
Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Slonisko | 65085 |
|
|
24.11.2017 17:46:01
My už máme v mrazáku deset kilo hovězího a jedno jehně, teď tam ubytuju ještě krocana a doufám že do jara vydržíme. Skalpel nemám, jdu brousit nože.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
24.11.2017 17:40:42
JJ. vzdělání je užitečné, mě učila kamarádka bioložka kuchat ryby, vždycky si na její odborný výklad vzpomenu
. |
| Kristiána. | 154199 |
|
|
24.11.2017 16:11:13
Krásná, čistá práce, když se ví kam říznout.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
24.11.2017 15:21:10
Tybrdo, tady vidim konecne duvod, proc syna medika premlouvat na chirurgii
![]() |
| Kristiána. | 154199 |
|
|
24.11.2017 15:18:13
Včera jsem s mamkou dva krocany zpracovávala, práce zabrala 1,5 hodiny. Krocany porcuje mamka skalpelem, jako doktorka s ním umí skvěle, jiný nástroj na dělení nepotřebuje.
Oddělí nejdříve stehna (peču v celku) a křídla (na polívku), poté stáhne kůži (vařím pro psa), nakonec skalpelem odřízne maso, zbyde jenom kostra, kterou manžel večer rozsekne (na polívku). V prosinci ještě dostaneme půlku prasete, mám příbuzné soukromé zemědělce, tak si někdy připadám, že se chystáme na válku. Zásoby potravin mám až do jara. |
| Slonisko | 65085 |
|
|
24.11.2017 15:00:38
Děkuju, tak já uvidím.
|
| Siobhian | 140384 |
|
24.11.2017 14:53:36
Z křídel polívku, horní křídlo někdy i pečeme. Škvařit se to asi dá, ale to já dělám hodně nerada.
|
| Fren | 117315 |
|
24.11.2017 14:27:50
škvaří se tuk i kůže úplně stejně jako sádlo vepřové. Křídla bud upéct s masem,já třebas ráda obírám anebo taky na polévku.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
24.11.2017 13:53:32
já jsem celkově pomalejší, na dvě hodiny to nevidím. Ale na maso se těším.
Psy nemáme, jen králíky-mazlíky a morčata . Proto bych toho ráda zužitkovala co nejvíc. Co pak děláš s těma křídlama, pečeš?A jak se vůbec škvaří krůtí tuk? |
| jů | 136050 |
|
|
24.11.2017 12:21:47
Dělám taky tak. Beru krocana každý rok začátkem prosince. Naporcuji, nabalíčkuji a obědů je z toho opravdu hodně
![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.