Není to na závadu, nikomu to doma nevadí, máme ji rádi, ale jednou bych to chtěla dokázat
prostě tak hladkou jako v jídelně. Doma vždy uvařím klasicky brambory, sleju vodu, přidám kousky másla, nechám rozpustit na horkých bramborech, pak ručním hnětačem (taková ta retro vlnka na dlouhé rukojeti) párkrát promáčknu a přidám horké mléko a mačkám a mačkám, dokud to není na kaši. Ale vždy tam jsou kousky. Zkoušela jsem ponorný mixér - vytvořil se "sliz", bylo ta takové divně vazké, stejně tam byly kousky. Dnes jsem na to vzala klasický šlehač s metličkama a stejně tam mám kousky
Jako sníme to, pochutnáme si, nikdo nebude brblat - ale pro zajímavost- je na to nějaká vychytávka? speciální hnětač? mixér? nebo je to rukama
?
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.