Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ali |
• |
30.7.2005 19:46:34
Ahoj holky, už jsem ani nevěřila, že tady bude nějaký vzkaz :o)
Tak nehty si zatím nekouše a teď co byl M. pryč na prázdninách se i to žárlení lepší. No uvidíme dál. Teď už je veseleji, malá už moc nespí a má snahu sedat. Tu hru máme taky ještě po M. s krtečkem a teď ještě něco podobného dostala s obrázkama. Je to super. Domino má taky ráda a teď už hrajeme různé, co doma máme v zásobě po M. Tak vždycky něco vytáhne. Už jsem s ní byla na prohlídce ve 3 letech. Bylo to fajn, protože malá byla v 6 měsících, takže to vzala s ní. Vaní skvěle spolupracovala, udělala všechno co bylo žádáno. Otáčela éčko na všechny strany, hrála tichou poštu a pak při odchodu dostala obrázek a balónek a říkala, že se těší až zase přijde. Teď všem povídá jak byla na prohlídce a jak to bylo hezký :o) |
lydushe + 3 háďata | 3538 |
30.7.2005 15:35:50
Ahoj,
tak my na hry zatím nemáme trpělivost. Když je Šimon sám, tak si vyhraje docela dlouho, nejraději pořád něco šroubuje a skládá, puzzle má taky rád. Bohužel někdy je dost netrpělivý a hrozně se vzteká. A taky když je něco "řízeného".. jako spočítáme tohle a tamto.. tak to ne. KDyž koupíme časopis a jsou tam takový ty úkoly, tak na ty mi dlabe. Obvykle je to, mámo udělej tohle a tamto. Ale stavebnice nebo "chlapský práce" to je jeho. Třeba špalek s hřebíkama a kladívko, to je blahem bez sebe, teď zrovna máme hit plovák ze záchodové nádržky. Je tam množství převlečných matek, šroubování, navlékání a těsnění.. Někdy je taky zlatej, ale jakmile si zvyknu,ž e je ok a začnu se věnovat Žofce, tak mi to tvrdě vrátí. Nicméně má docela ochranitelský stavy, že nenechá Žofku plakat, vždycky mě k ní žene, ať jdu za ní atd. Už jí dává dudlíka, občas pohoupe kočárek. Zatím jsme pořád na chatě, je to tam prima, to horko se tam líp snáší. Hrozně to letí, už je Žofce 8 týdnů a já jsem se ještě z toho nějak nestihla vzpamatovat...:o( Půlka prázdnin za námi... |
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
29.7.2005 21:47:03
Čauky,
tak u nás je to s tím kousáním nehtů úplně stejný. Pořád jsem se zlobila, kde k tomu Kája přišla, ale jednou jsem slyšela, jak si brumlá "Nejsou ty ručičky dobrý" a v tom mě napadlo, že to lidi říkají Elišce: "No, ty jsou ale dobrý ty ručičky." Jinak 4lověče nezlob se s obrázkama (krteček) už máme doma asi půl roku a Kája ho moc ráda hraje. Když bylo nový, tak jsme ho hráli denně několikrát a hrála i sama se sebou. Teď už chce hrát opravdovský, umí počítat do 11, tak chce u člobrda počítat, ale za chvilku ji to přestane bavit a vracíme se ke krtečkovi. Pa, pa a hezký zbytek léta! P.S. Byla jsem s holkama pod stanem (4 dny) a bylo to úplně v pohodě. U Káji jsem věděla, že to zvládne, ta je už zvyklá, ale i Eli byla v pohodě. Jen kdyby se v noci furt nebudila, to mě zmáhá. V noci furt vstáváme (tak 3-4x). Teď je Kája u jedný babička a v pondělí ji vezeme ke druhé, tak budem zas pod stanem. Já s Eliškou ale už jen jednu noc, Kája tam zůstává sama. |
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
28.7.2005 10:07:50
Ahoj Lydushe,
jo, Zofka si zas kouše nehty ... :( Jinak by Amálku samou láskou snedla ... strasne ráda by se o ni starala ... pečovala o ni ... neustále ji líbá a hladí ... Nekdy je to s Zofkou težší ... že zlobí, neposloucha a dělá si veci po svym ... ale nekdy je uplny zlato ! :o) Hrajem spolu DOMINO a chceme ji koupit k narozkam Clovece nezlob se s obrazkama - pry nejaky takovy existuje - ze se tam nemusi počítat - jen se "chodi" po obrázcích ... Strasne si vyhraje s PUZZLE - jsme na 50kusech :o) Jak je zvykla skládat puzzle, tak tuhle manzel vyndal Carcasone a Zofka skládat kostky k sobe :o) Jinak Amálka bude mit 8.8. už 4mesice - letí to ohromně ... |
25.7.2005 13:34:07
Ali vzpomněla jsem si teď na tebe, protože Šimon začal teď dost žárlit, sice skrytě, ale začal si ubližovat. Jednou hrozně zlobil, když měl jít spát a když jsem mu vynadala, tak si nacpal gumovej balónek do nosu, ještě štěstí, že se mi ho podařilo vyndat. Pak si hrozně rozkousal pusu, no uplně šílený... Dost mě to vyděsilo..:o( Teď se snažím se mu maximálně věnovat, tak je to lepší.. ale bojím se, aby zas něco nevymyslel. Přece jenom nemůžu s ním být úplně pořád...
