Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Danulu | 23974 |
27.3.2018 7:22:45
Jee to byl prvni den? ,
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 6:46:04
Holky, moc vám všem děkuju za včerejší diskuzi. Pomohly jste mi přežít první den. Jsem přes den sama v kanceláři a odpoledne prázdný byt... Akutně jsem potřebovala být mezi lidmi, tak aspoň virtuálně
|
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:48:38
Jo, to je určitě ten hlavní problém. A někteří lidi by byli raději s kýmkoliv než sami.
Ale jde to se naučit...protože ve své podstatě je člověk sám i v páru nebo mezi druhými lidmi...a naopak zjistí, že není sám, když se cítí sám. Myslím, že je to hlavně o pocitech. |
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:48:14
Jo, to je určitě ten hlavní problém. A někteří lidi by byli raději s kýmkoliv.
Ale jde to se naučit...protože ve své podstatě je člověk sám i v páru nebo mezi druhými lidmi...a naopak zjistí, že není sám, když se cítí sám. Myslím, že je to hlavně o pocitech. |
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:45:44
Kiviku, já taky ráda vím. Protože pak se mohu nějak rozhodnout, lepší pro mne, než když je něco skryté. Strašně bych si přála jistotu...ale . Tak snad - určitou jistotu...to by bylo fajn.
Jo, jsi velmi rozumná - jen to ještě jakoby vevnitř přijmout a zpracovat. Nejen v hlavě, i když v té hlavě to je naprostý základ, to je prvotní - uvědomit si, co chci, a co nechci. a ještě jedna věc - někdy toho druhého vnímáme v jeho masce, kterou si pro nás navlékl. Někdy je strašně obtížné se vyrovnat i s tím, co je pod tou maskou hodného, šikovného, zábavného a hezkého člověka...aby člověk nebyl zamilovaný jen do té své představy o člověku...protože pak se dostaví deziluze jak...Brno |
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:44:01
Značně to komplikuje, že evidentně neumím být sama. Cítím čirou hrůzu, když vím, že tu pro mě nikdo není měla jsem partnera 11 let a byli jsme spolu pořád, sdíleli všechno. Pořád tu byl, i když občas měl pěkně blbý řeči. A Díky bohu je tu pořád, akorát už na mě nemá tolik času, kdyz už jsme jen kamarádi. A já nevím, jak to sdílení nahradit.
|
Kudla2 | 58452 |
27.3.2018 0:37:42
"A co můžu cekat od člověka, který si sotva přivezl dítě z porodnice, obrazně řečeno, a klidně si ho opustí ? Jedině tak to, že udělá totéž zase znovu..."
Uf, myslím, že jsi opravdu moudrá ženská, protože uvažuješ takhle i v momentě, kdy jsi zamilovaná a kdy to bolí (protože si myslím, že máš stoprocentní pravdu, a tím, že se tý bolesti nebojíš teď, se vyhneš mnohem horší v budoucnosti, protože je značná šance, že by Ti proved to samý.) Moc Ti fandím a opravdu nemyslím, že by tak fajn ženská jako Ty neměla šanci někoho fajn najít (a i kdyby ne, tak by to bylo pořád lepší než být s někým takovým, kdo by Ti téměř jistě zkomplikoval život) |
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:32:43
Jistotu já prostě potrebuju k životu. Nesnáším nevědomost a nejistoty. Možná to zní nudně, ale chci vědět, co můžu čekat v různých situacích a s různými lidmi. A zejména, co můžu čekat od životního partnera. A co můžu cekat od člověka, který si sotva přivezl dítě z porodnice, obrazně řečeno, a klidně si ho opustí ? Jedině tak to, že udělá totéž zase znovu...
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:29:09
Zklamané naděje, to je přesné. A asi je to celý můj problém. Stále si představuji věci a mám naděje. Měla bych se naučit být šťastná teď a tady a sama se sebou. Potom by mě to možná tolik nebolelo, to zklamání
|
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:26:35
Kiviku, nikde není žádná jistota...přijmout tohle pro mně bylo strašně těžký. Tolik jsem toužila po NĚJAKÉ jistotě
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.