, v práci máme ledničku, mikrovlnku, kuchyňskou linku s dřeze, jídelní stůl, takže pohoda. Nosím si prostě cokoli, co vaříme na večeři - rizota, omáčky s přílohou, kuře, řízek, hustou polívku s pečivem, zapečené těstoviny...prostě cokoli, co lze ohřát...ale my zase nějaké neohřívatelné speciality nevaříme. Nosím to v krabičce, pokud mám omáčku, tak přílohu zvlášť v jiné krabičce. Svačinu si většinou kupuju ráno cestou do práce, podle toho, na co mám ten den chuť a nebo si taky vezmu z domova, když máme třeba nějaký koláč apod.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.