| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 22350  [Dalších 22220 >>]
maw 84192
26.4.2013 11:59:52
To nebylo o porodech, to bylo o oblečení atp.
Katka+3 kluci 79533
26.4.2013 9:29:19
Tak dělat si srandičky z roky utahané, nervově labilní matky,jooo? ~:-D ty ty ty, Mawinko
(to víš, né každému se rodí tak hezky jako tobě ~;) )
maw 84192
25.4.2013 23:54:21
Katčin ranní příspěvek a závěr je, že jsem porodila rovnou třeťátko ~t~
Katka+3 kluci 79533
25.4.2013 23:25:01
Jolli, já nad holčičím jménem diskutuji každý týden ~t~ ~;)
Jj, Tadík má bratříčky a někdy pěkně vyvedený. SI dovedeš představit, jaký tu občas vedou boje o jednu hračku. Ale milují ho nade vše, to jsem ráda. I když prostředníček to občas trochu nechápe, že T je ještě malej a on starší, tak by mohl ustoupit. Což zase T začíná zneužívat, že se mu jako benjamínkovi všemu dostane a ostatní mu musí ustoupit, no hlavička malá mazaná ~s~
Tu značku obleček neznám, co jsi poslala, ale hezké ~R^
Jinak přeju, at se mimi zadaří, by byla sranda, kdyby třeba dvojčata kluci, hi hi. Má DAvid nějaké tajné přání, co by jako třetí dítko chtěl?
Jollajda+ Lea 98439
25.4.2013 20:58:45
Lei, na férové snídani se bot. zahrada podílí jen účastí a dodáním prvních bylinek+ pro zájemce mimořádným otevřením a komentovanou prohlídkou zahrady. Ještě ale nevíme, zda tam půjdeme nebo to obstará jiný pan zahradník.

Katuš, já jsem s Tchibem taky spokojená. Zvlášť když mi něco padne ve slevě do oka a ještě odchytnu den, kdy mají poštovné zdarma~R^
Co se týká oblečení, tak si myslím, že tohle ještě děti v tomhle věku nevnímají a určitě nejsou díky oblečení nějak ochuzení nebo naopak potěšení. Kolikrát se mi taky nějaký obleček moc líbí, ale pak si uvědomím, že by to byly jen vyhozené peníze, protože toho má Lea spoustu, nestačila by to ani pořádně vynosit a nějaký obahacující pocit z toho taky mít nebude. To s ní jdu raději do MC, na bazén, ZOO nebo koupím knížku ( začíná být docela milovnice čtení,tak z toho mám velikánskou radost a kupováním knížek si asi plním i svoje tužby ~t~) a ještě i kolikrát ušetřím. Tak jsem ráda, že už jsem z toho "oblečkového šílenství" venku a kupuju jen opravdu potřebné, praktické a většinou co nejvíc jednoduché hadříky.

I když je teda pravda, že teď mám zálusk na tepláčky a bodýčko od značy Farmers, znáte některá? http://www.farmers.cz/kolekce-flowers-choco/

