Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
28.10.2005 9:16:36
Betulino díky snad i já budu mít čas to se ještě domluvíme.Jo a mooooc vám to na fotce sluší.Jste fešáci.Mejlíka jsem ti taky poslala
Bet no konečně už jsem si říkala co je s tebou kde jsi se nám ztratila.Tak napiš co kluci a Lenička ve škole. Musím jít máme tchýni doma tak jdu něco dělat.Tak zatím papa |
Betulina | (IP adresa: r31090.76827) |
• |
27.10.2005 9:33:54
čau, hele tak to vypadá, že do domažlic pojedeme už teď v sobotu, tak já ti pošlu emilíka s tel. číslem, abychom se kdyžtak mohly domluvit po smskách, jo?
|
Bety, školačka + 2 klučíci | 32562 |
26.10.2005 22:14:44
Ahojky,
konečně jsem se k Vám dostala. Nějak nestíham. Teď jsou ve škole prázdniny, tak toho musím využít a juknout co je u Vás nového. Já jsem byla v pondělí v Domažlicích. Byla jsem na kávičce s kámoškou, poklábosili jsme a já měla možnost tzv."vypnout". Škoda, že to není častěji. A těm pokojíčkům. Pro takle malé děti je asi fakt zbytečný zařizovat úplně nový pokojík. Stejně tam dlouho nevydrží, neb chtějí šmejdit po bytě. Kluci mají pokojík, ale mají tam zatím jen pár skříněk. Myslím, že radikální změnu necháme na léto. To jim bude 2 a půl roku. Tak se uvidí. Mějte se moc krásně a určitě se zase ozvu. |
26.10.2005 14:49:59
No pro roční dítě dělat pokojík je opravdu těžké.Nemůžeš mu dát věci které jsou pro starší aby si neublížil ale myslím si že ten stan by nebyl špatnej.Než to zařídíte tak trošku povyroste a jestli ho máte pořídit ted´ nebo pak to je jedno si myslím.Ale jak myslíte vy.
No s tím setkáním jsem pro ráda bych vás poznala ani už si nepamatuju jestli když jsme si mejlovaly jestli jsi mi poslala nějakou tvojí fotku.Tak dej pak vědět kdy byste dorazili.Kde je Panskej Dvůr vím znám už skoro celý Domažlice.Jen je škoda že jste se přestěhovali tak daleko.My směrem na Plzeň nikoho známýho nemáme až na jednu kamarádku se kterou si mejluju a na Bet co sem už dlouho nezavítala.Ta je z Holýšova.Auto sice je takňák k dispozici ale je starejch takže jako bychom ho neměli. Jdu něco dělat dokud je malej hodnej pak dostane ovoce a razíme na prochajdu.Tak zatím papa |
• |
26.10.2005 14:20:52
ahojda
no já už nad tím pokojem přemýšlím dost dlouho. Ptala jsem se taky na diskusi "spinkání" a tam jsem si řekla, že teda do toho půjdem. Uvidíme, třeba to nepůjde, ale třeba jo <:oD> teď zase začal trochu hůř spát, tak se to tím možná srovná.. jinak tady to, co jsi jmenovala mě traky napadlo(to vybavení pokoje) ale "jenom" s tímhle ten pokoj bude prázdný. Po tom stanu jsem se už dívala, ale na všech je napsáno, že jsou až pro starší..no budu se ještě dívat(nebo nějaký NORMÁLNÍ hezký domeček) pak jsem si ještě říkala, že bych tam mohla dát takový to nafukovací křeslo, když by se prcek v noci probudil a potřeboval by být chován, tak abych se s ním mohla někde "skácet" a třeba s ním usnout :) (ale to nechci dělat, jen vím, že se mi to párkrát stalo:o) a aby na tom křesle šlo kojit(teda nevím jak dlouho ještě kojit budem, ale zatím ještě kojíme) a aby na něm mohl nějak řádit. NO a pak právě právě nevim. co tam dát, aby tam nebyly prázdný stěny->aby tam nebyla tam(ani mírná) ozvěna? ve sklepě máme žebřiny, ale na ty je ještě asi brzy. No uvidím, všechno promyslím.. Jinak jsem si všimla, že nám včera začal růst třetí ZUB, takže už je to "trojzubec" :o) No tak to bydlíš docela blízko od "našich" víš kde je Panský Dvůr? tam o dvě ulici výš bydlí.. Hele plánuju, že teď někdy do Domažlic pojedeme, šla bys třeba pak na chvíli ven? Ale teda ještě nevim kdy tam pojedem, ale naposledy jsme tam byli na chodských, tak je už na čase :) mě TO tady vedle pořád vykřikuje, musím jít, čau :) |
