Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Juillet | 21450 |
13.11.2014 10:27:55
to sotva, kuchyň mám otevřenou v obýváku, ale pravdou je, že padám vedrem při 22 stupních, což je pro mě max,ale i kvásku by to mohlo stačit ne? .-)
|
Inka. | 141843 |
13.11.2014 10:21:36
Nemáš v kuchyni moc chladno? Mně bydlí vedle trubky ústředního topení.
|
Juillet | 21450 |
13.11.2014 10:17:37
inko, kdybych věděla PROČ se mi nevede, tak bych ho už uměla udělat... takže na otázku, co je na tom složitého ti nedokážu odpovědět )
|
Inka. | 141843 |
13.11.2014 10:16:12
Co je složitýho na kvásku? Každý den přidám lžíci mouky a je to. Mám v sádelňáčku přikrytý ubrouskem. Když jsem na dovolený, uložím do lednice.
|
Inka. | 141843 |
13.11.2014 10:14:02
Jistota je 264, pokud se mi nechce moc přemýšlet, zkoušela jsem z kdejaké kombinace, podle toho, které mouky jsem zrovna měla doma. Kváskový třeba 185
|
Juillet | 21450 |
13.11.2014 10:11:57
no právě, taky dávám přednost žitnému,ale kvas se mi nepoved nikdy..tak leda dávat dvakrát tolik droždí?????
|
Juillet | 21450 |
13.11.2014 10:11:03
sháním třeba recept na mrkvový chléb - jedla jsem ho nedávno, bohužel nevzala jsem si recept a nikde ho pořádně nenašla, tak jsem to zkusila od oka a nebylo to sice zlý,ale ani to nebylo ono
|
Girili | 117849 |
13.11.2014 10:10:26
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=5864
Chtela jsem hodne zitny, ale nejsem ochotna (schopna) se patlat s kvaskem. Chovani kvasku neni moje oblibena disciplina. Vzdycky mi bud chcipne nebo z neho ten chleba stejne neni dobry. |
Juillet | 21450 |
13.11.2014 10:09:49
znááááám dávno již vyzkoušeny ty co mají 95% a víc )
|
Inka. | 141843 |
13.11.2014 10:08:57
Podívej se tady http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php není možný, aby sis nevybrala, doporučuju sledovat počet hvězdiček. A je tam i dobrý vyhledávání.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.