Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
18.8.2010 11:33:37
jojo, PAVLI, Víťa má botu 36, +-135 cm a +- 25 kg... anebo už víc? Já ho vlastně už nějakou dobu nevážila...
Mno, prostě ho oslovovali a ptali se, jak se mu ve 3. třídě líbí a on znechuceně odvětil (ano, jak spisovně! ), že ještě chodí do školky, že měl odklad. Prože byl hodně nemocný (dodával ) Velká rada byla (a od té doby ji dost využíváme a je to lepší), abychom si jako rodičové rozdělili síly: 1 s ním jde na kolo, 2. na plavání, 1 na krátký výlet, 2. na jiný výlet... Protože jsme bývali vyštaveni oba Pak jsem ještě absolvovala kurz s manželi Kopřivovými, který "zpunktovala" jedna maminka v olomoucké waldorfské škole Spíš než ta knížka, mi dost pomohl ten kurz, který probíhal +-3 měsíce, 3 hod. v podvečer 1x za 14 dní. Prakticky jsme si tam zkoušeli (jojo nejen pan učitel z WZŠ, ale i několik tatínků ) různé přehrávání, zkoušeli jsme si jak zní výroky různými tóny, jak stačí pozměnit složení věty atd... Ale stejně, všechno chce brát s nadhledem a každý človíček je jiný... A co si budeme povídat, Víťa jak roste, tak zraje... všichni kolem ho chválí (školka, předškolácký kurz, tábor, florbal, když je někde na delší návštěvě...). Tak si říkám, že se nám to urovnává |
18.8.2010 11:02:26
Kdo nejvíc svítí?
|
18.8.2010 11:02:02
VE ZLATÝCH HORÁCH:
Kdo nejvíc svítí? |
18.8.2010 11:01:31
|
Aefik | 18295 |
17.8.2010 22:45:57
|
Aefik | 18295 |
17.8.2010 22:45:19
sakra to snad neni pravda,tak ti to popisu spicata zavorka do toho napsat img src= pak vlozit nazev fotky a zase uzavrit spicatou zavorkou
|
Aefik | 18295 |
17.8.2010 22:43:22
|
Aefik | 18295 |
17.8.2010 22:42:29
Čau holky,
teda tady to krásně zase žije,to mám radost Jani,problémy s kojením jsou furt,Alex prostě málo otvírá pusinku,někdy přiložím hned,někdy bojujeme až deset minut a stejně mám ty bradavky odřený ale snad se to poddá,prostě musím vydržet a co ty,jak je v praci?Nebudeš už pomalu navyšovat úvazek? PAvli,to koukám,že jste se rozhodli změnit dr.a rovnou navrhli Ritalin.A k tý Kutálkový chodíš s Adámkem pořád? Ty jo,to rozhodování musí být strašně těžkýale zase když máte na tu dr.ty nejlepší reference,tak bych asi dala na její rozhodnutí.Vysadit se to snad může vždycky. Teda já toho o Ritalinu moc nevím....Jaký jsou event.rizika?A na jak dlouho by to dr.chtěla nasadit? A vůbec se neomlouvej,mně by to taky žralo,je to velká zodpovědnost a tlak,aby ses správně rozhodla A děti jsou skvělý,jak pěkně zvládly tábor A Marek už jde na střední jo??? Ivčo,tábor vypadá moc dobře,Honzíka jsem identifikovala 11.srpna je to ohromný šikulka,Míšu si moc neumím představit na tři týdny pryč,teď je zase na 4-denním soustředění (tentokrát s fotbalem) a pořád spekuloval,jak to udělat,abych jela s ním (jako dozor jely mámy tří kluků z oddílu).Pořád přemýšlel,kdo bude hlídat a hlavně kojit Alexe Pak se teda smířil s tím,že tam bude bez rodičů,ale těm třem klukům že prý moc závidí a kdy že ho přijedeme navštívit No tak snad to zvládá,ve čtvrtek si už pro něj jedeme včera jsme tam volali a prý že jsme mu zapomněli dát ponožky a spodní prádlo - no nezapomněli,jen Míša,i přes opakovaný upozornění,nevěděl,kde to má A s dopisem je Honzík dobrej,Míša se na pohledy vyprdnul Ivčo,ty už pomalu budeš ve třetím trimestru,co?No utíká to šíleně,Alíčkovi jsou dneska už tři týdny za chvíli máš miminko taky u sebe ale na vánoce se teda netěším No,Péťo,konečně!Nazdárek koukám,že sis krásně zacvičila A pracuješ pořád u té auditorské firmy nebo už jsi změnila pozici? Víťa je to samý jako Míša (jak chce mít maminku nebo tátu na táboře) A vidím,že poříd bojujete s nemocema,ale už je to asi čím dál lepší,ne? A moc přeju správný start do první třídy (jsem docela ráda,že už tu první máme za sebou,ale druhá bude asi taky mazec a hlavně se už pojede naostro) Fotky se dávají takhle: |
Dream | 17791 |
17.8.2010 13:58:40
Teda, to si taky užíváte! Holky, mně ti vaši kluci přijdou nějak strašně veliký!Nebo se mi to jen zdá? Vítek toho má taky dost za sebou. A co vám vlastně ta nejmenovaná MUDra poradila a doporučila?
M. je úplně v pohodě na to, že jde na střední a je v těžké pubertě. On už v té 1.třídě byl nesrovnatelný s Adamem. S učením žádné problémy neměl, ale to zatím ani Adam nemá. A s chováním nic zvláštního, v podstatě jeho základní docházku můžu shrnout jako těžká pohoda. A teď po letech můžu říct, že i jeho dětství byla v porovnání s A.těžká pohoda No jo,tak to chodí... Musím pracovat, nakouknu jak vyjde čas. |
17.8.2010 10:25:06
Ehm copak si pamatuju, jak se sem vkládají fotografie?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.