| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Přeprava zásilek

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3939  [Dalších 3909 >>]
Vítr z hor 100046
9.1.2018 12:20:17
Klidně můžou být na celní poště. Oni si tam ty balíky často suší přes měsíc aniž by dali vědět. Pak ti nepíšou už rovnou s tím, že sis je nevyzvedla včas a máš zaplatit úložné za to, že se ti tam o ně starali dýl než měli. Vzhledem k tomu, jaká je teď kolem pošty situace, bych se nedivila, kdyby to prostě nestihli a nechali ležet. Nebo si možná všimli, že to tam leží dlouho a poslali to zpátky.
Lonai 67010
9.1.2018 11:41:32
Zkus se zeptat na té poště. Ty balíčky chodí jako obyčejná pošta a pokud se to pošťačce nevejde do schránky a nedozvoní se (pokud vůbec zvoní), dá to na poštu. A výzvu prostě občas nedají. Já si šla na poštu pro úplně jiný balík a tohle jsem tam měla také (aniž jsem věděla, že to přišlo - takže dost náhoda, že jsem to dostala). Syn měl jeden balíček např. strčený mezi zeď a schránky:(
LenkaVa 28901
9.1.2018 11:33:06
Monty chápu.

ještě mne napadlo jít se zeptat na poštu, jestli to tam neleží.

Paradoxem je, že velká města jsou na tom mnohem hůř než pidi vsi, i když to ta Praha třídí.
LenkaVa 28901
9.1.2018 11:33:04
Monty chápu.

ještě mne napadlo jít se zeptat na poštu, jestli to tam neleží.

Paradoxem je, že velká města jsou na tom mnohem hůř než pidi vsi, i když to ta Praha třídí.
Renka + 3 26652
9.1.2018 11:32:45
Vydrž, dnes mi přišla zásilka objednaná začátkem listopadu. Mělo to být k Vánocům, ale určitě udělá radost i po.
Fren 117315
9.1.2018 11:22:06
já jenom furt nechápu,proč si lidi ještě sami takhle - objednáváním nepodstatných bebech (jak sama píšeš)kdesi v číně komplikují život.~8~~t~

Jako by tady toho vyřizování furt nějakého bylo málo, no asi ho má Monty málo~;)
Žžena 83005
9.1.2018 11:18:42
No co chce člověk při dopravě zadarmo, že jo.
Číňan pošle dotovaně zásilku a Česká pošta aby ji prakticky na vlastní náklady doručila.
Girili 117849
9.1.2018 11:16:11
Ony dorazi. Vyderzaj! Zatim se mi z Ciny nic neztratilo, ale ty dorucovaci doby... ~8~
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Ivatema 52511
9.1.2018 11:12:55
Hm, to je logika-nestíhají, tak zdraží. A tím začnou stíhat? Ono z těch čínských e-shopů asi není možnost jiného dopravce, ne? Takže zásilek neubyde.

Já jsem také něco objednávala a stěžovala si, že se to válí na poště a zjistím to spíš náhodou a pošťák mi 1. listopadu řekne, že bude hůř, že budou Vánoce.
Jinak občas objednávám z Ali a vždy v pohodě. Ale teď se mi párkrát stalo, že zásilka byla odeslána, ale po čase zjistím, že byla zrušena....to nějak nechápu. Jednou jsem to reklamovala, vrátili mi peníze a asi za měsíc ta zásilka dorazila-resp. mi volali z pošty, že tam mám zásilku, která by už by se měla vrátit, že tam leží dlouho...
LoraX a klučičí banda 24327
9.1.2018 10:59:01
Aha, ty nevíš, jak to chodí - doručí to sem, ale NEŽ to přijde do ruky našim celníkům (a dostane to číslo zásilky v ČR), tak je to odstavené. Tedy je to v republice, ale jako by nebylo, nepřevzaté to leží na polici ve skladu a čeká. Když se k tomu dostanou, a to může trvat dlouhé týdny, tak pak je to cca do 5-10 dní doma.
Tohle jsem zjistila, když jsem měla něco s poplatkem DPH - já posílala doklady dřív, než mě oslovili, ptž jsem věděla, že to je v republice, uváděla jsem to cizí sledovací číslo. Jenže mě zchladili, že to není ani dohledatelné a že až to bude na řadě, tak se ozvou.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3939  [Dalších 3909 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.