| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 5262  [Dalších 5022 >>]
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
18.8.2010 11:33:37
~2~ jojo, PAVLI, Víťa má botu 36, +-135 cm a +- 25 kg... anebo už víc? Já ho vlastně už nějakou dobu nevážila...
Mno, prostě ho oslovovali a ptali se, jak se mu ve 3. třídě líbí a on znechuceně odvětil (ano, jak spisovně! ~k~ ), že ještě chodí do školky, že měl odklad. Prože byl hodně nemocný (dodával ~;) )

~5~ Velká rada byla (a od té doby ji dost využíváme a je to lepší), abychom si jako rodičové rozdělili síly: 1 s ním jde na kolo, 2. na plavání, 1 na krátký výlet, 2. na jiný výlet... Protože jsme bývali vyštaveni oba ~n~
Pak jsem ještě absolvovala kurz s manželi Kopřivovými, který "zpunktovala" jedna maminka v olomoucké waldorfské škole

Spíš než ta knížka, mi dost pomohl ten kurz, který probíhal +-3 měsíce, 3 hod. v podvečer 1x za 14 dní. Prakticky jsme si tam zkoušeli (jojo nejen pan učitel z WZŠ, ale i několik tatínků ~6~ ) různé přehrávání, zkoušeli jsme si jak zní výroky různými tóny, jak stačí pozměnit složení věty atd...

Ale stejně, všechno chce brát s nadhledem ~;(( a každý človíček je jiný...

A co si budeme povídat, Víťa jak roste, tak zraje... všichni kolem ho chválí (školka, předškolácký kurz, tábor, florbal, když je někde na delší návštěvě...). Tak si říkám, že se nám to urovnává ~2~ ~2~ ~2~
18.8.2010 11:02:26
Kdo nejvíc svítí?

18.8.2010 11:02:02
VE ZLATÝCH HORÁCH:

Kdo nejvíc svítí?
Aefik 18295
17.8.2010 22:45:57
Aefik 18295
17.8.2010 22:45:19
sakra to snad neni pravda,tak ti to popisu spicata zavorka do toho napsat img src= pak vlozit nazev fotky a zase uzavrit spicatou zavorkou
Aefik 18295
17.8.2010 22:43:22
~:-D
Aefik 18295
17.8.2010 22:42:29
Čau holky,

teda tady to krásně zase žije,to mám radost~g~

Jani,problémy s kojením jsou furt,Alex prostě málo otvírá pusinku,někdy přiložím hned,někdy bojujeme až deset minut a stejně mám ty bradavky odřený~a~ ale snad se to poddá,prostě musím vydržet~z~

a co ty,jak je v praci?Nebudeš už pomalu navyšovat úvazek?

PAvli,to koukám,že jste se rozhodli změnit dr.a rovnou navrhli Ritalin.A k tý Kutálkový chodíš s Adámkem pořád?
Ty jo,to rozhodování musí být strašně těžký~d~ale zase když máte na tu dr.ty nejlepší reference,tak bych asi dala na její rozhodnutí.Vysadit se to snad může vždycky.
Teda já toho o Ritalinu moc nevím....Jaký jsou event.rizika?A na jak dlouho by to dr.chtěla nasadit?
A vůbec se neomlouvej,mně by to taky žralo,je to velká zodpovědnost a tlak,aby ses správně rozhodla~6~
A děti jsou skvělý,jak pěkně zvládly tábor~g~
A Marek už jde na střední jo???~e~~e~~e~

Ivčo,tábor vypadá moc dobře,Honzíka jsem identifikovala 11.srpna~t~
je to ohromný šikulka,Míšu si moc neumím představit na tři týdny pryč,teď je zase na 4-denním soustředění (tentokrát s fotbalem) a pořád spekuloval,jak to udělat,abych jela s ním (jako dozor jely mámy tří kluků z oddílu).Pořád přemýšlel,kdo bude hlídat a hlavně kojit Alexe~t~
Pak se teda smířil s tím,že tam bude bez rodičů,ale těm třem klukům že prý moc závidí a kdy že ho přijedeme navštívit~t~
No tak snad to zvládá,ve čtvrtek si už pro něj jedeme~6~ včera jsme tam volali a prý že jsme mu zapomněli dát ponožky a spodní prádlo - no nezapomněli,jen Míša,i přes opakovaný upozornění,nevěděl,kde to má~q~
A s dopisem je Honzík dobrej,Míša se na pohledy vyprdnul~l~

Ivčo,ty už pomalu budeš ve třetím trimestru,co?No utíká to šíleně,Alíčkovi jsou dneska už tři týdny~e~ za chvíli máš miminko taky u sebe~p~ ale na vánoce se teda netěším~l~

No,Péťo,konečně!Nazdárek~3~

koukám,že sis krásně zacvičila:-)
A pracuješ pořád u té auditorské firmy nebo už jsi změnila pozici?
Víťa je to samý jako Míša (jak chce mít maminku nebo tátu na táboře~t~)
A vidím,že poříd bojujete s nemocema,ale už je to asi čím dál lepší,ne?~6~
A moc přeju správný start do první třídy (jsem docela ráda,že už tu první máme za sebou,ale druhá bude asi taky mazec~l~ a hlavně se už pojede naostro)

Fotky se dávají takhle:

Dream 17791
17.8.2010 13:58:40
Teda, to si taky užíváte! Holky, mně ti vaši kluci přijdou nějak strašně veliký!Nebo se mi to jen zdá? Vítek toho má taky dost za sebou. A co vám vlastně ta nejmenovaná MUDra poradila a doporučila?
M. je úplně v pohodě na to, že jde na střední a je v těžké pubertě. On už v té 1.třídě byl nesrovnatelný s Adamem. S učením žádné problémy neměl, ale to zatím ani Adam nemá. A s chováním nic zvláštního, v podstatě jeho základní docházku můžu shrnout jako těžká pohoda. A teď po letech můžu říct, že i jeho dětství byla v porovnání s A.těžká pohoda~:-D No jo,tak to chodí...
Musím pracovat, nakouknu jak vyjde čas.
17.8.2010 10:25:06
Ehm ~f~ copak si pamatuju, jak se sem vkládají fotografie? ~k~
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 5262  [Dalších 5022 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.