| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4469  [Dalších 4339 >>]
Danulu 23974
30.1.2017 9:24:28
Znam taky dnes uz cerstve dospelou holcinu co trenovala od malinka,zavodila a byla v juniorskem narodnim tymu. Drina neskutecna, vyhoda byla ze zili.bna malomeste kde i.trenovala, a mohla pozdeji.sama se tam dopravovat. Brzy rano netrenovala, v puberte s tim prastila , chtela si vic uzivat, zamilovala se
Lída+2 28136
30.1.2017 9:10:57
Konvalinka30, jestli to máš blízko, zkus se jet kouknout na trénink......a uvidíš co Ti napíšou.

balet je pro ní určitě velké +.
Lída+2 28136
30.1.2017 9:07:07
Tutenstein , v sušárně nám léta- a tím myslím asi 20let, visí různé tyhle věci na hokej, když jsem se od maminky chlapců dověděla cenu asi bych to tam nenechávala.....a ty děti měla dvě......

A pravda je, že částky lítají za ten rok......opravdu drahý sport.

někdo mi tuhle říkal, že syn má drahý sport....jednou za dva roky koupíme pořádný kolo.....dres jak kdy.....a odvozíme na závody. Zdaleka se neblížíme hokeji ani krasobruslení.
MÍŠA&FÍK 38466
30.1.2017 9:03:37
Jestli do nejbližšího okolí mohu počítat i kamarádku,tak tedy kamarádčina dcera krasobluslila.
A myslím, že její maminka, ta moje kamarádka musí mít svatozář.....😇.
Takže jestli máš k dispozici nějakou tu svatozář, volnou pracovní dobu, uprostřed noci vstaneš jako čiperka , tak jděte do toho !
*Owls* 35567
30.1.2017 9:02:44
Pokud by myslela na vrcholové krasobruslení (v budoucnosti), tak už je opravdu skoro pozdě, ale nikdy neříkej nikdy. Kdyby trénovala vrcholově, tak je to sport neskutečně fyzicky i časově náročnej a bóóólavej. Plusem je určitě ten balet (také žádná lehká legrace) v minulosti.

V blízkosti máme klub, kde také nabírají dívky od 6 let. Dcery starší spolužačka tam už pár let chodí. Je to ovšem "pouze" spíš takový zájmový kroužek. Na našem rybníku je teď dívenka za hvězdu. A teda právem! Jezdí jí to a skáče moc pěkně. Na soutěže to asi není, ale pro radost z pohybu je to super.
magrata1 95172
30.1.2017 8:46:03
Bydlíme 20 km daleko od města, kam by musela jezdit. V rámci jednoho města by se to dalo, takhle fakt ne.
magrata1 95172
30.1.2017 8:44:23
Nikoho takového neznám. Stejně se mi to nelíbí, je to děsný dril. Radši ji zkusím dát na společenský tanec, ten se využije, i když nebude závodit nebo s tréningy skončí. je u nás slušný klub a nemusí se chodit na ráno.
magrata1 95172
30.1.2017 8:30:07
neteř měla taky dvoufázové tréningy a rozhodně u nás nemá pobočku Sparta. Dceři se kraso taky líbí a věřím, že by jí mohlo jít (bez jakékoli přípravy udělá šňůru, rozštěp, placku, běhá jak motorová myš), ale z tohoto důvodu vím, že to nejde. Kdyby ten dvoufázový byl až u větších dětí, které se tam dopraví samy, přihlásila bych ji hned. Takto to prostě nezvládneme.
zerat 18305
30.1.2017 8:21:54
Před lety si vytipovali na ledě mou tehdy tříletou dcerku - když jsem pak slyšela podrobnosti... vycouvali jsme z toho. První si tam zajdi a zjisti, co by vás to stálo... tohle fakt nejsou levné záležitosti a jsou na čas dost náročné :-(
Žžena 83005
30.1.2017 8:21:10
Osobní zkušenost mám, v 5 letech mne maminka vodila na krasobruslařskou přípravku. Za x tréninků jsem se ale nebyla schopna dostat dál než "jet pomalu kupředu v pozici sedícího na wc", tak tím moje krasobruslařská kariéra skončila.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4469  [Dalších 4339 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.