Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dali + 3 berušky | 15122 |
5.3.2012 10:35:55
Ahoj Tinas, nebudu soudit zda dobré nebo špatné rozhodnutí,protože už rozhodnuto bylo. Ale vzhledem k tomu, že alkohol do 18 ti nebrala bych na sebe zodpovědnost a informovala rodiče.
Álo, mám se hezky a věřím,že i ty Moc ti to přeji. Dali |
Kapradina | 34186 |
5.3.2012 7:45:16
Sam,
zachovala ses dobře - máš důveru syna a myslím, že i kluk bude rád, že si s ním držela basu, pomohla a nerozmazávala to dál. Pokud je rozumný, tak ví, že přestřelil a sám bude vědět, že to bylo poprvé a naposled. Pokud by se to mělo opakovat, tak bych bez váhání volala. A jinak co se týká úklidu a přípravy pokoje to nedělám nikdy. U nás také přespávají kamarádky dcery, ale rozložení postele nebo další molitam včetně povelečení a dek si buď dcera připraví sama nebo holky společně. Spát u nás může kdokoliv z jejích kamarádek, ale ne s podmínkou mé práce navíc. Svačinku, večeři nebo snídani jim zase s jejich pomocí ráda připravím. |
Sam1 | 125469 |
4.3.2012 21:43:37
Evelyn,
on si ho z části připravil,ale zapomněl právě schovat plyšáky a s klukama se domluvili u kina,tak mi volal jestli by u nás mohli zůstat. To není tak,že by mi bez dovolení nastěhoval půl třídy domů. A toho posledního prý někde potkali a chtěl s nimi,tak mi volal jestli taky může přijít. To,že jsem mu upravovala pokoj je spíš moje parketa,chtěla jsem,aby tam bylo hezky i když je fakt,že manžel říkal,že ať to nechám být,že kluky určitě nějaký úklid pokoje nezajímá. Takže on opravdu po mě chtěl jenom ty plyšáky.:-D No a s tím voláním právě nevím. Kdyby byl fakt totálně na šrot,tak bych bez debat volala rodiče,ale takhle bylo jasné,že ze sebe dostal co tam nalil a už nebylo co řešit,než ho dát vyspat a občas kontrolovat. Nebydlí zrovna blízko,takže bychom ho museli vézt domů mi a nebo by si pro něj museli jet rodiče. Přiznám se,že se mi jednak nechtělo dělat dusno,když to jde takhle vyřešit a pak,taky jsem si říkala,že,když už je po všem,tak z toho nebudu dělat aféru,že i tak si mi rodiče občas držíme hlavu a říkáme proč. No a pak taky jsem ráda,když můj syn ví,že s průserem může přijít a řešíme to spolu,takže jsem nechtěla zklamat jeho důvěru. Samozřejmě jsme mu,ale řekli,že tohle už nikdy! |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
4.3.2012 21:35:47
Jo aha, necelých 15, tak to bych volala hned. Já mám syna skoro 18.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
4.3.2012 21:34:11
Nechápu, proč si syn nepřipravil pokoj pro návštěvu sám.
A k otázce-jak by začal kluk zvracet, informovala bych rodiče, aby si přijeli. Nechtěla bych, mít na zodpovědnost zdravotní stav cizího dítěte-sledovat jak moc se opil, co z toho bude, a jestli to není něco vážného. |
Jahala | (IP adresa: 89.24.89.1) |
• |
4.3.2012 19:30:47
Aha, tak to bych volala určitě. Koukám jsem jediná za prudiče, ale nějak nemám potřebu držet basu s pubertáky ale s rodiči. Takze neřešila bych to pokud by hoci zalezl a vylezl ráno i když necelých 15 mozna i tak, ale pokud od zavolali na pomoc a nechlý odstraňovat následky tak si musí vyzrat i důsledky
|
Sam1 | 125469 |
4.3.2012 19:12:07
Val,
synkovi jsme to řekli a teď tu na topení suším cizí trenky. :-D To jsem dopadla. |
Sam1 | 125469 |
4.3.2012 19:11:29
Janino,
to není možné. Co to slyší ucho mé. Že by hodná Ála taky měla nějaké temné období? Jahalo, klukům bude zanedlouho 15. |
Valkýra | 10956 |
4.3.2012 19:05:00
Taky bych nevolala, zvolila bych taktiku "jednou a dost", pokud by ten kluk byl opilý někdy příště, tak už bych zavolala. A synovi bych řekla, že si nepřeju, aby náš byt používal jako azyl k vystřízlivění pro opilé kamarády, že příště už to neprojde.
|
JaninaH | 12107 |
4.3.2012 19:01:24
Sam,
to jsou zážitky s puberťáky Naštěstí se mi nic takového nestalo, takové blicí historky znám jenom z vyprávění ( a jednu jsem zažila s pubertální sestrou, ale to ať kdažtak vylíčí ona sama ). Myslím, že ses zachovala dobře. Taky bych v takovém případě, kdybych viděla, že klukovi už je dobře, rodičům nevolala a nechala ho se z toho u nás vyspat. Ale synovi bych řekla, ať příště kamaráda v takovém stavu spíš pošle nebo dopraví k němu domů. J. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.