| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

26.8.2014 9:02:05 Juillet

Re: Vepřová kýta

rozřezat na řízky a upéct "kotlety" na smetaně - jedno z nejvděčnějších jídel, které znám - ještě se mi nikdy nestalo, že by to někomu nechutnalo, na přípravu pro větší množství lidí ideální - do pekáče osolené a opepřené řízky, na to na proužky cibule, vrstva brambor na plátky, osolené, kmín + zas cibel a zas brambory, zalít smetanou a zapéct v troubě - ke konci posypat sýrem...lze to dělat i z krkovice nebo kotlet,ale kýta mi přijde nejlepší
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Vepřová kýta pearl 26.8.2014 8:49
*Re: Vepřová kýta Sanela123 26.8.2014 9:0
*Re: Vepřová kýta Juillet 26.8.2014 9:2
**Re: Vepřová kýta Šuplík 26.8.2014 15:49


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.