Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Mater | 86113 |
|
20.2.2018 17:53:21
Tak držím pěsti,at to dobře dopadne....Kde to mate soutěž,odkud jste?
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
20.2.2018 17:51:11
Ona jde teď taky na soutěž, ale se zobcovkou.
|
| Mater | 86113 |
|
20.2.2018 17:50:08
To je dobrá...dcera jde na soutěž a je tam jediná ve sve věkové kategorii.Uč.rikala,ze deti ve druhem rocniku hraji jednoduché dětské pisnicky.Dcera hraje podle me celke slozite skladby,ale je fakt,ze ja na nic nehraji a asi to nedokážu posoudit.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
20.2.2018 17:41:42
Dcera hraje teprve prvním. Dostala nástroj v říjnu a zahrála teda pár koled na Vánoce.
|
| Mater | 86113 |
|
20.2.2018 17:40:02
Mám otázku trochu z jineho soudku.Nevite co hraji deti na pricnou flétnu,pokud se uci druhým rokem.Jaké přibližně hraji skladby na obtížnost?Dekuji
|
| Liškodlak | 36760 |
|
|
20.1.2018 20:41:16
Ahoj Maargit, u nás je to s klavírem podobné. Naše třeťačka chodí ráda na nauku, doma cvičí bez většího odmlouvání, sama si hraje ráda všelijaké improvizace, vidím, jak moc ji to všechno rozvíjí. ALE. Má mladinkou paní učitelku, jejíž moderní pojetí učení se mi líbí, jenže s dcerou to asi moc neumí. Ta stále řeší, že tam nechce chodit, také vůbec nevím, co s tím. Myslím, že je to hlavně o jejich vztahu. Učitelky tam neznám, kdybychom se pokusili o změnu, aby to nebylo z deště pod okap.
|
| Sopka | 106697 |
|
|
19.1.2018 19:04:54
Strašně záleží na tom, jak si s učitelkou sednou. Moji dceru učitelka odradila od hraní, naopak syna jiná učitelka motivovala ke hraní.Mají spolu úžasný vztah, nyní už jako přátelé. Spolu s jeho nadáním to dopadlo tak, že vystudoval na ZUŠ všechny ročníky včetně studia dospělých a byl smutný, že už tam nemůže chodit dál. Hraje na klavír. Aspoň teď chodí dál k paní učitelce soukromě. Radím hledat jinou učitelku.
|
| Barbar | 47133 |
|
|
18.1.2018 23:12:30
no právě, já mladší dceru také musím nutit ke všemu...úkoly, oblékání, Tvá děcka mají ADHD? Mají to diagnostikované a nějaká podpůrná opatření? U nás mám ADD já a holky patrně obě také, je to dost boj. Jk to dáváte?
|
| Barbar | 47133 |
|
|
18.1.2018 23:06:09
Jj, můj mimořádně hudebně nadaný bratr doma při cvičení neustále ležel na zemi pod piánem, táta (profesionální muzikant) s ním celé roky denně cvičil...bylo to o nervy. Na mě už nebyla energie, tak jsem několik let skoro necvičila (jen před hodinou). Jinak moje děti (10,7 let) přestat s nástroji nechtějí, ale cvičit taky nechtějí, starší hraje na piáno a chce výhradně improvizovat, skladby si maximálně jednou v tempu přehrát (spíš překopat) a jít od toho. Kecám jí do toho, nutím ji se vracet, ale je to boj. Má tedy (asi) zatím nediagnostikované ADD. Druhá hraje na housle a pan učitel je vlídný, ale velmi náročný (viz jeho poznámka k čerstvě sedmoleté dceři "když nechceš hrát stupnici alespoň patnáckrát, ani nevytahuj housle". No tím se dcera bohužel často řídí - ani je nevytáhne
. Já jsem cholerik, tak celkem třaskavá směs... |
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
18.1.2018 22:34:28
Trvalo nekonečný rok a čtvrt než začala cvičit sama, ráda a sama prohlásila že ji to začíná bavit. Hraje na kytaru.
Vybrala si sama, dlouho mě přemlouvala. Jsem ráda že už se nekonají hysteráky a řevy ![]() Dril máme, ale na moji žádost ji učitel nechal rok "volnost", cvičí i dril, i lidovky, i akordy. A troufám si říct, že teď už hravě je v učebním plánu tam kde měla být. Nauka je vpohodě, chodí tam ráda, dokonce si sama přihlásila i sbor který je navíc. Ještěže tak, další dítě začíná příští rok klavir ![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.