| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1817  [Dalších 1647 >>]
Janča,Kubík 9/02, 16tt
  • 
19.1.2006 23:39:36
Ahojky holky,
tak i u vás vidím že vaše děti pijou mléko...No můj Kuba už od roku a půl ne...Přestala jsem ho kojit ve 14měsících a pak pil sunar asi půl roku a pak ze dne na den ho nechtěl a už jsme se k němu nevrátili...Teď pár měsíců nazpátek začal pít TROŠKU kakao...Možná 2x týdně půl hrníčku vypije a to je vše....Sice jí denně jogurt nebo tvaroháček nebo tak něco vždycky na odpo sváču ale s mlékem se moc nebaví...A snídat chce stále rohlík se sýrem...Vyjímečně mu to prohodím bábovkou a nebo mu to máznu marmeládou ale to musí mít náladu :-)...
Možná až uvidí pít mimčo mléko dá se na to taky...???Kámošky co mají stejně staré kluky právě teď v pondělí jak jsme se sešly řešily lahvičky a noční mléka a kakaa...To se mě teda vůbec netýká...
Zas je hodin jak hrom...To mimčo mi bude večer bantovat musím začít chodit spát dřív...
Tak pa pa a sladké sny.J.
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
19.1.2006 17:43:47
Jančo, určitě to zvládneš - budeš muset ;-)

Určitě hodně záleží na povaze toho staršího sourozence. Mikeš je mírně hyperaktivní a pěkný čertík, takže je to občas dost náročné. On ho v tom také dost podporuje tatínek - pokud si spolu hrajou, tak na honěnou, lva a krokodýla atd. no a Mikeš to pak aplikuje na Dominika. Takže po pár týdnech šel Mikeš na dopo (včetně oběda) do školky. Naštěstí je hodně společenský, takže ve školce se mu líbí. Vozí ho tam většinou tatínek, tak mají takový společný rituál. Vypravovat ráno (v zimě) tři kluky a ještě sebe si nedovedu představit. A ještě to skloubit s kojením.

Z jiného soudku. Co dáváte dětem k snídani? Mikeš zatím stále pije tu Bebu Bifidus, ale možná už by už stačilo obyč mléko nebo kakao...
Janča,Kubík 9/02, 16tt
  • 
18.1.2006 11:26:19
Čusek holky,
vždycky večer kouknu a počtu ale nestíhám psát...Středa je den kdy dávám Kubíčka do školičky, sice ne proto abych spočla ale abych papírovala...S manželem podnikáme a papírová práce je na mě, mám vlastne firmičku na dvě části o jednu se stará on a o druhou já....Což s Kubou nejde tak to doháním po večerech a slíbila jsem si že nebudu ponocovat...Takže těch pár dopo co je Kuba ve školce musím makat...I když se mi ani nechce.Dneska jsem byla na ultrazvuku - je to nádhera, pořád na to myslím a čumím na fotku z ULV a čas mi běží a práce stojí...Ach jo.Vy už máte všechny dvě zalíčka....Jak jste to zvládaly? Asi bylo pár náročných chvilke že? Já se už na mimi těším a to že bych to nezvládla si ani nepřipouštím,myslím že Kuba je celkem rozumný a hodný kluk...Tak uvidím.Jen se strašně bojím toho aby si pak nemyslel že ho nějak odstrkujem a tak...Snad tu lásku podělím spravedlivě...
Musím končit, mějte se papa J.
kaMyš 6886
18.1.2006 10:02:44
Jančo, Vojta do školky ještě nechodí... On je takovej citlivka, tak jsme s tím nespěchali. Navíc stejně jsem doma s Vašíkem, že. Teď doufám, že půjde do školky od září, ale bojím bojím, aby mi ho vůbec vzali, když jsem na mateřské, je tu celkem málo míst. Ale zas jsem na VŠ na denním studiu, to by mohlo pomoct. Ty školky co máme v dosahu pěšky asi nehrozej, asi budem jezdit cca 4 stanice autobusem. A vyzvedávat by mohla moje mamka, ta má tu školku u nosu.

Už teď se toho děsím, jak vždycky vypravím ty dva kousky, teď v zimě nám to trvá půl hodiny, než jsme před barákem... Snad ho občas do školky vezme Martin. Ale dát do školky už chci, už teď vidím, že se doma nudí a já nejsem ten správný obětavý typ, abych s ním neustále něco dělala... Jinak ale chodíme každý týden do mateřského centra, mají tam i program (cvičení, zpívání s kytarou a nějakou výtvarku), tam se Vojtovi moc líbí.
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
16.1.2006 13:48:37
My také zatím lítací sny neřešili.

