Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kat | 121378 |
14.10.2017 17:40:25
Jani, tak tohle je asi emocne nejblizsi tomu, co prozivam ja. A zkusim to. Dik.
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
14.10.2017 16:54:16
Udělat si nějaký rituál, třeba pouklízet hračky, zamknout za sebou...
Já když jsem odešla od manžela, musela jsem k němu ještě nějakou dobu docházet pečovat o děti, pokaždé mne ještě něčím naštval, když se objevil, měla jsem jeden přechod pro chodce, kde jsem se vědomě rozhodla, že od teď už na něj nebudu myslet a začala jsem se těšit domů. Dost to pomáhalo. |
kdoto | 78719 |
14.10.2017 11:00:02
Taky to neumím,navíc já jsem řešič co řeší i to co by nemusel a ještě se mi to kombinuje tím že se v tom prolíná i mé nestandartní dítě.Dost mi pomůže když se o tom bavím s chlapem,který ví o co jde a část naší práce je podobná až stejná a s některými lidmi v práci se setkáváme oba-takže někdy si na dotyčného chování zanadáváme oba-naposledy včera večer,kdy chlap řešil konflikt s jedním (mistr světa který se sám nazývá já nejsem jen tak někdo a v podstatě si dělá co chce bez ohledu na smlouvy,zvyklosti a domluvy) a já jsem na netu zjistila že má v plánu opět udělat něco co nemá ve smlouvě a co mě zkomplikuje práci a ještě jak ho znám mě za to seřve že on to tak chce,jako to podobně dělal loni,takže už vím že v pondělí musí za vedením a jít to předem předřešit.
Ale je pravda že některé věci už se učím házet za hlavu a říkat si: dělám vše jen do výše svého platu a nezapomeň že každý dobrý skutek bude opět po zásluze potrestán a i když je mi to vnitřně nepříjemné tak prostě co mě úplně netýká už neřeším |
Kat | 121378 |
14.10.2017 8:12:21
Majakova, to me moc mrzi. Co te nici? Zaci, kolegove, admina, naroky?
|
Kat | 121378 |
14.10.2017 7:49:04
Supliku
|
Ruth | 147384 |
14.10.2017 4:49:37
Však se jednou odrovnáš a pak to přestane být sranda.
Nikdo nemůže mít úvazek víc než 1,5 a pokud to máš na 2 HPP, tak porušujete ZP. Víš, Tuten, kdybys hrnula nějakej průser typu exekuce, ještě bych ti fandila. Zahráváš si se svým zdravím, cítíš se nesmrtelná a vtipná. Dávej bacha, máš odpovědnost. |
Šuplík | 137953 |
14.10.2017 0:39:49
Fakt nevim, neumim to. Slo mi to, kdyz jsem rok nebyla ucitelka. Pak uz nikdy....
|
Slonisko | 65085 |
13.10.2017 23:04:41
Kat, co nějakej "přechodovej rituál" - přijít domů, převlíknout se, na chvíli si v klidu sednout a udělat si kafe nebo čaj a říct si - tak a jsem doma.
A na takové ty neodbytné a v teď neřešitelné problémy mi pomáhá si řešení představit a celou tu situaci si v duchu odžít až do konce. (a může to být klidně i nereálné řešení obsahující zásah mimozemšťanů ). Né že bych pak zapomněla, že problém existuje, ale taková ta podvědomá část mozku to zařadí do kategorie "vyřešeno". Ale asi to není univerzální rada, vlastně netuším, jestli to takhle ještě někomu jinému funguje. Já se zas potýkám s tím, že jak pracuju z domova tak vlastně pracuju pořád a vlastně i dost neefektivně, protože mám na všechno jakoby dost času. Takže tady teď sedím a snažím se dodělat něco, co mělo být už dávno hotový |
Majákova | 43170 |
13.10.2017 22:31:29
Tak přesně na to jsem dnes myslela. Premyslela jsem, jestli nezaložil téma.stejne tak se cítím vystavena a to je začátek roku. Nechci stres z práce nosit domů, ale neumím to. Pár posledních dnů sebou praštíme a mám úplně koma. Dnes v noci naopak bušení srdce do rána, spát nešlo. Dnes jsem přemýšlela a vážně o tom, jak dobře by mi bylo v Lidlu v pokladně. Asi jsem vyhořela.
|
Kat | 121378 |
13.10.2017 21:49:44
Stepko, ono vis, ze to resit jde. Ze to mel resit nekdo jinej uz pred mnoha mesici. Ze my mame problem a vsichni nas v tom nechali machat. Ze v tom lita dite. Ze je to beh na dlouho trat a dusledky velmi neprijemneho problemu resime denne a vsichni, cela trida. Grrrr.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.