Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
5.3.2007 18:28:05
Ahojky!
Tak jsem zase nemocný.Mě už fakt trefí.Adélka měla od soboty večer teplotu, v noci, že ji bolí v krku,celou neděli prohorečkovala.Ale na pondělí už byla bez horečky.Furt jsem čekala rýmu a kašel a zatím nic,akorát jsem toho s ní na dnešek moc nenaspala protože ze spaní plakala, že ji bolí v krku.Ráno jsem ji tam jukla, úplně nateklo a hnisavý čepy.Doktorka udělala výtěr a rovnou řekla, že to je angína.Výsledky budou zítra,ale ant.už nám napsala. Venku je krásně a zase budeme tvrdnout doma.3 ant.Od začátku roku. Dvoje v lednu. Jo na sedačku dorazil, kus opravil na místě a kus odvezl.V sobotu má být oslava Adélky 5 let a sedět budeme asi na zemi.A taburetku zapoměl dát do výroby.Jsou na zabití. A hádej kdy přijel? V půl dvanácté. Tak pa |
Markéta, Markétka a Jiřík | 13236 |
3.3.2007 17:20:16
Ahojky Radko,
tak ti úterní poslíčci byly asi nějaký předčasný poplach. Už se to neobjevilo a Turek mi ve čtvrtek v poradně potvrdil, že je vše OK, tak si s tím už hlavu nelámu. Jinak s Markétkou jsem nezažila jedinýho poslíčka, narodila se 40+3 po vyvolávaném porodu z důvodu KP nakonec ukončeného CŘ pro nepostupující porod. Jinak včera v MC cvičení nebylo, přišly nějaký 2 paní a měly přednášku o vitamínových produktech. Bylo nás tam spousta i maminy, co v pátek normálně nechodí. Tak jsme podrbaly a nechaly se poučit. A já už mám všechno vypraný, vyžehlený a připravený v komodě. Jsou to všechno věci po Markétce a po ostatních malých příbuzných v rodině. Nového jsem toho pro začátek moc nepořizovala a teď už dokupuju jen kousky pro radost. Kočár je po Markétce, ještě minulý měsíc ho používala jako kárku, teď z něj bude zase plynule kočár. ..........a 2 ostudy to tedy jsme!!!! Markéta |
renča a gabča | 49391 |
2.3.2007 22:08:41
Půjdu s vámi cvičit ten další týden,pokud půjdete.Příští týden se asi nedostanu ani k počítači..achjo..
|
Ivana, 2 děti | 47041 |
2.3.2007 20:59:32
Renčo, bylo výborně, bylo tam víc dětí i starších (tak do 4 let), docela rachot, ale dětičky si to užívaly. Jsme domluvené na pondělí na to cvičení, nerozmyslíš si to?
|
renča a gabča | 49391 |
2.3.2007 18:05:09
Tak to tady vypadá,že jsme na dvě party,Vodnany a Písek.
Holky,jak bylo v MC? |
2.3.2007 8:58:33
Ahojky!
No tak to máš docela napilno.Já teď dorazila z nákupu, čeká mě vaření.Adélka dneska jako na potvoru vstávala po šesté hodině.Teda on ji vzbudil Petr,když ťapkal ze schodů, chodí jak slon. A v poledne letíme na tanečky.A večer možná bude Adélka spát u tchyně.To by byla klidná noc. Neposlíčkuješ nějak brzy? 34 tt!? Jak se narodila Markétka-dřív nebo na termín? Já teď začela 27tt, letí to jak voda.Tvrdne mě břicho, beru magnézko,ale nějak mě to nepomáhá.Představ si ještě nemáme vybraný ani jméno a kočár, máme nějak na všechno času dost,asi je to tím, že spoustu věcí mám jak po Adélce tak po ségry dětech.Začátkem dubna začnu prát oblečky,přestěhujem skříňky pro šmudlu.Snad mě nic nepřekvapí. Teda to ti řeknu, jsme obě z Vodňan a nedokážem se ani sejít, jsme to ale ostudy.Tak pa |
2.3.2007 8:26:58
Ahojky Radko, tak zase nic :-)))
Já vstávám takhle dobrovolně. Manžel tento týden chodí na šestou do práce, tak když za ním v 5,45 zaklapnou dveře, tak už stejně neusnu a vyhrabu se z postele, dám v klídku sprchu, v klidu se nasnídám, dneska jsem i při lyžování vyžehlila a Markétka vstává jako hodinky v 7,30. No praktikuju to teprve 2 dny a myslím, že dneska padnu ve 20,00 do postele a budu tuhoš spát až do těch Markétky 7,30 zítra ráno. Mě čeká dopoledne před MC ještě návštěva sociálky, potřebuju tam nějak ukončit rodičák na Markétku, 7.3. nastupuju s Jiříkem na MD. Potom budou taky asi chtít po zaměstnavateli nějakej papír o tom, jak velkou budu brát mateřskou. Do toho ještě vyřizuju příspěvek na bydlení, tak se potřebuju poptat, jestli mám správný papíry. No po obědě razíme do ST za mými rodiči, musím tam něco vyřídit na pojišťovně a zkouknu ještě nějaké sekáčky, protože mi Markétka vyrostla přes zimu ze všech kalhot a já tady ve Vodňanech nakoupila všechny nový moc dlouhý, holt to nějak nemám ve voku, když teď pořád žehlím jen ty novorozenechký oblečky. A už to mám opravdu za pár. Začala jsem 34. týden a taky trochu poslíčkuju, vůbec by mi nevadilo, kdyby Jiřík vykoukl dřív. Tak ať ta reklamace dopadne dobře a přeji moc pěkný víkend!!!! PAPAPAPA Markéta |
1.3.2007 8:44:08
Ahojky!
Markét no konečně už jsem si myslela, že ses ztratila.Jak to, že stáváš tak brzy!? Já už mám přiznání odevzdaný asi tak 14 dní, dneska nesu další - kamarádky.A hned teď po školce juchám i s malou do práce, chtějí s něčím pomoci. Zítra to určitě nevyjde neboť nám přijedou na reklamaci nové sedací soupravy.Už na to čekáme skoro měsíc.Řekli dopoledne.Což mě může trefit neboť to může být prakticky kdykoliv.A já mám lítání po městě a budu tvrdnout doma. Asi to vypadá, že si budeme muset dát rande někde ve městě.Abych vůbec věděla jak vypadáš. Ty už to máš vyloženě za pár, no nějak nám to utíká.Tak zatím pa |
1.3.2007 6:25:20
Ahojky Radko,
tak mě dneska čeká poradna, ale zítra to vypadá, že bychom se po dvou týdnech zase mohly vypravit do MC - jeden týden jsem měla UTZ a minulý týden jsme marodily obě. Takže by to už konečně mohlo vyjít a mohly bychom se potkat, né??????? Jinak jsem herodeska, včera v 16,55 jsem odevzdala v tvojí kanceláři daňové přiznání. Poprvé ve svém životě jsem to stihla do konce února!!!!!! Markéta |
Ivana, 2 děti | 47041 |
28.2.2007 15:02:12
Renčo, tak my máme sraz zítra ve tři u té sochy, tak kdyby jsi měla čas, budem tam.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.