Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
JanaB + 2 | 45341 |
10.6.2014 20:12:55
Ahojky,
já se musím přiznat, že jsem lajdák a už mám zase 64 kg :-( Nějak nezvládám disciplínu v jídle, pohybu mám myslím celkem dost (i když samozřejmě víc by neuškodilo) No a v těchto vedrech jsme ráda, že přežívám, natož nějaké cvičení... Snad se nějak nastartuju, i když je mi jasné, že masu z grilu a dalším lahůdkám neodolám. Tak se tomu holt pokusím přizpůsobit jídelníček během dne a jíst k masu zeleninu, ne pečivo. |
Jess+3 | 141436 |
6.6.2014 17:46:43
Ahoj Hilly,
tak to mě mrzí, takový zprávy.. Přeju, ať se zdravotní problémy vyřeší co nejlíp a nejrychleji. Chápu ten cvičební návyk. Už jsem ve fázi, kdy by mi to taky chybělo. Je to fajn pocit. Jsem ráda, že se držíš, to jsou, pro nás "na hubnoucí cestě" dobrý zprávy. Já mám ted trochu obavy z dovolený.. Ale plánuju si to užít bez přejídání (to byl muj největší nešvar) a snad nepřivezu moc nadváhy domů.) plus si vezmu nejaky svoje potraviny na vecery, aspon pro začátek a pak se uvidí. Tak holky, chodte, chodte, at nam to tu neusne. Já se taky polepším! |
Hilly. | 103234 |
6.6.2014 17:28:05
Annako, na youtube předvádí nějaká češka cviky J. Michaels a taky se mi nelíbí to skákání. Aby se ušetřil čas, cvičí mnohdy ruce i nohy zároveň, nebo víc svalových skupin, což se mi taky moc nelíbí, protože si myslím, že je to spíš pro vytrénované zkušenější cvičitelky, jinak hrozí to, že se cvik nebude provádět správně. Je to tedy určitě efektivní časově, asi i účinné, ale bude to chtít hodně pozornosti. Špatné mi to ale nepřijde. Kalanetika je určitě šetrnější
|
Hilly. | 103234 |
6.6.2014 17:21:23
Sofie ahoj, ahoj všichni! Já mám teď nějaké nepříjemné zdravotní problémy, tak hubnutí moc neřeším, spíš se snažím před spaním moc neládovat. Od hubnutí jsem přibrala tak kilo a půl, ale s tím jsem počítala, nechala jsem si fóra Necvičím a už se těším, až zase začnu, cítím se tak daleko lépe. Jsem teď nemocná, ještě mám nějaký zdravotní problém jiný, což cvičení vylučuje. Nejradši ze všeho bych teď běhala někde v lese
Jinak přes léto nějaké hubnutí moc nehrozí, budou žrádelní orgie(chlazená piva, grilování, zmrzliny, známe...). Se zdokonalováním svého těla začnu v září, budu napravovat hříchy léta , teď se soustředím jen na to, moc nepřibrat a být už zdravá |
Jess+3 | 141436 |
6.6.2014 9:07:40
Hilly, Medvedice, jak probiha udrzovaci rezim? Jojo se nekona??
Ted v tom lete to bude obzvlast fuska. Jak celej rok nestojim o zmrzlinu, tak ted to bude zkouska ohnem. Protoze po ty teda nabiram opravdu ukazkove. Nesmim! Tu si fakt zakazuju. |
Jess+3 | 141436 |
6.6.2014 7:40:20
Annako, jsi dobra!
Ja si ted davam k snidani jogurt s jahodama a ovesnyma vlockama a dopo si dam svoji cvicebni sestavicku.) Jill jsem zkousela jednou a neni to pro me. Ty poskoky-roznozky) mi oddelaly kotniky. Bolely me snad dva dny. To radsi vlezu na cross trenazer a pak zaposiluju. |
Annaka | 93428 |
5.6.2014 23:00:23
Holky ze střední taky cvičily kalanetiku, jé kde ty časy jsou . Já zase přemýšlím, že bych zkusila Jillian Michaels. Jen nevím, co na to moje mizerná kondička . Každopádně pokud máte s Jill někdo zkušenosti, budu ráda, když se o ně podělíte .
A pro dnešek jsem se sebou spokojená, konečně jsem zase cvičila, nepřežírala se sladkým a nenacpala se těsně před spaním. |
Jess+3 | 141436 |
5.6.2014 9:28:23
Annako, napodobne.. Jsem na zacatku. Opet. Ale ted se celkem dari, tak verim, ze se nastartuju. Prave jsem docvicila.
|
Jess+3 | 141436 |
5.6.2014 9:27:06
Hura! Ziva duse.)
Jdu se zeptat Dynamiky podle ceho cvici tu kalanetiku. Kdysi to byl desnej hit. Cvicivaly jsme to na gymplu. A vim, ze to fungovalo proti rosolu. |
Annaka | 93428 |
5.6.2014 8:46:15
Ahoj,
já to rozhodně zabalit nehodlám, chvíli jsem to flákala a už mám zase břicho jako těhotná . Teď jsem byla pár dnů nemocná, ale dnes už je mi lépe, tak se na to zase vrhnu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.