Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bety, školačka + 2 klučíci | 32562 |
18.8.2005 8:22:21
Tak já jsem včera ani nežehlila a ani si nešla lehnout jak jsem psala. Chytala jsem na internetu ispirace na dětský pokoj.
Děti - Lenka, Martin, Viktor. Další děti neplánujeme, myslím že to stačí. Jsem za ně moc vděčná, cesta k nim nebyla totiž jednoduchá. Jestli se můžu zeptat, jak se jmenuje ten známý? Vy další mimčo plánujete? Jdu připravit snídani a pak půjdeme na procházku, něco málo nakoupit. Určitě to znáš..... Ty dny co budeš sama doma si užij. Určitě je to bude příjemná změna.Musím už upalovat dolů. (PC máme v patře) a děti se hlásí o snídani. K počítači se dostanu zase večer až bude klid. |
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
18.8.2005 0:46:29
Bety nemáš vůbec zač.Já to dělám ráda.Od tý doby co jsem s manžou tak mě práce s počítačem baví.Navíc on se tím dalo by se říct živí.Stará se hlavně aby nám šel internet.
Ty jo půl jedný a já ještě nespím.Spala bych ale manža mi probudil při hledání peřiny čož bylo před hodinou a já od tý doby nemůžu usnout.Tak tu dřepím a drbu.Ještě jsem nakrmila Honzíka.Taky tu mám horu žehleního ten kdo to vymyslel by zasloužil metal vid´? Jak se jmenujou tvý děti máš je jenom ve zkratce. Mám v Holýšově známýho no teda spíš manželovo bejvalýho kolegu. Od zítřka budu slaměná vdova manža jede jako každý rok do Hoštic na Stodolu Michala Tučného a vrátí se až v neděli.V pátek budeme s Honzíkem "sirotci" protože tchánovci odjíždí na dovču tak si budem užívat.Abych řekla pravdu tak se docela těším jak si od všech odpočnu.Nikdo mi nebude říkat co mám dělat no prostě balada.Budeme si vegetit.V pátek se ještě chystám ke kamarádce do Kdyně ta má měsíčního Pepíčka tak k tomu všemu budem lítat po návštěvách. Plánujete ještě mimčo nebo už ne? |
17.8.2005 21:41:45
Díky moc, určitě se pokusím. Ne dneska, mám tu kupu žehlení a ještě k tomu absolutní nechuť cokoliv dělat. Tak uvidím, co večer zvítězí, jestli žehlení nebo spánek. Na fotky se určitě ráda juknu. Ještě jednou díky moc a zítra budu držet palečky na očkování. Ještě jednou díky moc.
|
17.8.2005 21:11:19
Bety veřejné je nemám ale zažádej si o přítele.Máme je na http://rodina.cz/janinka1981.Jinak založení není těžké zvládneš to sama.Na změně registrace si najdeš jak chceš aby se ztránky jmenovaly.Třeba http://rodina.cz/bety.Pak zadáš jměno vaší rodiny.To se měnit dá ale to jméno ztránek už ne.Až ti to v registraci ukáže jak se vaše ztránky jmenujou,tak si je najdeš a různě upravuješ.Na to už přijdeš sama k tomu mažela nepotřebuješ:-)).Když něco nebudeš vědět napiš mi klidně mejlík nebo sem ráda ti poradím.Jen ještě jednu věc.Ty fotky které chceš v albu musíš nejdíve změnšit.Já to dělám tak že si nejdřív na ploše utvořím novou složku kam si upravené fotky uložím aby se mi nepletly mezi originálem.Zmenšuju je tak že pravým tlačítkem na ně kliknu dám upravit a pak snížím velikost na 30%.Jestli to jde na víc nevím ale takhle rozhodně jo.Zkus to nejdřív sama a když si nebudeš jistá jak na to tak mi řekni nebo manžovi.Přeju ti při tom hodně zábavy s tím zmenšováním se to trochu zdržuje ale když pak vidíš ten výsledek je to paráda.Nejdřív se podívej ke mě pro inspiraci:-)))Tedy pokud jsi ještě žádné jiné neviděla.
|
17.8.2005 20:15:34
Na Chodských jsme nebyli, původně jsme plánovali, že zajedem alespoň na chvíli, ale přijela po 3 letech bývalá spolužačka. Občas si sice spolu písnem přes ICQ, ale návštěva je návštěva. Byla jsem moc ráda.
Intern. stránky rodina zatím nemáme. Já jsem totiž úplnej počítačovej začátečník. Ale láká mi to moc, vím že počítač je nutnost. Říká mi to i manžel, ať s tím něco dělám. Asi začnu. Myslíš, že bys mi mohla nějak naťuknout jak si je zřídit? Manža by mi učitě pomohl. Vy máte stránky veřejné? |
17.8.2005 19:24:14
ja povliknu takovou tu nslabsi prosivanou deku mame jednu navic tak se aspon vyuzije.Byli jste na chodskych?Jeste se chci zeptat mate tu internetovy stranky rodiny?
|
17.8.2005 12:17:30
Přesně takhle jsem vyřešila hrací deku i já. Povlíkla jsem LARISU do povlečení a bylo. Možná je to i praktičtější, povlečení můžeš měnit podle potřeby mnohem častěji.
|
17.8.2005 11:59:10
Bety moc děkuju za tipy a vypadá to že jsem sehnala to co jsem potřebovala.V Ditě jsou docela pěkný věcičky tu hrací deku asi nakonec kupovat nebudu už to mám vymyšlený co udělám jinýho.Povlíknu peřinu na to mu dám hračky a je to.Zase ňáká korunka ušetřená.Vyhlídla jsem si tam ten spací pytel a nezdá se mi ani tak drahej.A co dělají tvoji prckové nezlobí?Já jdu ted´ krmit a pak pokračovat v úpravě rodinného alba na internetu.Tak zatím pa
|
17.8.2005 0:48:28
To jsem ale popleta, ty stránky www.brydova.cz nejsou na nákup dětského textilu. Je už pozdě, tak asi mozek vypadává.
|
16.8.2005 23:45:12
Koukni na stránky: www.dita.cz www.dracek.cz www.brydova.cz
Jsou tam zajímavé věci pro dětičky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.