlíme pod tratí směrem k Sadům. Kde vůbec bydlíte vy?

My jsme v pohodě a zdravé, zítra se chystáme na výlet za mou spolužačkou do Krajníčka, co má stejně starou holčičku.

Tak jen doufám, že až se uzdravíte, tak se někde konečně sejdeme!!!

PAPAPAPA a bacily pryč!!

Markéta
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 731  [Dalších 461 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.