| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 10197  [Dalších 10147 >>]
Koliha velká 153026
26.3.2018 22:03:44
Kivík, samozřejmě na tebe někdo čeká! O tom vůbec nepochybuj.

Rozchody jsou těžké, to tedy jsou. Ale ty máš to nejhorší za sebou, teď už to bude jen lepší a lepší, i když to tak nevypadá...
Danulu 23974
26.3.2018 21:58:55
Na obcance je porad status napsany?~5~
Kivík 99966
26.3.2018 21:57:04
Tak to mě mrzí. No, jako přiznejme si to, jsem docela bezva ~:-D ne, dělám si legraci. Ale ti správní mě taky nepřitahují, je to samý sígr. A to tenhle na to fakt nevypadal, takový milý klidas. Manželku lituju, protože se umím vcítit, musí to pro ni být hrozné a to o mě ani neví. A já mám na něj takový vztek (i díky téhle diskuzi), že bych se s ní nejradši sešla a objala ji, co musí chudák snášet ~8~
Kivík 99966
26.3.2018 21:52:03
Ale jo, Sedmi, já to chápu. Ale rozum a cit jsou dvě různé věci ~d~
Girili 117849
26.3.2018 21:40:01
To mas uplne jedno, jestli lhal na primy dotaz nebo zamlcoval bez dotazu. Manzelstvi je proste neco, co se nezatlouka tak jako tak. ~a~
Simeona+3 110315
26.3.2018 21:23:02
Prekontroluj tomu pristimu obcanku, nejlip hned na prvnim rande 😉. Nevim ale, jestli pak neutece on 😯
Mandara 137771
26.3.2018 19:46:55
Kiviku, nejvíc bolí zklamané naděje, což bych řekla, že je teď tvůj případ. Za nějakou dobu bude líp. Ten chlap tě od začátku nebral vážně, lhal ti, improvizoval,.a vážně tě nebere ani teď, protože se vrátil k manželce. Kdyby mu na srdci tak strašně ležely děti, od své ženy by v prvé řadě nikdy předtím neodešel. Ikdyž je to těžké a asi tě to rozzlobí, tak jsi narazila na bezcharakterního chlapa, pro kterého jsi byla jen zpestřením v jeho životě. Když si to vnitřně přiznáš a pokud nejsi masochistka, budeš z toho vztahu brzy vyléčená. Podobné věci se stanou v životě mnoha lidem, určitě nejsi jediná a nic negativního to o tobě nevypovídá.
Diva.Bara 37553
26.3.2018 19:24:00
sice hezký úsměv, ale zřejmě pochybný charakter. fakt stojíš o chlapa, který si klidně začne s někým dalším, neřekne o tom, že je zadaný a se závazky? opravdu si myslíš, že mu můžeš věřit?
Osamělá vydřička 149085
26.3.2018 19:22:31
Kivik, to tě nepotěším, zůstala jsem sama. Jsem i docela alergická na věty typu: URČITĚ si najdeš někoho LEPŠÍHO... To zaručuje jako kdo? Život? Mně ten dotyčný nasadil laťku dost vysoko, tedy na mé poměry, jsem obyčejná "žena z lidu", dost dlouho jsem se pak trápila a i když už největší soužení jakž takž přešlo, asi jsem ty následující stejně porovnávala s ním. Uteklo mi tak pár let. No a čím starší, tím se hledá hůř. (Teď už jsem ve věku, kdy se nabízí jen alkoholici nebo bezdomovci, případně kombinace obého). Ale nemůžu říct, že bych pak neměla příležitost začít si vztah s někým "kvalitním a vhodným", jen mě asi ti správní prostě nepřitahují ~q~ (výstižný smajlík). Mám tak nějak problém se sebevědomím, to je vedlejší. Myslím, že ty ale někoho "lepšího" potkáš, tento exemplář bude možno překonat, důvěra je ve vztahu snad to nejdůležitější, to určitě sama cítíš, a tady by už nebyla. Moc bych ti nějakého správňáka přála, jsi asi hodná holka. (To já teda manželku nelitovala ~t~). A věk máš ještě super. Snaž si něčím zaměstnat mozek a hlavně nerozvíjej myšlenky, jaké by to bylo, kdyby...
Karkulína 99978
26.3.2018 19:16:27
Kivíku, udělalas dobře! A neboj, to fakt přebolí ~6~~6~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 10197  [Dalších 10147 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.