Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
2.9.2005 9:30:59
Ahoojky no už jsem si říkala kde jsi.No ale při tolika dětech si taky myslím že toho času je málo a jsi ráda když si můžeš odpočinout.
Leničce přeju at´ se jí ve škole líbí má hodnou paní učitelku a hlavně elán at´ jí vydrží co nejdýl. Už víš takňák co budeš dělat po mateřský? Já bych taky byla ráda kdyby se k nám někdo přidal a kde jsou ty co tu byly?To už na nás zapoměly? |
Bety, školačka + 2 klučíci | 32562 |
2.9.2005 2:36:29
Nějak nestíham, snad už to bude lepší. Dneska - vlastně už včera jsme odváděli naši školačku poprvé do školy. Moc se těšila. Doufám, že ji to těšení nějakou dobu vydrží.
Co je teď pár dní hezké počasí chceme si ho ještě pořádně užít. Chodíme domů z procházky kolem 7 hodiny a pak je to docela fofr. Jsem ráda když děti uložím do 8 hodiny a měla klid na úklid apod. Nechce se k nám ještě někdo přidat na pokec????? |
1.9.2005 19:23:00
Haló kde ste kdo?To jste už sem nikdo nechodí?!Bety tu byla párkrát a to říkala že sem bude chodit častěji a vy ostatní jste se někam ztratily bůh ví kam.:-)))
|
24.8.2005 14:37:39
O víkendu jsme byli sami s Honzíken tat´ka nám ve čtvrtek odjel do Hoštic na Stodolu Michala Tučného a v pondělí odjel do Olomouce na služebku a vrací se dneska večer.Ještě jsem ho vyslala do kerfuru(nebudu to psát složitě víš určitě co myslím) protože je tam akce na plenky pemprsky.I když je nekupujem ale holky na březňátkách mi na tu akci daly tip tak proč to nevyužít.Já jinak používám od Dm-drogerie Babylovky a jsem s nima spokojená ale když je akce a někdo má z rodiny cestu tak se aspoň ňáká ta kačka ušetří.
Jinak jsem myslela že tchýni přetrhnu.Pereme a vaříme dohromady a v pátek jeli do Chorvatska na dovču.No a ta naše povedená babička mi tu nechala haldu špinavýho prádla a Jani poser se.Každej den žehlička i pračka běžela na plno až jsem je z toho blbnutí začala litovat.Jen se divím že se mi o tom nežačalo zdát.Dneska tu mám posledních pár kousků na žehlení a pak to nechci vidět hodně dlouho.Jsem zvědavá co řekne až to uvidí hotový.Kdyby mi to aspoň vyprala tak bych řekla že mi aspoň trochu pomohla ale tohle jsem fakt nečekala. |
22.8.2005 23:06:23
Tak jak bylo o víkendu? U nás celkem pohoda. Měli jsme návštěvu, tak se "drbalo, drbalo, ..."
Dneska až na to "fuj" počasí taky ucházející. Doma vymýšlím nemožné, aby se dětičky zabavily. Snad zítra se už počasí prolomí a budeme moci jít ven na nějakou delší procházku. Jo, jo, už se těším. |
19.8.2005 1:21:54
Já taky doted´ jsem na atlasu hrála hry a žrala brambůrky.Ted´ nakrmím pprcka jdu do hajan letiště mám pro sebe tak se tam rozplácnu.Papa a dobrou noc a sladké sny
|
19.8.2005 0:34:44
Žehlicí prkno a žehličku budu asi brzo proklínat!!!!
|
18.8.2005 20:42:02
A nechtěla by jsi přijít taky k nám na žehlení?:-)))
Já toho zase tak moc nemám jen pár kousků:-))) |
18.8.2005 20:32:48
Přeně, máme holčinu a dvojčata kluky. Je pravda, že se rozhodně nenudím. Teď se musím pustit konečně do velkého žehlení. Asi 4 dny jsem na to nesáhla, tak to vidím dneska minimálně do 1 - 2 hod. Odpoledne jsme jeli do Plzně na takový předškolní nákup pro Leničku. Docela se povedlo nakoupit co jsem chtěla, ještě ale něco chybí, tak uvidíme jestli zítra nebo o víkendu.
Honzík jak vidím přibírá dobře, to je paráda. Očkování překonal taky, to je ale pašák. Janinko, musím teď pádit na to prádlo, uf, uf. Návštěvu si u kamarádky si užij!!!!! |
18.8.2005 14:21:58
Ten známý se jmenuje Vlasta Schilling bydlí na sídlišti.No já myslela že máte jen dvě děti aspoň tolik jich máš tady napsaných:-)))
My mimčo ještě jedno určitě budeme mít tak za dva až tři roky a když se povede třetí tak bude. Na té prohlídce v pohodě i očkování jsme takňák zvládli dostal jen jednu ale jela jsem s ním hned domů protože se mi zdálo že začíná mít teplotu.Tuta byla jiná než ty dvě předtím.Jinak má rovných 7kilo a 65cm.Posledně měl 6,055 a 65cm tak jsem spokojená nad jeho váhou.Asi pomohlo držení palečků:-))) Začal taky papat zeleninku tak to je asi taky trochu jinak sytý .Já mu to musím trochu ředit vodou a přidávám do toho mlíčko tak to má taky jiný.Jinak než z flašky mi to nesní tak to musím dělat takle. Já jsem včera šla spát až v půl třetí ráno vůbec jsem nemohla usnout. Ted´ koukám vy máte dvojčátka?To je asi hodně práce co.Já si to nedokážu představit mě stačí jedno. Jdu něco dělat at´ mám na víkend pokoj včera jsem udělala hlavní úklid tak ted´ to žehlení a tchýňka mi ještě vyprala dvě pračky "abych se nenudila". |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.