Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Buchli | 121873 |
14.1.2018 19:47:30
Myslím, že v ghí by neměly být bílkoviny prakticky vůbec, protože při tom přepouštění se odstraní.
|
Slupka | 133444 |
14.1.2018 19:45:36
Snídám míchaná vajíčka, dávám pod ně ghí - to nevím, jestli můžeš, ale jistě by šly i na trošičce oleje nebo kvalitní pánvi bez tuku.
Na pečivo nemažu nic, pečivo nejím. |
TiNiWiNi | 109646 |
14.1.2018 19:45:36
Dělávám si "pan catalá" - to je otoustovaná bageta (u nás rohlík) se šťávou a dužinou z rajčete a olivovým olejem a solí. Je na to potřeba měkké rajče, to rozkrojíš na půl, jak citrón. Pak vytlačíš a oškrabeš to rajče na ten toast. Zakapeš olejem a posolíš.
|
svynka + 3 | 99495 |
14.1.2018 19:35:08
"Za poslední roky snídám Tatranku, vozím si je i na dovolenou."
Závidím dobrý žalúdok. Ja si dať na raňajku tatranku (a veci jej podobné), tak sa snáď pob... |
magrata1 | 95172 |
14.1.2018 18:57:13
Dík, myslela jsem si to tak nějak
|
angrešt | 114837 |
14.1.2018 18:52:24
je vhodné nechat je v tom jogurtu přes noc, hlavně kvůli bobtnání polymerů (najdi si musli podle Birchera)
|
magrata1 | 95172 |
14.1.2018 18:49:54
Díky. A ty vločky v jogurtu jsou OK?
|
angrešt | 114837 |
14.1.2018 18:44:23
většina ovesných vloček není syrová, při výrobě se spaří. Syrové bývají anglické vločky, které jsou z našeho pohledu spíš ovesná lámanka.
Jinak obilí syrové jíst není vhodné - kvůli antinutrientům a kvůli nenaštěpenosti a nenabotnalosti polymerů včetně lepku - právě proto je fajn pomalé kvašené pečivo, protože tam právě ke všem těmhle procesům stihne pohodlně dojít. Jinak by se mělo aspoň dlouho máčet a buď překvasit, nebo převařit. |
magrata1 | 95172 |
14.1.2018 18:38:28
angrešte, prosím tě, jak je to s obylovinama- musí se tepelně upravovat nebo ne? Manžel naučil děcka sypat si vločky do jogurtu, já mám z toho divný pocit, že to za syrova není úplně OK. Případně stačí namočit (na jak dlouho)? Díky za odpověď
|
magrata1 | 95172 |
14.1.2018 18:35:39
Rýžová smetana má neutrální chuť.
K snídani vajíčko a zeleninu. Ovesná kaše je dobrá, když ji vaříš ve šťávě z kompotu nebo namočit do vody sušené ovoce (nesířené, nejlépe sušené doma) a uvařit v tom vločky, posypat ořechama a jabkem. Mléko zatím neruším, ale vím, že mě to čeká, mamka je alergická, babička byla taky a já po sýrech kýchám. Ale zatím se jich nechci vzdát. A máslo |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.