| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 14080  [Dalších 13850 >>]
Danulu 23974
13.11.2014 12:37:33
Nemuzu kys.zeli kvasek, cervene vino, Most, syr starsi 5mesicu a spoustu dalsich potravin
Danulu 23974
13.11.2014 12:35:24
Protoze to kvasi,zraje a Tim padem je tam pro me moc histaminu.
Majoranka 80827
13.11.2014 12:28:11
Taky se mi kvásek nedařil. Pak jsem si koupila pekárnu Sana - viz. Minipekarny.cz -
má program i na kvásek a od té doby peču skvělé kváskové chleby.
Lze ji použít třeba i na výrobu amasaké apod..
hbf 94684
13.11.2014 12:09:45
Máte-li možnost, zkuste si dát teploměr na lednici, tam co lednice "vydechuje" odpadní teplo.
Inka. 141843
13.11.2014 12:01:31
Já jsem si kvásek zakládala sama http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3483 , tak se s ním už moc necrncám, ale hledala jsem možný důvody, proč to někomu nejde.
Inka. 141843
13.11.2014 11:57:15
Kvásek je jenom žitná mouka a voda. Ten nemůžeš proč?
Danulu 23974
13.11.2014 11:43:44
Inko diky ale ja nemuzu an ten kvasek,zatim.spis hledam uz odzkouseny recept.
Bouřka 7675
13.11.2014 11:32:53
Kvásku je to vcelku jedno, několik let jsem měla nevytápěnou kuchyň, běžná teplota kolem 16 stupňů a nijak mu to nevadilo, i teď má kolem 20. Mám ho teda hodně vyzrálý, kupovala jsem ho na trhu od pekaře a mám ho víc jak 2 roky. Žádnou zvláštní péči mu nevěnuju, peču ob den, takže ani průběžně nepřikrmuju, před pečením namnožím a pak si kus nechám.
Náš recept je jednoduchej 300 g vody, 300 g kvásku (od oka tam naleju většinu své sklenice, bývá to spíš víc), 300g chlebové žitné a 300g chlebové pšeničné (plus minus, poměr často mírně měním, mouku používám Babiččinu), 3 lžč soli (mám nerafinovanou mořskou, jinak míň), kmín, mletý len. Program na těsto, pak nechám několik hodin kynout a občas mrknu - celkem to bývá v našich podmínkách kolem 5-6h, když je vykynutej zapnu pečení a peču 1h 20min. Teď mi odešla pekárna do věčných lovišť, na novou není, takže to patlám v ruce, z trouby je samozřejmě ještě lepší.
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Juillet 21450
13.11.2014 10:57:51
navíc ho ani nemám kam dát do tepla - teď vůbec ne, protože prakticky ještě netopim a když, tak podlahovkou, nevím, jeslti zdola by šlo takové teplo...leda až bude mrznout až praštit, to roztápím kamna, tak tam by se mu asi líbilo :-)
Juillet 21450
13.11.2014 10:39:01
..teda němčina :-))...acho jo, blbnu už před polednem
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 14080  [Dalších 13850 >>]


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.