| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 22350  [Dalších 22170 >>]
Čertův švagr 117986
10.4.2013 10:23:36
nakukuju i k vám, mám kluka 1.6. ~;)
k tříkolkám - starší kluk zvládnul tříkolku ve 2 letech, měl takovou kovovou prastarou po manželovi (malá, červená jestli pamatujete). Je to ale pomalé, nikam moc se na tom nedojede.
Maw, jestli chce Juli stíhat starího sourozence a je spíš větší (jak píšeš plastová odrážedla jsou malá) tak spíš bych uvažovala o odrážecím kolečku ~3~
AsiD 110366
9.4.2013 20:01:34
Vážně nad ní uvažuju. Plastová odrážedla už jsou malá a když "velký bratr" nasedne na kolo, tak by se Juli nejraději vydrápala za ním. A při poslední návštěvě obchodu se sportovním zbožím jsem myslela, že neodejdeme. Na výlety ji tedy budeme vozit v cyklosedačce, ale na odpolední hrátky s dětma na ulici už by to myslím mohla ve vhodném typu dát. Zatím žádnou zkušenost nemám, protože starší se do sportů nikdy nehrnul a nehrne a jezdit na kole začal až v 6 letech. Takže tipy taky uvítám.
maw 84192
9.4.2013 19:23:28
Malá anketka: jak to vidíte s tříkolkou?
Z více důvodů odrážedlo nechci, šla bych rovnou do tříkolky. Jen nevím, jestli už to tohle léto zvládnou, nebo až příští?
Popř. uvítám tip na nějakou dobrou a větší typ.

Díky
Jollajda+ Lea 98439
4.4.2013 13:27:54
Mariko, Zuzanka je nádherná! Takovej mrňousek ~s~ Moc vám přeju, ať to doma krásně zvládáte.

Díky za odpovědi se školkou. Rozhodně jsem nechtěla, aby šla Lea do školky dřív jak v září 2014. Spíš o jednu konkrétní školku stojíme, tak jsem si říkala, že by byla třeba větší šance na přijetí, když by jsme byly na zápise dvakrát, ale asi je to blbost.

Navíc zápisy byly včera a zúčastnit jsme se stejně nemohly, protože Lea má od pondělí znovu ATB kvůli pruduškám a u mě to začíná asi taky. Zítra jdu k doktorce, takže jsme už od pondělí doma, na kontrolu jdeme až příští středu, takže paráda. Už nevím, co mám pořád vymýšlet, aby ten den byl trochu pestřejší. Naštěstí dnes dostane pár dárečků, v neděli bude oslava s D. rodiči, tak zase bude líp, kydž budou nové hračky. I když je pravda, že teď u Leinky frčí Lego a nová kuchyňka. Skoro s ničím jiným si hrát nechce.

Bobíku, sice jsem Patričce už psala na FB, ale i tady přeju všechno nejlepší k narozeninám~x~

Katka+3 kluci 79533
4.4.2013 12:36:00
Mariko, hezoučká ~p~~s~
Jinak dubnátkům vše nejlepší k 2.narozeninkám. At to pěkně oslavíte ~x~~x~~x~
Bobík* 31283
2.4.2013 13:20:38
Ahoj,

Marika, malá je krásna~s~ Gratulujem aj tu.

Ja som takto pred 2 rokmi valila na sekciu a malinká vykukla na svetlo sveta 13:50~s~~s~~s~~s~
AsiD 110366
31.3.2013 16:56:34
Mariko, moc gratuluju k narození nejmladší ratolesti - je nádherná. Ať vám roste ve zdraví a k velké radosti ~x~~s~~;((
MarikaP+3 82381
31.3.2013 13:55:57
Ahoj, hodila jsem vám jednu fotku Zuzanky do deníčku.
Wis+2 131737
28.3.2013 14:05:04
Holky děkuji za rady - Maw napsala jsem ti mail ~;). A vy jste šátkování zvládly jako samouk, nebo jste byly na nějakém kurzu? Pořád se bojím toho, že nebudu vázat správně ~a~.
Lei 37503
28.3.2013 13:53:02
Já začala s M s pevným, bylo to v pohodě, ale pak jsem přešla na elastik, v létě mi vyhovoval, že jsem se s ním tak nepotila a navíc M byla dlouho drobek, elastik ideální, smotaný do ruličky, líp se všude vešel, lehčí... Loni v létě, tzn. když byl M rok, už jen pevný. Elastický mám CuddlyWrap a dlouhý je jak Metuzalém (neměřila jsem, nevím, kolik má, ale nevadí mi to, aspoň pěkně padne i tatínkovi a je moc příjemný - ony ty konce se dlouho zužují, takže podstatná část šátku není široká jako jeho střed, tzn. není tam ten objem látky. Pevný jsem momentálně půjčila kamarádce, ten měří 4,6m a to je tak akorát. Ta si zkoušela i elastik a nevyhovovalo jí právě to, co píše maw, dítko se prověšovalo.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 22350  [Dalších 22170 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.