| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.5.2013 16:52:19 zerat

Pizza dle Itala

Prosím Vás, máte někdo zkušenost s pečením pizzy bez naležení těsta 12 hodin? V čem je zásadní rozdíl, když se nechá vykynout v teple a nebo když se nechá vykynout dlouhodobě v chladu? Děkuji za reakce ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Pizza dle Itala zerat 10.5.2013 16:52
*Re: Pizza dle Itala zerat 10.5.2013 16:53
**Re: Pizza dle Itala zerat 10.5.2013 17:20
*Re: Pizza dle Itala Len 10.5.2013 16:58
**Re: Pizza dle Itala Papillon 10.5.2013 17:4
**Re: Pizza dle Itala neznámá 10.5.2013 17:5
***Re: Pizza dle Itala Len 10.5.2013 17:8
*Re: Pizza dle Itala Papillon 10.5.2013 17:4
*Re: Pizza dle Itala angrešt 10.5.2013 17:52
**Re: Pizza dle Itala Ivka3 10.5.2013 18:12
***Re: Pizza dle Itala angrešt 10.5.2013 19:36
*Re: Pizza dle Itala zerat 10.5.2013 19:28
*Re: Pizza dle Itala adelaide k. 10.5.2013 19:53


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.