Re: Pohoštění
nevím, co myslíš tím "předem" - že si uděláš předem přípravy, ale těsně před pohoštěšním to budeš uvádět do konenčé podoby? Protože ty řízečky bys předpokládám sice mohla předem mít obalené a zmrazené, ale smažila bys je stejně těsně předem?
Já jsem momentálně sklidila značný úspěch občerstvením na naši pracovní besídku (taky bylo nutno udělat předem, když jsem jaksi byla před besídkou v práci
- roastbeef a lososový tatarák. Ale neni to teplý.
Skvěle se mi na větší party osvědřily tortilly - uvařila jsem předem chilli con carne, fazole v různých úpravách (měla jsme tam i vegetariány), připravila mísy jednodruhových nakrájených zelenin, nastrouhaného sýra, nakrájené jarní cibulky a koriandru, misky různých sals... a jen jsem průběžně ve středně teplé troubě nahřívala tortilly a každý si je sestavoval a plnil podle svého.
Jo, taky jsme nedávno na jednu větší akci dělala porchettu - sice jsem ji teda pekla samozřejmě až před oslavou, ale upravila a svázala jsem ji dobu předem, tak jsem to jen vrzla do trouby. A servírováno také "samoobslužně", tj. naříznuté žemle, teplá a studená zelenina, různé druhy hořčic... prostě aby si každý seystavil svůj "italský fastfood" podle svého.
Odpovědět