Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ája Fíková | 26586 |
4.3.2012 19:00:50
Nevolala bych. To až v případě, že by se to někdy opakovalo.
|
Jahala. | 89330 |
4.3.2012 18:49:46
Kolik je synovi? Pokud chlapci bylo, bylo míŇ než 17 byla bych za prudičku a volala.
|
Sam1 | 125469 |
4.3.2012 18:43:38
Ahoj holky.
Tak mám za sebou zajímavý víkend. Syn šel včera s klukama ze třídy do kina s tím,že pak u nás dva přespí. Souhlasila jsem a fofrem zdrhala do jeho pokoje uklidit plyšáky a jeho bordýlek,který byl dle mého už nad míru únosnosti pro přijetí návštěvy. Upravila jsem jim tam takové polní ležení a,když jsem to dodělala,tak volal synek,že by u nás rád přespal ještě jeden jeho kamarád. Moc se mi do toho nechtělo,ale souhlasila jsem,abych jim netrhala partu. Znovu jsem naběhla do pokojíčka,nafoukla matračku povlékla náhradní polštář a vybalila nový spacák,aby to měli připravené,až dojdou z kina. Kolem půl osmé dorazili domů,vrhli se do kuchyně a pak se hned klidili do synova pokoje. Jeden z kluků evidentně něco popil. Bylo to očividné,ale zase to nebylo na nějakou otravu alkoholem,takže jsem byla ráda,že jdou do pokoje,kde si chtěli pustit nějaký film. Uklidila jsem kuchyň a šla se osprchovat. Sotva jsem si vlezla do postele a pustila televizi vlítnul do pokoje synek,že jeden z kluků zvrací. Co vám budu vyprávět poblil mi všechno to hezky čisté právě povlečené připravené povlečení. Tak jsem milého hocha se synem poslala do sprchy a uklidila tu pohromu. Znovu mu odestlala a řešila jestli ho mám nechat vyspat a nedělat kolem toho vlny,když ostatní kluci včetně mého synka jsou ok a nebo jestli mám vzít telefon a volat jeho rodiče. Nakonec jsem se rozhodla,že nebudu zbytečně dělat průšvih. Dala jsem mu ledovou coca colu a chodila jsem ho kontrolovat. Pak už byl ok. Ráno se vzbudil strašně se omlouval a domů šel v jedné ponožce,bez trička a trenek. Jenom v mikče a kalhotech. nevím,proč si nepůjčil od syna,ale vyrazil takhle. :-D Na jednu stranu jsem ráda,že ho kluci nenechali někde na ulici v tomhle stravu a na druhou stranu jsem měla vztek,že mi synek tahá opilé kamarády domů. No a pak jsem si prostě řekla,že tímhle si asi musí projít každý rodič a nechala jsem to být,protože můj syn nepil a neporušil nic z toho co má zakázané. Můj dotaz je - Volali by jste rodičům nebo to řešili jako já? |
Ballet | 12150 |
26.2.2012 18:42:45
Ahojky Dali,
zdravím Tě, již jsme se dlouho nečetly.. a já ztratila mail.. jak jsem se tady dočetla, jsi už vdaná paní... tak upřímná srdíčková gratulace.. taky koukám, že vnoučátka rostou.. u nás je to jak na houpačce.. někdy klid, někdy pořádný sešup... prostě pět kluků.. snažím se, seč to jde.. někdy zas zajdu nakouknout.. měj se krásně.. |
AlaKs | 15990 |
17.2.2012 14:42:38
Tinas děkuji a omlouvám se, ze jsem té vzbudila . Teda doufám, ze pod nickem sám se skrývá stará ( nikoli věkem) znama Tinas. Dlouho jsme si napsaly, z Petrika je už skoro dospelak a z Niky určitě velka slečna. U mne je taky spousta novinek, už skoro rok pracuji na mest, před tím jsem byla rok na MU. Jsem moc spokojena, s práci, s prostředím, kolegy... V soukromém zivote jsem taky jinde... Znovu jsem se dalla dohromady se svým bývalým manželem... Kdyby mi to někdo před par lety řekl, vysmala bych se mu. Ale život uz je asi takový, často neuvěřitelný. Bára studuje, ještě ma před sebou rok a pul.
Pisu z iPADu, tak je to trochu neceske, je to moje nova láska. Výborný společník pro cesty vlakem. A co ostatní - Dali, Sarka s molekulami, Ajka.. Jak se asi mají? |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
16.2.2012 8:40:08
Tinas, všechno nejlepší k narozeninám
|
Sam1 | 125469 |
8.2.2012 20:48:21
Tak,kde zase všechny jste?
Já jsem si zrovna vzpomněla na hezkou dnešní příhodu,tak se tu u compu přiblble směju a myslím na to,že se o to s vámi musím podělit. Zapojte všechnu představivost a představte si velký obchod se sportovním zbožím. Dojdu ke stojanu,kde jsou rukavice a prohlížím si je,abych zjistila,které asi nejvíc budou hřát a odpovídat tomu,co sháním (hezké elegantní-hřejivé palčáky). U vedlejšího stojanu stojí vysoký chlap tak někde kolem 40-45 let a u něj pubertální synek. Chvilku se tam o něčem radí s prodavačem a potom,když neuspějí,tak muž řekne,tak bych si mohl koupit alespoň čepici,načež si vybere a nasadí si jí na hlavu. Synek se začne tlemit a říká mu hele nasaď si to pořádně,vždyť vypadáš,jak mikuláš. Jde k otci a tu čepici,kterou si otec pracně nasadil až po obočí mu vytáhne frajersky nad čelo. Otec se na něj ohromeně podívá a říká co blbneš,vždyť mi bude zima. :-D A v mžiku má čépu zase až těsně u obočí. :-D Jak je vidět je to všude stejné. Takhle,jak to píšu to tak nevyzní,ale v reálu to fakt byla humorná scénka. Moc mi to připomněla našeho chlapečka,který je teď také v pubertě. Pro něj je teď všechno,RETRO. :-D :-D :-D Občas si připadám jako muzejní exponát nebo nějaká prehistorická vykopávka. :-D :-D :-D |
Sam1 | 125469 |
27.1.2012 7:45:54
Dobré ránko.
Večer jsem si šla lehnout a zapomněla jsem si za hlavou na stolku mobil. Obvykle si ho beru k posteli pouze v případě,že je manžel někde pryč,pro případ,že by něco potřeboval. Nicméně jsem nějaká marodná,tak jsem ho měla u sebe,když jsem si zalezla do postele. Usínám a nejednou se ozve píp píp,tak se otočím a říkám si,kdo v tuhle hodinu může něco chtít. Bez brýlí mžourám na display a tam na mě bliká oznámení,že má Ála narozeniny. Tak tedy milá Álo, všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví,štěstí a hodných lidiček koleme tebe přeje Sam |
Sam1 | 125469 |
25.1.2012 14:38:44
Ajko,
a ano pejsek je taky složený z mého jména,ale původní záměr to nebyl,prostě se mi to jméno pro něj líbilo. :-D |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.