Díky
Díky vám všem za podporu, je to moc milý, musím říct, že jste mě fakt potěšily
Protože já už nějak ztrácela naději. Stačí se někdy podívat na pořad Prostřeno, co lidé jedí a co jim chutná a propadám zoufalství
A to fakt nejsem žádný gastro začátečník, taže už bych měla být poučená .... jenže mě to nedá a nedá a pořád budu asi lidem cpát kvalitní espresso a teplé croissanty. Ale má to cenu, když o to lidi nestojí ? Manžel mi kolikrát navrhoval (je také z oboru), ať se na to vykašlem a uděláme klasiku, párek, pivo a nazdar. Jenže já měla pořád pocit, jak kdybych se prostě za prachy prodávala .... dělala bych to úplně proti vlastnímu přesvědčení. Z představy, že prodávám lidem přesmažené hranolky s kečupem se mi dělá mdlo. Protože jídlo je můj koníček i moje práce i moje radost
No, takže jsme to radši prozatím zabalili ..... Ale od té doby v podstatě doma nemluvíme o ničem jiném, než co spácháme dál. Až splatíme dluhy
Odpovědět