26.10.2005 9:58:57
No já tchýni na jednu stranu taky chápu ale na druhou má co chtěla.Musela počítat s tím že se jednou Pavel ožení a založí rodinu.A ještě navíc když nám nepovolila tu přestavbu tak jestli si myslela že tu budem takle žít další roky než se uráčí jít do důchodu tak je na omylu.Vím píšu to tvrdě ale je to bohužel tvrdá realita.Ještě k tomu tchánovi jak jsem psala včera co na to říkal tak ti povím perličku.Včera večer jsem ho přivezla konečně se nám po měsíci a půl vrátil a po večeři se ho máma ptá jestlipak víš že si budou kupovat byt?On že ne.A to mě dorazilo.Tak mě tchýně říká že jo že to ví a pak zjistím úplnej opak.Neříkala jsem na to nic byl u toho Pavel a nechtěla jsem kazit hezkej večer ale tohle nemusela dlat.Lhát mi nemusí.Já už nevím co si o ní mám myslet.Abych řekla pravdu tak si u mě horší pomalu ale jistě pověst dobrého člověka.No nic už dost stěžování.Ještě jsi se ptala kde momentálně bydlíme.Jestli víš kde je dopravní policie tak kousek od.Pod hradem.Tak si myslím že to tak daleko není pro tchýni ale já bych brala i větší vzdálenost.Ale jsem zase ráda že nemáme byt někde na kozinovce to bych jí tam měla furt když dělá na katastru.
A k pokojíku.No já osobně bych s tím ještě chvíli počkala pokud vám malej moc nevadí.Nám sestřička od dětské při první kontrole u nás doma říkala že by měly děti spát s rodičema do dvou let.Ale pokud je dítě v pohodě v noci tak... já nevím.Je to každýho věc.Nu k tomu zařizování.Tak mu tam dej skříň na jeho oblečení pak tam bude mít postýlku třeba se zkus podívat po tom stanu co se dělá pro děti bednu na hračky přebalovák jestli ještě máš a myslím že to na roční dítě určitě stačí.Stejně tam bude většinou trávit ve spaní bude víc s tebou nebou lízt po bytě.Tahle místnost pro něho bude spíš třeba když si budete chtít s manžou pospat tak ho tam naučíš chodit a on si tam pak sám zvykne.Kamarádky malá měla rok a taky si myslela že už jí dají do dětskýho ale je s nima v ložnici a do pokojíku chodí hlavně ráno hezky si tam hraje a rodiče ještě polehávají.Tak to zkus taky.Zase záleží jak ten pokoj máte daleko od ložnice abyste ho v noci slyšeli kdyby náhodou.Nevím je to na vás. |
• |
25.10.2005 23:44:01
ahóój :)
právě jsem hledala nějakou fotečku a manža, jak přeinstalovával počítač, tak je nějak postrácel.. no snad se najdou:) nebo vyfotím nějakou novou, aktuální :o) tvou tchýňku na jednu stranu chápu, asi si uvědomila, jak tam bude bez vás smutno a prázdno, ale zase taky chápu vás. nevím co mám k tomu víc napsat, je to blbá situace, ale do toho bytečku jděte. Hele a ten byt je daleko od vašeho stávajícího bydlení? (nevim kde bydlíte teď:) jinak já začínám přemýšlet, že teď, jak se Kryštůfkovi blíží rok (1.12.) tak ho možná opustíme v pokoji a už bude mít vlastní(nakonec jsem se rozhodla že zůstane tam, kde teď jsme spolu a my půjdeme do toho menšího). takže začínáme pomalu s přesunem, aby to pak nebylo najednou. začali jsme skříněma, pak bude na řadě manžel s postelí a já na tom místě, kde byla postel budu spát na rozkládacím gauči, pak tam zůstane samotný gauč.. teda to je plán, uvidím jak to dopadne:) (snad dobře!) hele a co by teď vlastně měl v pokoji mít? mě nějak nic moc nenapadá, ale připadá mi, že ten VELKÝ pokoj bude docela prázdný.. už teď, co jsou skříně pryč, je tam ozvěna.. neporadíš, jak zařídit pokoj? :o) uáá, už jsem ospalá, jdu spát, tak ahoj a prospinkanou noc :o) |
