| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 15517  [Dalších 15427 >>]
Dali + 3 berušky 15122
5.3.2012 10:35:55
Ahoj Tinas, nebudu soudit zda dobré nebo špatné rozhodnutí,protože už rozhodnuto bylo. Ale vzhledem k tomu, že alkohol do 18 ti nebrala bych na sebe zodpovědnost a informovala rodiče.
Álo, mám se hezky a věřím,že i ty~s~ Moc ti to přeji.
Dali
Kapradina 34186
5.3.2012 7:45:16
Sam,

zachovala ses dobře - máš důveru syna a myslím, že i kluk bude rád, že si s ním držela basu, pomohla a nerozmazávala to dál. Pokud je rozumný, tak ví, že přestřelil a sám bude vědět, že to bylo poprvé a naposled. Pokud by se to mělo opakovat, tak bych bez váhání volala.

A jinak co se týká úklidu a přípravy pokoje to nedělám nikdy. U nás také přespávají kamarádky dcery, ale rozložení postele nebo další molitam včetně povelečení a dek si buď dcera připraví sama nebo holky společně. Spát u nás může kdokoliv z jejích kamarádek, ale ne s podmínkou mé práce navíc. Svačinku, večeři nebo snídani jim zase s jejich pomocí ráda připravím. ~;)
Sam1 125469
4.3.2012 21:43:37
Evelyn,
on si ho z části připravil,ale zapomněl právě schovat plyšáky a s klukama se domluvili u kina,tak mi volal jestli by u nás mohli zůstat. To není tak,že by mi bez dovolení nastěhoval půl třídy domů. A toho posledního prý někde potkali a chtěl s nimi,tak mi volal jestli taky může přijít.
To,že jsem mu upravovala pokoj je spíš moje parketa,chtěla jsem,aby tam bylo hezky i když je fakt,že manžel říkal,že ať to nechám být,že kluky určitě nějaký úklid pokoje nezajímá. Takže on opravdu po mě chtěl jenom ty plyšáky.:-D

No a s tím voláním právě nevím. Kdyby byl fakt totálně na šrot,tak bych bez debat volala rodiče,ale takhle bylo jasné,že ze sebe dostal co tam nalil a už nebylo co řešit,než ho dát vyspat a občas kontrolovat. Nebydlí zrovna blízko,takže bychom ho museli vézt domů mi a nebo by si pro něj museli jet rodiče. Přiznám se,že se mi jednak nechtělo dělat dusno,když to jde takhle vyřešit a pak,taky jsem si říkala,že,když už je po všem,tak z toho nebudu dělat aféru,že i tak si mi rodiče občas držíme hlavu a říkáme proč. No a pak taky jsem ráda,když můj syn ví,že s průserem může přijít a řešíme to spolu,takže jsem nechtěla zklamat jeho důvěru. Samozřejmě jsme mu,ale řekli,že tohle už nikdy!
Evelyn1968,2děti 6269
4.3.2012 21:35:47
Jo aha, necelých 15~8~, tak to bych volala hned. Já mám syna skoro 18.
Evelyn1968,2děti 6269
4.3.2012 21:34:11
Nechápu, proč si syn nepřipravil pokoj pro návštěvu sám~d~.
A k otázce-jak by začal kluk zvracet, informovala bych rodiče, aby si přijeli. Nechtěla bych, mít na zodpovědnost zdravotní stav cizího dítěte-sledovat jak moc se opil, co z toho bude, a jestli to není něco vážného.
Jahala (IP adresa: 89.24.89.1)
  • 
4.3.2012 19:30:47
Aha, tak to bych volala určitě. Koukám jsem jediná za prudiče, ale nějak nemám potřebu držet basu s pubertáky ale s rodiči. Takze neřešila bych to pokud by hoci zalezl a vylezl ráno i když necelých 15 mozna i tak, ale pokud od zavolali na pomoc a nechlý odstraňovat následky tak si musí vyzrat i důsledky
Sam1 125469
4.3.2012 19:12:07
Val,
synkovi jsme to řekli a teď tu na topení suším cizí trenky. :-D
To jsem dopadla.
Sam1 125469
4.3.2012 19:11:29
Janino,
to není možné.~t~ Co to slyší ucho mé. Že by hodná Ála taky měla nějaké temné období? ~t~

Jahalo,
klukům bude zanedlouho 15.
Valkýra 10956
4.3.2012 19:05:00
Taky bych nevolala, zvolila bych taktiku "jednou a dost", pokud by ten kluk byl opilý někdy příště, tak už bych zavolala. A synovi bych řekla, že si nepřeju, aby náš byt používal jako azyl k vystřízlivění pro opilé kamarády, že příště už to neprojde.
JaninaH 12107
4.3.2012 19:01:24
Sam,
to jsou zážitky s puberťáky ~6~
Naštěstí se mi nic takového nestalo, takové blicí historky znám jenom z vyprávění ( a jednu jsem zažila s pubertální sestrou, ale to ať kdažtak vylíčí ona sama ~t~ ). Myslím, že ses zachovala dobře. Taky bych v takovém případě, kdybych viděla, že klukovi už je dobře, rodičům nevolala a nechala ho se z toho u nás vyspat. Ale synovi bych řekla, ať příště kamaráda v takovém stavu spíš pošle nebo dopraví k němu domů.
J.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 15517  [Dalších 15427 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.