Re: U stánků na levnou....
Ale třeba Mekáč, KFC, Bageterie Boulevard .... ti také dělají saláty ráno a prodávají je celý den. A teplota v chlaďáku prostě musí být stejná jak na koupališti ve stánku, tak u Mekáče. A pořád řešit to, že některé stánky jsou jen sezónní ...... prostě lednice a chlaďáky tam být musí tak jako tak, rozdělení úseků by také mělo fungovat. Stánky se zdravějšími nebo jinýmy alternativami jídla prostě jsou a jsou sezónní (koupaliště, kempy, festivaly, farmářské trhy atd.) Ale byznysu prostě přejí klasické smažené nesmysly, protože pak mohou provozovatelé zaměstnat brigádníka, co to v životě nedělal za pár kaček na hodinu a marže na těchto výrobcích jsou taky poměrně vysoké a lidé to kupují ..... Takže proč dělat něco jiného, když tohle funguje (pro mě bohužel)
Odpovědět