| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

30.6.2015 17:15:47 Analfabeta

Re: Plátková vs. prášková želatina

Na vaření pozor, protože na trhu jsou dvě látky: jedna je želatina jako výrobek živočišného původu - ta se vařit nesmí, pokud teda nechceme udělat další úžasnou látku, kterou je klih jako báječné lepidlo. Druhou je jemně mletý svatojánský chléb, ten se naopak vařit musí, jinak neželíruje. Proto je třeba pečlivě číst návod na obalu a postupovat podle něj.
Ostatní želírující látky (třeba agar agar, ale i další) na trhu moc nejsou.
Odpovědět
Průběh diskuze (15 názorů)
Téma: Plátková x prášková želatina Suza + dvě princezny 30.6.2015 13:5
*Re: Plátková vs. prášková želatina Lída+2 30.6.2015 13:41
*Re: Plátková vs. prášková želatina Vítr z hor 30.6.2015 13:44
*Re: Plátková vs. prášková želatina Analfabeta 30.6.2015 13:52
*Re: Plátková vs. prášková želatina Berengarie 30.6.2015 13:55
*Re: Plátková vs. prášková želatina Lenka Pražanda 30.6.2015 13:58
*Re: Plátková vs. prášková želatina Hrozinka 30.6.2015 14:33
**Re: Plátková vs. prášková želatina Ropucha + 2 ropušata 30.6.2015 14:37
***Re: Plátková vs. prášková želatina... jentakj 30.6.2015 14:47
**Re: Plátková vs. prášková želatina Citronove koliesko 30.6.2015 14:44
**Re: Plátková vs. prášková želatina Analfabeta 30.6.2015 17:15
*Re: Plátková vs. prášková želatina Červená malina 30.6.2015 14:44
**Re: Plátková vs. prášková želatina Vítr z hor 1.7.2015 8:14
*Re: Plátková vs. prášková želatina Suza + dvě princezny 30.6.2015 14:53
*Re: Plátková vs. prášková želatina hgfjdmh 1.7.2015 7:43


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.