Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
JanaB + 2 | 45341 |
15.11.2014 19:55:13
Ahojky,
také se k Vám přidám. Jsem lajdák, v létě už jsem měla 62 kg, nyní zase 66 :-( Potřebuju nutně shodit. Dnes jsem se celkem držela, tak snad se zadaří i zítra. |
-Meruňka- | 68735 |
15.11.2014 8:29:19
Lelo, já do toho možná půjdu až po Novým roce, zatím nemám sebemorál - držím tak 3 dny a 2 dny ne. Vím, že teď tu motivaci a výdrž nemám.
|
wexi | 119051 |
14.11.2014 23:02:41
Ahoj, tak já bych do toho šla taky, snad se dokopu denně napsat
|
lela, rosa, niki | 88737 |
14.11.2014 22:29:17
Medvedice, ja se pridavam - sakra, ja te z nam z jarniho hubnuti! Ty jsi zase na 71 kilech? Vzdyt jsi tak ukazkove hubla!!!! Jsme na tom skoro stejne - jsi ochotna si se mnou kazdy sen psat a navzajem se kontrolovat ?
|
-Meruňka- | 68735 |
9.10.2014 18:43:24
Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že ještě zkusím zhubnout - jestli se chcete některá přidat, budu ráda. Dnes ráno 71,0 (v dubnu jsem skončila na 67)
|
Hilly. | 103234 |
18.6.2014 14:02:06
Ahojte, tak já váhu celkem držím, ale postava vypadá silnější, protože díky nemoci jsem nemohla cvičit, svaly ubyly a špíčky přibyly, na váhu ale dobrý. Hrozně mě ale chytla žravá, dám si kuře s rýží a za dvě hodiny už mám jakoby v krvi málo cukru a je mi mdlo a mám šílený hlad. Nechápu, možná je to tím kojením. Jak se nenajím pořádně a tučných výživných věcí, je mi špatně.
|
Dynamika | 142038 |
12.6.2014 10:20:51
Ahoj, jak není klid na hubnutí, není to ono. Nebo spíše to moc nejde. Přeju ti, ať je klid a ty v klidu zhubneš. Zvládneš to
|
lela, rosa, niki | 88737 |
12.6.2014 8:09:55
Zdravim,
jsu se priznat, jak jsem strasna, kaji se. Kolem velikonoc jsem se k vam pridala, mela vydrz zhruba jeden dva mesice, zhubla dve kila. Pak prisel stres v praci a soukromi, uplne jsem se vykaslala na nejake dodrzovani zdrave vyzivy a nervy zajidala cokoladou - hehe, proc mi ji ti kolegove sakra davaji, sezrala jsem ji celou, ze...no a jsem tam, kde jsem byla. Tak zacinam znova. spoleham se na leto, budu mit vic casu. Ach jo. Blizi se mi ctyricitka a je mi jasne, ze bud budu tlusta, nebo si z´ted budu muset celozivotne davat pozor. Tlusta byt nechci...Uz tak me fakt vadi vysleknout se do plavek. Vaha mi ukazuje 69,4 a to rano. Fuj... |
Dynamika | 142038 |
11.6.2014 9:49:30
Zdravím. Také jsem tu dlouho nebyla. Ne že bych jedla po staru, ale někdy nedodržuju rozestupy jídel a hladovím nebo jsem líná si udělat něco výživného a odbydu se, pak mám hlad. Cvičím stále kalanetiku, ta mě zachraňuje.
V hicech nemám moc pohybu, protože ho nesnáším a chodím jen to nejnutnější. Jinak jakože jsem pořád na cestě, snažím se moc výše popsané hříchy neřešit a jít pořád dál k vysněné váze. Od ledna šlo dolů 10 kg, což je super. Ještě dalších 10 kg zbývá. Ale už teď oblékám nějaké staré oblečení. Je to tou kalanetikou - váha není ještě úplná, ale cm. ubývají. Sofie, http://www.kalanetika-a.cz/ Mají stránky i na fcb. Stačí zadat heslo kalanetika. Nejsou moc aktivní, ale jsou tam Hodně zdaru Vám všem, Hilly brzké uzdravení a spoustu motivace. D. |
Annaka | 93428 |
10.6.2014 22:47:38
Ahoj holky,
tak jsem se sem konečně zase dostala. Teď, jak je hezky, tak se nedostanu na net. Ale cvičit se snažím, ne každý den, ale minimálně obden. Hilly, ať tě zdravotní problémy co nejrychleji opustí . Jo a dík za názor na Jill. Nedalo mi to, abych si to nezkusila, na začátku to bylo dobrý, střídalo se hopsání s posilováním, ale pak se najednou skákalo, skákalo a skákalo Sotva držím oči odevřené, tak jdu spát |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.