4.4.2013 18:22:49 Klarisanek
Re: Exotická polévka
Ja ji rikam "krabi". Delam vyvar z jakekoliv kosti, kterou varim s cibuli, cesnekem a 3-4 chilli paprickama, zeleninu vyhodim, maso dam psovi. (Staci vyvar i z i z bujonu). Potreba radne ochutnavat, aby byl dost palivy, ale ne tak, aby se to nedalo jist. Do vyvaru pridam masox, aby byl chutove vyrazny, a pak do nej vmicham skrob rozpusteny ve studene vode. Vyvar se musi "tahnout". Do hotoveho vyvaru pridam
- mini nebo stredne velka rajcata na pulky
- porek na platky
- krabi tycinky na spalicky
- zdrcla vajicka, ktera jsem predtim zdrcla na panvi.
Cele se to necha jednou projit varem, zadne dlouhe vareni aby to bylo na kasi. Hotovou polevku v miste posypu nasekanym cesnekem a pazitkou, poleju chilli olejickem a jako prilohu obycejny chleba.
Odpovědět