| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Domažlice

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 189  [Dalších 39 >>]
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
12.9.2005 13:40:06
tak znovu Honzík

12.9.2005 13:38:44
Ahojky Betulino no už jsem si říkala že už se mnou nechceš mluvit přitom jsem nevěděla proč.To nech bejt.Ono to sice vypadá že jsem rychlá ve psaní ale musím přiznat že už to není takové.Píšu si ted´ s jednou ze Stříbra ze začátku jsme si psali každej den ale už to tak není.Každá jeden mejl za tejden.Taky už toho času moc není malýmu bude příští pondělí půl roku přišel na to jak se točit v postýlce takže je to už takovej menší živel.Kam jste se přestěhovali jsi mi už pak nenapsala tak o tobě už moc nevím.A co Kryštůfek je hodnej?
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
12.9.2005 11:58:58
Ahoj janinko, teď jsem se koukla na diskusi DARUJI a všimla jsem si tvého BŘÍŠKA.(a protože vím, kde tě hledat, tak jsem sem nakoukla a opravdu tu píšeš o svém bříšku:) Teda gratuluji!! :o) já jsem ti už potom neodepsala, co? promiň, ale když já na to psaní mailů moc nejsem a ty jseš tak počítačově hrozně rychlá a pohotová.. :oD ty jo nedovedu si představit, že bych byla zase těhule(i když se na to zase hrozně moc těším) a Kryštof je teď takový raubíř a k němu, že bych se měla starat o ještě jednoho takového Lotranda, tak to nevím nevím.. Tak se měj moc hezky a přeju samou radost a pohodu! :o) ahoj bet
11.9.2005 22:35:46
Ahoj Bety ano vidíš dobře nečekaně čekám miminko.Ve čtvrtek jsem byla u dr. a ta mi to potvrdila.V úterý jsem si dělala test nebot´ jsem to naposledy dostala posledního července.No a jak jinak ty testy mohly vyjít než poz.Ale vzhledem k tomu že moje dr. ordinuje jen úterý a čtvrtek možná ji znáš a chodíš k ní taky jmenuje se Zarembová tak jsem tu středu musela nedočkavě přetrpět.No první dojem při zjištění šok!!!Já si v tu chvíli ani za boha nemohla představit že bych měla roční dítě a k tomu miminko.Zjistila jsem to až k večeru a byla jsem abych řekla pravdu přesvědčená že to půjde pryč.Přece jenom je to brzo ale ráno když jsem se probudila tak už jsem mluvila o dost jinak.
22. jdu znovu na ultrazvuk ted´ to nebylo ještě moc vidět jen 1mm a čumáček jak mi řekla dr. tak si myslím že už to bude pěkná fazolka.To mi vystaví i průkazku tak už budu opravdová těhulka.Manža když jsem mu to říkala tak se na to hned těšil ale já se bála zda to zvládnu když jsem na malýho celej den sama.Tchýni se to zdá brzo tchán na to neřekl nic.Ale necháme si to.Pokud bude vše v pořádku tak ano.
Bety, školačka + 2 klučíci 32562
10.9.2005 14:33:18
Teď jsem to odklepla a vidím nebo nevidím. BŘÍŠKO. Opravdu?????? Napiš.
10.9.2005 14:31:36
Tak se ten týden nějak otočil a já neměla ani čas něco napsat. Ptala jsi se jak jsem já chovala a nechovala mimča. Lenička moc chovací nebyla, raději dělala nějaké ty lotroviny, třeba takhle jedou páni....., kovej kovej kováříčku...., paci paci ručičky, apod. A toho všeho jsme si užily požehnaně. Hrozně ráda si prohlížela knížky, chtěla abych četla, prostě ne chování ale hraní. S klukama to bylo už jiné. Jeden byl a ještě pořád je dost chovací. Máťa jako malé mimčo se nechtěl chovat, dokonce mu to vadilo, když se s ním chtěl kdokoliv muchlovat. Ale zato od půl roka potřeboval pořád něco nového zkoumat. Je mnohem živější, já říkam, že je to náš malej akrobat. Skutečně. Kotoul udělá kdekoliv a lépe než nějaký školák. O lezení do výšek ani nemluvím. Vikiho jsem prochovala určitě celý první půlrok. Vím, že jsem si to asi zavinila sama, ale.... Když začal v postýlce breček, nechtěla jsem, aby vzbudil Máťu, tak jsem ho hned brala a chovala, nebo ležel v autosedačce aby na mě viděl.
V té době jsem to řešila z hodiny na hodinu. Udělala jsem cokoliv, aby nebrečeli a tudíž se nerušili navzájem a já měla alespoň chvíli čas na Leničku. Určitě nemohu radit, jestli chovat nebo nechovat. Teď zpětně se trochu směju sama sobě, že si ani pořádně nepamatuju spoustu věcí, které z první mateřské jsou naprosto nezapomenutelné. :) :)

Počasí se začíná nějak kazit, já nechcíííí ještě plískanice a zimu. Budu muset probrat oblečení a vyrazit brzo na nějaké nákupy. Podzim je za dveřmi a děti mají ve skříních snad jen samá trika a kraťásky.

