Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:17:10
Jo, vztahy jsou zvláštní a nečekané. Mě vlastně pomohla jedna věc, kterou řekli kamarádi, a to, že nějak to určitě dopadne. Paradoxně to byla jediná jistota, kterou jsem v tu chvíli měla. A měli pravdu, nějak to opravdu dopadlo
|
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:16:22
Už bych nikdy nepřistoupila ani na chvíli na vztah ve třech, ani za zlatý prase...doufám , protože kdoví, co ještě život přinese. A já teda už hlavně kvůli sobě, nepotřebuju se trápit na různých frontách.
|
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:14:03
Díky Kudlo. Nesnáším právě nemorálnost. Proto je to pro mě tak hrozné, že jsem se do toho (i když nedobrovolně) zapletla. A nejhorší je, že jsem ho fakt chtěla pro sebe, i když už jsem věděla o dětech a o ní ale věděla jsem, co je správné a že to musí skončit jediným možným způsobem. Ale je to hrozně těžké
|
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:13:44
Kiviku, jo, čeká na každou chvíli.
To je přece svým způsobem děs...kde je nějaká sebehodnota...a jak jsem psala, zažila jsem i u sebe leccos, nemyslím to zle. prostě jsem prožila svůj dosavadní život dost - hekticky, opravdu "plně", zažila jsem tolik věcí, strašně věcí teda chápu jakoby na vlastní kůži. Dokážu to pochopit, ale v určitém stádiu se nedá moc pomoct zvenčí. a obávám se, že se to musí i odžít, snad jen urychlit to jde, aby to proběhlo všema fázema. jasně, že to, co není jisté a uniká to, je atraktivní. Ta dotyčná paní taky, ty chlapy, co chtěli jí, nechtěla ona...ten jeden na ni myslí doteď, i když už je ženatý a má děcko. Vztahy jsou zvláštní a člověk se na nich hodně naučí, pochopí život, druhé a tak...určitě i určité trápení tady má místo. Blbý je akorát to pořád dokola opakovat a nepoučit se . |
Kivík | 99966 |
27.3.2018 0:09:32
Pam, ono je to asi i tím. Že s tím člověkem hrozně chce být a nejde to. Kdyby to bylo víc jisté, jako v normálním vztahu, asi by nemela problém mu říct, že ji něco nevyhovuje. Ale takhle, kdy čeká na každou chvíli, kdy může být s ním, neřeší nic i když je nespokojená.
|
Pam-pela | 97353 |
27.3.2018 0:01:19
Nj, Danulu, zvnějšku by se to tak dalo říct.
On když se člověk dostane do víru představ a nějakých očekávání a začne na něčem nebo někom tak moc lpět... je mi jí svým způsobem "líto", ale zvnějšku se nedá nic dělat, je to jinak chytrá ženská, schopná, umí se o sebe postarat. "Jen" ty vztahy. Určitě se podepsal tatínek a situace dřív, a i to, že když něco chce, tak to prostě chce. A jo, jak tu tuhle někdo říkal, vyloženě to asi potřebuje - takovýhle vztah - chodí si to potvrzovat i ke kartářovi, k psychologovi, atd...a věří a věří. A je strašně nespokojená. A jak psala maargit, zkušenosti nejsou přenosné. |
Kudla2 | 58452 |
26.3.2018 23:32:45
Kivíku, asi Ti to teď moc nepomůže, ale působíš na mě jako ohromně fajn a férová ženská.
A myslím si, že to by bylo, aby se nenašel někdo, kdo To zatraceně ocení. |
maargitt & dráčátka | 67638 |
26.3.2018 23:29:54
tohle se mi taky stalo, bohužel
omlouvala jsem ho vším možným, ale ta podstata nezmizela, prostě mi hezkých pár měsíců kecal, jakože jsem byla i u něj doma a tak o mnoho elt později jsem pochopila, že charakterově stál prostě za velký kulový a že jsem se trápila úplně zbytečně. Bohužel zkušenost je to nepřenosná. I tak radím nebreč a utíkej |
Danulu | 23974 |
26.3.2018 22:47:19
Pampelo to je nejaka masochistka
|
Pam-pela | 97353 |
26.3.2018 22:35:17
Kiviku, za mě - protože to vídám dost často a je to nekonečné - lepší když to přišlo dřív, než později.
Tak jako tak budou muset určitý věci proběhnout, v tobě, v tom vztahu, protože i když se nevidíte, pořád ještě trvá, je navázaný...ale - já bych to už kvůli sobě dál neroztáčela. Být třetí v jakémkoliv vztahu, kde jsou pojítkem děti a který není vyřešený, je strašně těžký. Jedno mi probíhá takřka v přímém přenosu v širší rodině, té "milence" je už skoro 40, po dětech asi touží, ale hrdinně tvrdí že ne a čeká a čeká, sbírá drobky a čeká, až se ten vztah s ještěženatým pánem (taky nebydlí úplně s manželkou) utřepe. On se třeba neozve týden, dva, pak zas je u ní každý den, pak zmizí na tři měsíce...a ona se trápí a trápí, dělá si naděje, podle mne velmi marný...a chvíli je v euforii a chvíli v pocitech naprostýho zoufalství. Navíc poslouchá o dětech, manželce, o tom, jak je jemu, jak je to pro něj těžký....Trvá to už několik let, možná tři? Taky jsem prošla určitou fází, kdy se mě něco takovýho dotklo, zas jinak...a vyvíjelo se to, ale ty pocity jsou nezapomenutelný. Takový malý psychický týrání, spíš teda velký, pro všechny. Pokud bych to zvládla a nebyla připoutaná minulostí, dětma atd...prchnu od něj co nejdál. Navíc myslím, že si člověk blokuje ten možný perspektivní vztah, kde se s nikým o nic nedobrovolně dělit nemusí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.