Tadeášek sice nemá moc nových věcí, ale zase má dva brášky a hned má podle mě ten život bohatější než jedináčci. Vidím to na Leince... Jak ta je šťastná, když tu má Štěpika, pokaždé když se s ním loučíme, tak strašně pláče, každý den se po něm ptá a taky teď začala každý den prosit, abychom měli doma miminko. Docela mě trápilo, že by tu mohla být možnost toho, že D. už nebude další dítě chtít a Lea zůstane skoro jedináček. Bylo mi to líto kvůli ní samotné, i kvůli mě... I sama na sobě cítím, jak mi to doma přijde po odchodu Štěpika takové poloprázdné, smutné...Tak mám teď velkou radost, protože jsme se ve středu domluvili, že někdy na podzim nebo v zimě se začneme snažit o miminko.Tak doufám, že do té doby Davča nezmění názor, protože už se nemůžu dočkat a momentálně živě diskutujeme nad jmény pro holčičku~t~
Katka+3 kluci 79533
25.4.2013 9:38:44
Jolli, děkujem za vložení fotky, přesně tuto jsem měla na mysli, je úžasná ~R^
Kámoška má právě taky z Tchiba na kluka nepromokavé věci, koupila teda v kamenné prodejně ve slevě a chválí si to. To naše nejmenší dítko je chudák, jak se tak dívám. Ten už většinu věcí jen dědí a některé věci chybí, třeba ted nemá nějakou bundičku, jen flaušové teplé mikiny, no musím mu něco koupit. Je to mazec, no, třetí dítko je fakt o mnohé ochuzené (kurzy plavání, mín fotek, mín videa, obnošené oblečení aj.) Asi kdyby to třetí byla holčička, tak by útrata byla mnohem větší, no asi...určitě!
Wis, tak to jsem ti napsala fakt blbost, že si mimi řekne samo, jsem nějak zapomněla, že jsi měla indukci, omlouvám se. Ale Maw to napsala moc pěkně ~R^ A je pravda, na CS se už moc nehraje. Můžeš mít klidně týden před termínem CS0 a druhý den porodíš raz dva. Já měla vždy opak, CS vyšší, než na daný týden těhu bylo dáno, sice jsem pak rodila o skoro 3týdny dřív, ale stejně na závěr s oxytocinem, že jsem se neotvírala. Takže tak ~;)
Jollajda+ Lea 98439
23.4.2013 21:02:52
Lei, jsem s tím fakt spokojená. Navíc jsem oboje koupila ve výprodeji a ještě jsem natrefila i na den, kdy měli zdarma poštovné, takže jsem i dost ušetřila. Viděla jsem pak i v letáku od Lídlu, že měli kalhoty i bundy v nabídce.Jinde jsem neviděla, ale je pravda, že jsem ani nepátrala. Objednala jsem oboje trošku větší, takže využijeme i na podzim a pokud Lea bude růst podobným tempem jako teď, tak možná i příští jaro:-) Reflexní prvky jsou udělané na proužkách a svítí i ty srdíčka, gumy na botách drží perfektně a přitom se dají kalhoty dost roztáhnout, takže vysvlékám kolikrát i přes boty a jsou na kšandy, takže i záda pěkně schovaná. Prostě naprostá spokojenost a když vidíme Leu, jak řádí v kalužích, tak jsme s Davčou rádi za ni :-)

K férové snídani napíšu víc zítra. Za chvíli mi dorazí D. z go, tak jdu chystat večeři.~3~
Jollajda+ Lea 98439
23.4.2013 20:55:38
Co se týká botiček, tak máme teď na jaro jedny od značky Jonap a spokojenost.Jsou kotníčkové, kožené, na zavazování a Leince se v nich dobře chodí. Zkoušela si i Pegresky, ale jak si asi noha přes zimu zvykla na lehoučké Superfitky, tak v Pegreskách chodila jako robot a vůbec je nechtěla.Přitom loni od nich měla podzimní botky i sandálky...
Uvažovala jsem, zda nekoupit ještě něco ve stylu botasek, aby byly botky více prodyšné, ale asi to nechám být a koupím rovnou sandálky s uzavřenou špičkou. Holínky máme. Loni s manžetou, letos se Lea zamilovala v Tescu do červených holínek s Minnie, tak jsme je vzali, jsou bez manžety, ale ničemu to nevadí, protože ty pogumované kalhoty stejně dávám přes gumáčky. Holínky využijeme docela dost, protože když teď na jaře prší, tak právě Leu navleču do holínek, kalhot a té nepromokavé bundy a jdeme alespoň před panelák, ať se výřádí. Pak taky ve Štítech je kolikrát na dvoře dost dlouho rosa, takže taky chodí v holínkách.
Na bazén a k vodě jsem měla pro Leu croscy.

Lei 37503
23.4.2013 20:34:48
Ahoj, Joll, jo, M má podobnou, je teda poděděná z Německa a má odpárané cedulky, takže netuším, kdo to vyrábí, ale je super, bundička je vypodšívkovaná a celkem i hřeje, takže se dala nosit i v zimě (není to "jen" pláštěnka), reflexní puntíky a proužky, a ty gumy drží pevně na botkách. Jestli je ta Tchibo dobrá, tak ji ve větším čísle koupím, až zas bude v nabídce, určitě je vyrábí i někdo jiný, ale já se znám, nerada nakupuju a hlavně nerada vybírám...

Mmch, koukala jsem, že v Olomouci se letos férově snídá ;). Jede v tom nějak botanická zahrada???
Jollajda+ Lea 98439
23.4.2013 20:23:53

Kalhoty i bunda z Tchiba a jsem za ně strašně moc ráda. Už si sedla do strašně moc kaluží a vůbec nepromoklo a radost samozřejmě veliká.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 22350  [Dalších 22220 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.