|
mavaal | 15078 |
3.7.2005 20:13:25
Taky přeji krásné léto :o) Já jsem moc šťastná, že je i M. doma a nemusím se starat o školní věci. Vysvědčení bylo taky dobrý, takže spokojená. Dneska jsem byla celý den na zahradě, ale odpočinkově. V. je krásně opálená a malá spala s pauzama v kočárku, prostě super. Jinak máme venku ohrádku, takže teď užíváme sluníčka a jsem jak je hezky na zahradě :-))
|
29.6.2005 8:52:06
Ahoj,
já příští týden odjíždím s dětma na chatu. Občas se tu asi zjevím, jelikož na chatě pravidelně přebývají o víkendech tchánovci a i někdy přes týden. A nějak si občas nerozumíme.. no. Už je to tu v Praze pustý a prázdný. Oblíbené hřiště máme na sluníčku, takže je je tam za chvíli výheň a Šimon teď nějak sabotuje vycházky do stinného lesa..:o( A abych s ním každej den cestovala na dětský ostrov půl hodiny tam a půl zpátky autobusem. Nevím. |
28.6.2005 22:33:52
Čauky,
Lydu, doufám, že budeš informovat, jak jste se měli. Přeju všem báječné léto a doufám, že nebudete všichni v pejru a někdo se čas od času ozvete. Raduju se ze sluníčka a libuju si počasí. Mám ráda teploučko! Hlásím, že Eli je už pěknej cvalík - 6,6kg. Je úžasně kontaktní. Směje se hlasem a je to zas o něco lepší. 2x se už přetočila, ale teď nejak stagnuje, ale stejně. Mám pocit, že si to konečně začínám pořádně užívat. Kája, Eli a já. Mějte se fajn a přeju hodně optimismu! |
27.6.2005 8:49:27
Jindro, docela si mě zlomila... Hlavně mě nějak tentokrát navnadilo to, že bychom se jeli podívat, někam, kde jsme ještě nebyli a zkusíme najít místo, kde je i málo lidí..:o))) Že bychom odjeli tak na 4 dny, někdy v srpnu. Žofka teda bude ještě hodně malá, ale aspoň už budem po šestinedělí...
|
21.6.2005 21:28:49
Ahojky,
no Káje byl téměř rok (11 měsíců). Spala normálně ve spacím pytli (ten co se dává do postýlek - ruce venku) a pod sebou měla molitan, aby jí bylo teplo od země. Oblečení měla přiměřené, na první noc jsem jí dala bodíčko a punčocháče a přes to overal a měla ještě přes ten pytel deku, ale bylo jí moc horko. Tak pak spala jen v tom overálku a dekou jsem jí přikrývala až když jsem šla spát já. To se většinou vzbudila, protože celý kemp ztichnul (do té doby tam byl rámus - povídání, zpívání, kytary), tak jsem jí nakojila, přikryla (protože k ránu je větší zima) a spala zas až do rána. Pro Elišku plánuju vzít do stanu takovou tu tašku z kočárku, protože mám strach, abychom jí nezalehly. Máme jen takový ten malý stan pro 2-3 osoby (iglů) a budu tam spát já s Kájou a Eliškou, tak aby měla svůj prostor. Tak uvidíme. Budu potom informovat. Stanování s Kájou v necelých 2 letech už byl úplný klídek a letos jede mimo jiné taky sama pod stan s babičkou a dědou (a ještě asi 20 lidma z rodiny :o) Pravidelná rodinná dovča. Pa, pa :o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.