Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lída+2 | 28136 |
30.1.2017 5:05:00
Konvalinko, nejdřív si zjisti jestli to máš vůbec v dosahu. Zase na tolika místech se to netrénuje.
A pak osobně si myslím, že jaké máte doma problémy, nejsi schopná dostat dceru na 6h na trénink. A po škole na další. pokud by si ji oddíl po absolvování přípravné školičky vybral. Tak jsem trochu googlila a našla toto: http://www.skksparta.cz/casto-kladene-dotazy |
TeriRez+3 | 80863 |
31.7.2016 21:41:23
Děkuju všem. Klukům je 7 a 5 let, (dvouleťáka se to naštěstí ještě netýká). Tak mi z toho tak nějak opravdu vychází nejlépe to Judo, jdu se vrhnout do zkoumání možností v našem nejbližším městě.. :) Díky.
|
kdoto | 78719 |
31.7.2016 17:48:36
tak u nás bohužel nic takového není,přitom kluků co by potřebovalo se takto vyřádit tu je hodně.Máme tu jen lukostřelbu a ta je fajn na zklidnění a soustředění
|
ctvrtka | 123886 |
30.7.2016 22:52:46
Jo a v judu se bojuje a zapasi doopravdy ne jenom na krasu jako pri karate treba. Takze po treninku jsou deti krasne vybity a klidny jak beranci.
|
ctvrtka | 123886 |
30.7.2016 22:48:37
Za me judo.
- nauci se padat (hodi se kdyz do tebe nekdo strci nebo se vymydlis na kole) - v judu se nekope a nejsou v nem udery pesti - tj. nehrozi ze bude kopat a mlatit v afektu do spoluzaku - nauci se protivnika znehybnit aniz by ho zranil - hodi se kdyz te ve skole napadne nakej idiot - je to hodne kontaktni sport tudiz se nauci nebat se kontaktu - kdyz ho nekdo chyti za fligr nevyvede ho to z miry - muzes protivnika hodit na zem tak ze uvidi vsechny svaty nebo jemne - a behem toho hodu mas dost casu si to rozmyslet. Kdyz nekomu ukopnes hlavu skoncis ve vezeni kdyz s nekym sikovne svihnes na zem tak to vetsinou skonci ok - i tak existujou v judu zbrane (skrceni a paceni) ktery se ucej pozdejc a ktery muzes vyuzit kdyz jde fakt do tuhyho. Takze ja bych hlasovala pro judo. Delaj ho moje vsechny deti a zvlast u holek jsem tomu rada (u syna ale taky, byl driv takovej bojacnej) |
Hanka 75 | 76332 |
30.7.2016 20:03:14
ahoj, manžel se v tom trochu vyzná, dělal karate. Pro syna vybral judo (resp. bylo poblíž a dobré), ale říkal, že judo je pro děti nejlepší tj. byl rád, že poblíž kvalitní judo máme (i když může to být také individuální např. někomu by více mohlo dát karate a záleží též asi na věku dítěte, ale předpokládám, že chceš pro dejme tomu šestileté tj. mladší.
Téhož názoru jako manžel byla učitelka tělocviku-maminka, která také chodí na tréninky a má tam dvě děti. Děti se na judu naučí i padat, sebeobraně, nějaké kázni. je to všestranné co se týká pohybu, nejde o nejednostrannou zátěž jako např. při té lukostřelbě, naučí se různé věci, kotouly, ty pády, sebeobraně také... chodívám občas na tréninky a líbí se mi to. Dítě to také baví. |
Gavašetka | 111364 |
30.7.2016 20:02:27
Nenapsalas, kolik je synkovi let. Čím mladší, tím víc bych doporučovala oddíl, kde se budou zaměřovat nejdříve na všeobecnou průpravu - mrštnost, umění padat apod. KOukni třeba sem, jsi-li z Prahy: http://www.judobivoj.cz/
|
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
30.7.2016 16:18:36
Naše děti dělají Judo, naučí se padat, cvičí jak fyzičku, tak gymnastiku... baví je to
|
MajaZrzka | 29736 |
30.7.2016 15:45:31
Souhlasím - určitě na ukázkovou hodinu. Obhlédnout trenéra, vidět jeho styl vedení dětí. Pokud už děti svěřuju do oddílu, kolektiv a jeho vedení je - pokud nechci mít vrcholového sportovce - stejně důležitý jako vlastní pohyb.
Většina oddílů bude mít celé září ukázkové lekce. |
TeriRez+3 | 80863 |
30.7.2016 15:41:19
Nojo, ještě někde nějaké sehnat... a právě nejdřív se potřebuju zorientovat, co je dobrý a co spíš na nic.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.