V dětském kouktu jsem Mikeše také zatím nenechala, ale včera už málem ano. Je totiž v obchodech pěkně protivný. Stále si stěžuje, že už nemůže, chce nosit a sedá si na zem. Jenže já sháněla brusle a kombinézu pro něj, tak jsem ho potřebovala sebou ... Jinak se nebojím, že by se mu tam nelíbilo. Jen mám trochu strach, že mi ho někdo ukradne - takový roztomilý modrooký blonďáček ;-)

Zkoušeli jste někdo už zimní brusle? Mikeš má zatím číslo 25 a včera jsme sice narazili na rostoucí, ale byly od 27 :-(
Janča,Kubík 9/02, 15tt
  • 
14.1.2006 19:36:45
Ahojky,

já Kubu ještě v dětském koutku u cizích ještě nenechala...Nějak nemám důvěrz, ale vy jste frajeři že jste to zmákli jak ty tak i Vojta :-)
Já dávám Kubu do školky občas tak tam je sám a taky zatím v klidu...Vy do školky nechodíte?
Kuba asi nemá lítací sny - křídla jsme ještě neřešili ale píš mě ze spaní volá a tak...jednu dobu jsem už byla na nervyx co furt vyvádí a bylo mi řečeno že v jeho věku někdy děti nevstřebají den a pak to znovu celé prožívají...Dostala jsem nějaký homeopatický sirup a asi pomohl...Už mu ho nedávám a budí se jen někdy...
Zrovna s ním dodělávám zákusek na zítra - oslava s rodiči, a Kuba když může pomáhat je nadšen, míchá, sype ukládá krájí dokonce mi i utřel nádobí...Teď čekám až vychladne piškot a už ho tam slyším jak tam šustí a vysypává všechny BEBE co máme nachystané...Ale co hlavně že je spokojený..
Tak papa už mě potřebuje.
kaMyš 6886
14.1.2006 10:16:14
Jo a taky byl Vojta včera poprvé sám v dětském koutku! Byli jsme nakupovat, tak jsme si řekli, že ho tam zkusíme odložit. Trochu jsem se bála, jak to zvládne... Ale rozběhl se hned k hračkám a skoro se se mnou ani nerozloučil. Prý se pak na mě ptal, ale stačilo mu, když mu řekli, že nakupuju a že si pro něj pak přijdu.
kaMyš 6886
14.1.2006 10:09:40
Ahoj,
Jančo, neděs se, to je normální, že se tady nic neděje :-) Nějak jsme si všechny odvykly sem chodit a přispívat...

Já jsem dopadla u kadeřnice dobře, mám pár měděných proužků, hlavně v ofině (jinak mám hnědé vlasy). Není to moc nápadné, což mi vyhovuje - je to můj první pokus o "melír". Ale příště si toho možná nechám nandat trochu víc, možná i ještě o kousek světlejší.

Vojta se tuhle vzbudil se slovy "Já nemám kšídla?" a takovým zklamáním... Asi se mu zdálo o tom, že lítá... Úplně mi ho bylo líto. Pak byl celé dopoledne protivný a smutný. Vzpomněla jsem si, že v nějaké knížce psal kdysi někdo, že v jeho dětství byla 3 nejhorší zjištění: objev vlastní smrtelnosti, objev bezkřídlosti a to třetí si nevzpomínám.
Janča,Kubík 9/02, 15tt
  • 
13.1.2006 21:11:54
Ahoj holky, co je s váme že nepíšete???
Jen tak tu nakukuji a pořád nikde nikdo...
Janča,Kubík 9/02, 15tt
  • 
11.1.2006 20:47:32
Ahojky Kamyš,

tak co jak dopadl kadeřník???
Já tam strávila 2,5h mám ve svých tmavých vlasech takový fialovo řervený melír, trošku mi popravila konečky a šmikla ofinu...Jsem celkem nadšená, většinou chodím od holiče s pláčem...Manžel je s ofiny trošku rozhozen, ale musí si zvykmout...
Ten můj chachar je už hodinu v pelechu a furt tam mudruje a ráno zas bude vyspávat a to máme jít do školky...Ach jo.
Dneska končím, musím pracovat a slibuju že jdu dneska ve 22h do hajan...
Mějte se všechny príma papa.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1817  [Dalších 1647 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.