Králík jako příkrm
Mám tu králíka a chci část z něj nechat malému na příkrmy. Hádám, že nejlepší budou asi nohy. Prcek začal nějak rozumně jíst před necelým měsícem (je mu 10 a půl měsíce), takže s masem nemám zkušenosti. Nesní toho moc, takže jednotlivé porce potřebuju maličké. Je lepší připravit víc masa najednou a mrazit hotové nebo si zamrazit kousky syrového? Jak ty malé dávky mrazíte? U syrového v takovémhle množství si pak moc nevím rady s přípravou, leda uvařit, ale nevím, jak teda chutná vařené králičí. U většího kusu bych to prostě podusila na cibulce dokud maso pomalu nebude samo odpadat od kosti. A stačí v tomhle věku, když mu to nasekám na drobno nebo pořád ještě mixovat (zubů 8)?
Jiný způsob přípravy? Nejen králík, naší dělají o víkendu zabíjačku kohoutků, nějak se jim letos urodilo
.
A když už jsem u mražení - zamrazila jsem si hokaido na příkrmy, jenže po rozmražení je pěkně hnusná, úplně to ztratilo sladkost, chutná to divně. Mrazila jsem nakrájené na kousky na plechu a pak sesypala do sáčku. Kde je chyba?
Odpovědět