| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4469  [Dalších 4349 >>]
Lída+2 28136
30.1.2017 11:21:40
Ano jezdíme po celé CR a loni měl jeden dvojzávod v Rakousku(v CR jasno, já prala asi 9 praček a tam byla průtrž a kroupy, vrátil se manželovi jak prase, jelikož mu roste noha boty má jen jedny:-() a letos by měl mít jeden v Maďarsku, stále váháme, zda ho o to připravit....budou mu třeba chybět body, kdyby to dobře zajel....
Loni namátkou Jihlava, Rakousko-Grafenschlag, Štemberk, Jablonec, Nový Bor.....

Jo neříkám, že nenaskáče, ale na hokej to není....

Jo a manžel je opravdu super, on je s ním nejčastěji. Takže na vyhlášení Mistrovství republiky šel on a já hlídala kolo....a četla si. Neměla jsem srdce ho o to připravit....i když mě posílal, nechtěla jsem slíznout tu smetanu, kdy má 2x "dítě" na stupních vítězů. (zlato má jedno, 1 stříbro) V reprezentaci není, je strašný trémista, by to asi zatím ani nedal.
Karkulkaaa 82225
30.1.2017 11:10:25
"Navic 15 za kolo nedam:-)"

Tut, kdybych dala za kolo 15, tak si pískám :-) Bohužel jde o částky i dvou a vícenásobné. Plus ten servis a potřeba náhradních dílů.

U nás by levněji vyšel ten hokej, v nejbližším oddíle poskytují dětem vybavení zdarma. Ale zrovna syna hokej neláká.

Vůbec moje všechny děti si vybírají drahé sporty. Jak by byla ráda za fotbal nebo něco podobného.

Ale krasobruslení bych nedala, to se mi zdá naprosto šílené.
susu. 129001
30.1.2017 10:46:00
A umí opravdu bruslit s přenášením váhy, nebo se jen odráží pomocí zoubků na bruslích?
Aximo 151917
30.1.2017 10:27:58
Je to velmi náročný sport a také dost drahý.
Můžeš se podívat na dokument ČT- Pot, slzy a naděje.
susu. 129001
30.1.2017 10:22:07
Konvalinko, my se ten první půlrok učili hlavně bruslit. Dcera umí bruslit? My trénovali rovnováhu, přenášení váhy, správný krok, ovládání bruslí(citronky-střídavě jedeš bruslemi k sobě a od sebe), jízda na jedné brusli,... nevím. Mám za to, že překládat a jezdit dozadu jsem se naučila sama, ale to už nevím. Otočky, hmm to nebude hned.
Slupka 133444
30.1.2017 9:47:39
Tut, dělali jsme karate, medaile z Evropy, a žádný extrém to nebyl. Protože je to "malý" sport, není v něm tak obrovská konkurence... takže jo, rozdíly jsou. Navíc všechny sporty závislé na časech sportoviště - ledová plocha např. - jsou náročné i těmi absurdními časy tréninků (ráno či pozdě večer).
Slupka 133444
30.1.2017 9:41:36
Vypni televizi a klid, zase to přejde ~;)
Jinak bych začala hledat zda je to vůbec v okolí dosažitelné, začít se dá (a musí) zvolna, ne hned dvoufázový trénink, a ono se to nějak vyvrbí... ~;((

EDIT: jo tak dočítám, a v dosahu to je, a navíc dcerka bruslit umí a chodí na balet - to už by mohlo být nebezpečné, že jí vezmou, půjde jí to, a pak z toho bude opravdu velká zátěž pro celou rodinu... no, tak ještě bych zjistila, zda se v daném oddíle dá bruslit několik let bez tlaku na max. výkon.
Žžena 83005
30.1.2017 9:33:30
Konvalinko,
pokud jsou motivací ty šatičky, co jí nějaké pěkné na normální bruslení pořídit? Třeba by to uspokojilo touhu bez nutnosti lámat režim a peněženku celé rodiny.
susu. 129001
30.1.2017 9:30:58
Já chodila do krasa cca 1 rok. Naučili nás bruslit, v tom vidím velké plus a pak si z nás vybrali asi 3-5 dětí, které vypadaly, že jim to jde nejvíc a nám ostatním řekli, že sice můžeme chodit bruslit, ale nikdo z trenérů se nám nebude věnovat. 80.léta minulého století, socík. Teď je to možná jinak, a dokud platíš, tak se dítěti i někdo věnuje, ale síto bude asi podobné, talentovaným dětem se věnují, ostatní jsou do počtu a snížení nákladů.
Danulu 23974
30.1.2017 9:26:54
Obe dcery delaji atletiku, mala jen aby se hybala, starsi trenuje hodne, k zimnimu.treningu ma taky posilovnu, ktera se musi zaplatit,boty vyjdou rocne na 5_6tisic, plus hoooodne funkcniho oblecenu, v zime maji i.treningy venku
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 4469  [Dalších 4349 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.