Trošku suchou rýži jakoby opečeš na dvou lžících oleje, ale jenom trochu, zaleješ vodou, osolíš, případně dáš kousek cibule a hřebíček, vaříš v hrnci se silným dnem. Po chvíli varu, když rýže začíná nabírat na objemu, ji promícháš, přikryješ čistou utěrkou, na nic dáš pokličku, celý hrnec zabalíš do utěrky a dáš do peřin. To uděláš v o půl jedenácté a jdeš si zaběhat. Před podáváním rýži lehce načechráš vidličkou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.