Buchta je pro mě něco hrozně jednoduchého, za pár minut hotového

Takže buď šlehačková nebo jogurtová. Vše zhusta posýpáno prakticky libovolným ovocem.
Šlehačková:
300g cukr krupice, 3 vejce, 300 g PHM, 1 KP, 1 šlehačka 31%, VC
Jogurtová:
500g bílý jogurt, 2 vejce, 1 KP, 150g cukru krupice, 200g PHM, VC
Jinak máme rádi skleněnou, tvarohovou, krémeš, kynutý koláč s tvarohem a ovocem, pak klasické kynuté s ovocem, co zrovna roste, muž peče jabkáč- to je tak tajný recept, že ho neznám ani já

A bábovky.
Z těch na sezónu je výborná, ale pracná tato:
http://recepty.vareni.cz/letni-ovocne-rezy-se-smetanou/
Jednoduchá a mokrá:
http://recepty.vareni.cz/lehka-tvarohova-buchta/
Protože máme maliny:
http://recepty.vareni.cz/misa-rez-s-malinami/
Tahle je mokrá:
http://recepty.vareni.cz/pudinkove-rezy-se-zakysanou-smetanou/
No, pak už děláme spíš složitější.