Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jess+3 | 141436 |
4.6.2014 8:00:42
Ja ted nechodila, ani necetla, neb jsem strasne selhavala a tema hubnuti pro me bylo smutne a zdrcujici. Nevim proc, ale naprosto jsem ztratila motivaci (pritom chci!) a neslo to. Hlad a chute byly silnejsi. Nejak jsem se nedokazala udrzet na uzde. Takze si jdu zalistovat diskuzi, at vidim ty vase uspechy.
A doufam, ze to tady nechcete zabalit! Posledni prispevek 26.5.?? |
třeba já | (IP adresa: 213.192.26.22) |
• |
26.5.2014 20:58:04
Ahojte. Já to teď s dietou nijak nepřeháním, někdy jím naprosto normálně, jindy se víc hlídám, snažím se trochu víc hýbat, váha je plus mínus 0,5kg pořád stejná, ani nehubnu, ani nepřibírám, prozatím jsem spokojená, ačkoli bych chtěla časem ještě 1-2 kila shodit, tak uvidíme, jak to půjde.
|
Hilly. | 103234 |
25.5.2014 7:59:02
Ahoj, tak včera jsem četla od Havlíčka jednu jeho knihu, myslím se to jmenovalo"Jídlo jako životní styl", no a psal tam něco co mě šokovalo. Ptali se ho zda může zhubnout opravdu každý a on napsal(cituji jen přibližně) "Bohužel ne. Vzhledem ke genetickému zatížení a absolvování velkého množství nízkoenergetických diet někteří lidé nezhubnou."
Taky tam psal, že pokud se váha zastaví a nehubne se, musí se na chvíli zvýšit příjem, počkat, aby si tělo odpočinulo a pak teprve pokračovat. Takže to Medvědice děláme dobře Hezkou neděli! |
-Meruňka- | 68735 |
23.5.2014 20:37:09
Mám to stejně, jím normálně a nepřejídám se, váha drží
Mám v knihovně zamluvené ty pohádky od Cajthamlový, tak jsem zvědavá |
Hilly. | 103234 |
23.5.2014 10:35:42
Medvědice ahoj, tak pochod bych taky brala. Já se celkem pořád držím, ale rozhodně nejím nějak dietně, snažím se jen nepřejídat. Jak u tebe, váha je stabilní, klesá, stoupá?
|
-Meruňka- | 68735 |
18.5.2014 10:36:59
Já jsem včera šla Praha-Prčice, 30 km. Bylo to super, nepršelo, ale bylo chladno a pod mrakem, na pochod ideální Pršet začalo až za značkou Prčice, takže jsem domu dorazila lehce promočená, ale to už se dalo zvládnout.
Dneska sice chodím jak kachna, ale hrozně mě to psychicky osvěžilo |
Hilly. | 103234 |
14.5.2014 16:19:45
Ahoj, nekoukám Jak mám děti, tak mám asi poruchu pozornosti, nedokážu se na nic soustředit. Uvažuju nad tím, že bych chodila běhat, nebo alespoň rychle chodila někde po lesních cestách, teď v létě by to mohlo být osvěžující, ale nikdo z mého okolí mi nechce dělat společnost, všichni jsou hrozně lenošní
|
-Meruňka- | 68735 |
14.5.2014 12:46:08
Ahoj Hilly, u mě se taky zuřivé jojo nekoná. Jím tak nějak normálně. Cítím, že by stálo za to tělo trochu zpevnit, je sice hubenější, ale stejně rosolovité - ale zatím je to v režimu úvah, hluboké rozhodnutí se zatím nekonalo.
Holky díváte se na hokej? Mě to hrozně baví, konečně má to mužstvo srdce a drajv, po mnoha letech |
Hilly. | 103234 |
14.5.2014 9:05:52
Jak se držite? Já tak nějak všelijak, ale nějaký zuřivý jojo se zatím nekoná. V DM jsem si koupila knihu od Cajthamlové o jídle, psychice, zdraví, hubnutí " Čtěte pohádky, čtěte mezi řádky", mají tam teď na ni slevu a je moc povedená. Je to i o tom, jak vychovávat naše děti, aby jednou neměly s nadváhou potíže. Doporučuji
Tady je víc: http://www.databazeknih.cz/knihy/ctete-pohadky-ctete-mezi-radky-152957 Mějte se hezky a napište sem taky občas něco...i když zrovna na dietu kašlete jako já(já teda dost často zrovna moc zdravě nejím, ale zase mám víc pohybu, jak je venku hezky) |
Hilly. | 103234 |
9.5.2014 18:06:36
Medvedice ahoj,toho pribirani ze dne na den, nebo za par dnu, bych se nedesila.Si predstavuji, ze to musi byt nejake rychle odbouratelne zdroje energie, ktere se v tom tele jeste nezabydlely, protoze kdyz mi hodne stoupne vaha, po par dnech hreseni a potom jen upravim jidelnicek tak, ze se nepreziram navecer, jde to behem par dnu dobre dolu.Zato ty dlouholete tuky se vzdy drzi a jdou dolu dost ztezka.S tim snadnym hubnutim na jare to tak ma pry vetsina lidi.Pred zimou si telo dela spis zasoby a hubne se blbe...proste jak medvedi, no
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.