25.10.2005 10:26:12
Ahojky promiň nó nestíhám:-)))
Zatím nejsme přestěhovaný až tak koncem ledna.Ted´ v listopadu má bejt kolaudace pak to hrozný vyřizování papírů no a nechcem se balit na Vánoce.Ty 3měsíce už nějak vydržím já.Jinak jsem kvůli tomu už zase měla výstup s tchýní a řeknu na rovinu že už mi to tady s ní s.....Začnu to takle.Tchán jezdí s kamionem a bejvá měsíc a půl pryč.Tak jsem se tchýně ptala jestli už to ví a co na to říkal.A ta začala no to víš co na to může říkat moc rád nebyl vždyt´ jsme byli domluvený že tu Pavel zůstane že ten barák bude po mém odchodu do důchodu jeho.Takže jsem si opět připadala že tu překážím a že jsem jim jejich plány překazila já.Prostě pátý kolo u vozu.Na to jak byla v pohodě normálně jsme se o čemkoliv bavily a bez žádných povrchů tak ted´ teprv po třech letech konečně poznávám jaká doopravdy je.Spíš si myslím že se nedokáže smířit s tím že už jí její poslední syn nebude potřebovat že už má rodinu a ona tu bude sama.První syn se ostěhoval do vlastníma rukama postavenýho baráku do Hluboký u Kdyně jezdí sem jen na víkend a někdy ani to ne.Ale udělala si to sama.A přitom ještě nedávno když jsme přišli s tím že jsme sehnali byt tak začala takový no konečně budete žít jako rodina.Tak já nevím co chce. Jinak těhu je bez potíží až na nevolnosti.Minulý čtvrtek jsem byla na Uzv a kontrole tak srdíčko tluče jako zvon malý mělo 9cm a já zhubla půl kila.Říkala jsem dr. že nemám moc chut´ k jídlu že prostě kouknu do ledničky a nevím co mám sníst.Prostě nechut´.Tak mám jíst každý dvě hodiny a že se to spraví.No každý dvě hodiny nejím ale už je to trochu lepší.Už se mi párkrát stalo že jsem málem šla líbat porculán ale řekla jsem si ne a pak to přestalo.Dnes jsem 12+1.Jo a taky si dr. troufla tipnout co to bude ale je to zatím jen odhad.Ale podle toho jak mi bejvá blbě což u malýho nebylo tak bych to taky tipovala.A dost mě to potěšilo tak doufám že to tak zůstane. Honzík už má první zoubky venku jedničky dole vyrostly mu zároveň a dokonce bez pláče a podobných potíží.Staví s na všechny 4 občas se mu povede pohyb do předu ale pak zase zavrtá nosík do země.Ale hrozně se snaží.Spinká celou noc i přesto že papá kolem půl osmý po koupání tak vydrží do osmi. A co dělá Kryštůfek?A co je u vás novýho? Jéje to jsem se ale rozepsala co tak ted´ jste na řadě zase vy. Tak zatím zdravím jdu něco dělat protože máme dneska odpoledne návštěvu tak musím poklidit dokud malej spí.Mějte se zatím krásně a zase tu napište. Jo přidávám jednu fotečku Honzíka a podotýkám že jsem mu pomohla.Naštěstí to sám ještě neumí. Tak papa |
• |
23.10.2005 22:07:34
Vzbuďte se :o)
nebo tady se to už uložilo k zimnímu spánku?? :o) Janinko ty koukej dovalit informace.. co je nového? už bydlíte? jak s těhu? S Bety se moc neznám, ale taky něco napiš.. :) zajímá mě VŠE! :oD Jsem zvědavá kdy si to přečtete.. čauky a pro dnešek i dobrou noc bet |
Bety, školačka + 2 klučíci | 32562 |
30.9.2005 23:19:59
Musím se taky přidat, já jsem 100% pro VLASTNÍ. Nemám sice zkušenosti s bydlením u tchýně nebo u rodičů, ale od kamarádek vím, že po nějaké době to vždycky zaskřípe. U někoho více u někoho méně. Vlastní je vlastní. A k babičkám na návštěvu a šup domů.
Janinko, kolikátý týden? Já fakt nějak nestíham...... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.