Re: Nesnášenlivost bílkoviny kravského mléka
ale jinak se přiznám, že já koupila na zkoušku kozí sýr z nějaké farmy co je asi tady někde kousek a teda ... já měla pocit, že to už nikdy nevymyju z pusy ten smrad - samý cap
říká se, že pod kozou musí být hodně čisto a pak ty výrobky nesmrdí .. nevím, asi je to o zvyku - ale dala jsem to zkusit i bráchovi a mamce a plivali všichni a to moje mamka kozí věci dřív jedla. Takže asi rozdíl bude veliký ve výrobcích.
spíš nějaké ovčí sýry by byly fajn a pro mě asi lepší co se chuti týče ... nějaká pravá brynza a korbačíky - ale to tak chce přímo z farmy a opravdu vyzkoušet jestli i toto nebude vadit - jestli se ty bílkoviny nějak nepoznají.
Jo a pozor na hovězí maso. Synovi velmi vadilo - asi to má tu bílkovinu i v mase - jakože je jasné že v mase je bílkovina, ale má asi jiné složky než v mléko... no ať neplácám, prostě vadilo mu i hovězí. Stejně tak jako nesměl vajíčka a vadilo kuřecí ... ale kuřecí po cca druhém roce vadit přestalo a vajíčka ještě asi rok vadila - pak přestala vadit i vajíčka.
Odpovědět