Mějte se moc fajn!!!!
4.9.2005 0:16:09
Ještě k tý práci já jsem totiž začala marodit s chřipkou a doktor mi už nepustil.Jinak jsem měla v plánu co nejdýl to šlo pracovat ale bohužel situace byla trošku jiná.A to jsem seděla a stříhala přečnívající nitě na košilích tady v Domažlicích v Hodetě a bříško se mi dařilo skrývat nosila jsem volný věci a taky ještě nebylo tak velký.
4.9.2005 0:12:05
Ahojky v noci než půjdu spát.

Máš pravdu už to není o tom že by jen ležel a spal ale naštěstí je to typ človíčka co nepotřebuje tolik pozornosti jako jiné dítko.Když je spokojenej tak si vyhraje i dvě hodinky v postýlce sám přetáčí se na bříško a zpátky dělá "hodiny" a povídá si.Samozřejmě se mu taky věnuju ale znáš to sama že pořád u něho být by znamenalo nic neudělat.

Moje práce skončila 3měsíce po tom co jsem otěhotněla a vzhledem k tomu že jsem byla ve zkušební době tak se se mnou nikdo nebavil.Navíc jsem tam nastupovala aniž bych jim oznámila že jsem těhotná.Práci jsem vlastně hledala hlavně kvůli tomu abych nepřišla o mateřskou.Sice by mi platil stát ale proč dostávat almužnu když můžu dostat víc.Naštěstí jsem měla ochrannou lhůtu tak jsem o mateřskou nepřišla.Ted´ mi bude končit a budu pod státem.Jsem proto zvědavá kde skončím po mateřské ale vzhledem k tomu že bysme si přáli tak za dva tři roky druhý tak je to ještě hoooodně daleko.

Ano Honzíkovi bude za chvíli půl roku hrozně to utíká.Pořád se snažím vzpomenout jak vypadal když se narodil.Vzhledem k tomu že se týden co týden mění v obličeji tak si hlaně pamatuju jak měl čárkovaný chodidla a že ho byl kus.Ono 3800g a 51cm není vůbec málo.Ted´ na pětiměsíční měl 7kilo a 65cm což je si myslím akorát.

Jdu nakrmit a spát jsem docela utahaná protože jsme s Pavlem byli na zahradě od půl pátý do devíti a jsem utahaná jak pes.Babi celou dobu hlídala a dokonce nám ho vykoupala napapal se a v osum usnul jak špalek.Hlídá ho hrozně ráda ale už jsem jí musela vysvětlovat aby ho nerozmazlovala.V pohodě jsme se domluvily na pravidlech a je klid.Pořád ho měla potřebu chovat a já to nerada vidím.Co byli ten tejden na dovče tak jsem se s ním pomazlila ale ňáký chování to nebylo.A on v pohodě.Bez pláče akorát ten první den to jo ale řekla jsem nene takle by to nešlo.Ona kluky nosila do dvou let skoro a to jsem řekla rovnou ani náhodou.Já mám totiž od mala problémy s páteří a abych tady nosila 15kilový dítě na to nemám.Kamarádka má rok a osumm měsíců a nosí ho ještě ted´ a to má malej 13kilo.

Jak jsi to dělala ty s chováním dětí?Myslím že vzhledem k tomu že byly dvě najednou tak asi taky moc ne vid´?

Teda já se ňák rozepsala jestli to dočteš tak to jsi dobrá.:-)))
3.9.2005 14:03:37
Dlouho jsi nic nepsala o Honzíkovi. Zanedlouho bude mít půl roku. To už (podle mě) není miminečko jen co jí a spí, ale určitě začíná vyžadovat více a více pozornosti.

Jak ty a práce? Ale teď nevín jestli jsi to už nepsala. Och, ta hlava. Nějak ty závity zlobí.

Pěkný víkend!!!!!!!!
2.9.2005 13:44:49
Přeju pěkné odpoledne, teď jsem s Leničkou dopřipravila všechny pomůcky do školy na pondělí, označily jsme je, dokuď to má v živé paměti. Moc je jí líbilo, její paní učitelka je moc prima. Tak snad to nějak zvládneme.

Po mateřský ....???? Ještě fakt nevím, sice jsem pořád zaměstnankyně v jedné firmě ve Staňkově. Tam jsem byla jako adm. prac. Ale jak to bude to je ve hvězdách. Na jednu stranu se těším někam do práce, ale na druhou si myslím že to bude fuška. Školačka, dva raubíři, práce a manžel občas na služebních cestách. No nevím, nevím. Ale to je ještě daleko. Mynimálně do tří let kluků budu doma, možná do čtyř let. To je pravděpodobnější. Ted si du dát kafčo a hodit malý velký relax.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 189  [Dalších 39 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.