| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Most

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3815  [Dalších 3645 >>]
Evickaaa 28584
11.1.2008 22:04:31
Ahoj Leni tak jsem se nakonec rozhodla,že Kája do chodí tenhle rok do Cáchovny a v dubnu pujdeme k zápisu k Vám.Musim,ale ještě skočit k Vám za řídou a skusim ji nechat na sebe kontakt kdyby se něco uvolnilo:-)

Tanjo Petr moc děkuje za pozdrav a také tě pozdravuje a prý jak se Vám bydlí:-)
Leňucha 20633
11.1.2008 18:54:35
Ahojky všem
s tou školkou (Hutnickou) jsem to slyšela přímo od jedné mamči co se raději přehlásila do naší školky. Učitelka jí veřejně řekla že když se stalo to a to tak malej "musel" dostat jednu vařečkou, aby si to prý pamatoval....mě to také teda zarazilo, v této době jsou přeci fyzické tresty zakázané, ne? Také říkala to samé jako Tanja, že je to tam takové celkem ostřejší na všechny možné pravidla a povinnosti....ani jako rodič nemohla jít třeba s prckem do třídy. To třeba v naší školce můžu být s malou jak dlouho chci ve třídě.
Ale stejně je to vše o jednotlivých učitelkách, neříkám že školka je špatná, třeba to vše dělá opravdu jedna jediná blbá úča.

Jinak na 10.ZŠ jsem chodila i já, v té době to byla také matematická škola a když si vzpomenu na kantory tak se divím že se někdo něco vůbec tam naučil :-) Jediná úča tam byla skvělá a to Zemánková, a to je podle mě úča s velkým Ú. Když byla nějaká špatná známka, tak nebyla ve svém živlu že dává špatný známky ale vrátila se k učiva a snažila se to probírat dokola,dokud známky nebyly dobré. Ale už tam neučí bohužel.A 7.ZŠ neznám.
Evickaaa 28584
11.1.2008 13:11:58
Tanjo....tak o tý 10 jsem to také jen slyšela zatim nad tím opravdu neuvažuji:-)Jsem také spíše nakloněná k té 7 zš
Obávám se,ale ža tam bude nával.Káji třída se tam žene k zápisu snad všichni nikdo na 1.zš snad ani nejde která je vlastně o hodně blíž.

Adámek dnes dostal ATB má začínajíci zánět středního ucha a začínající angínu:-(Tak jsem tedy dnes u doktoru a lékarny nechala dohromady 240kč +- to je strašný:-(
protože jsem měla 2xrecept a jednu naši Dr a podruhý na ušním

Také jsem ráda,že jsem dospěla k takovému názoru že ji tam necháme dochodit:-)jen mi to někdy trvá

Děkuji za pozdravování a vše vyřídím:-)
Tanja 3601
11.1.2008 8:17:23
jo, jo, uz jdeme k zapisu. To utika....hruza...Bohuzel o te desate skole jsem z vice stran sly¨sela, ze uz to neni to co bejvavalo...uz neni matematicka, a ze se hodne zmenil ucitelsky sbor, a ta kvalita vyuky neni takova jako driv....a ze pokud nekdo i patri obvodove na 10. stejne vybiraji 11. My stejne dojizdime, tak pro nas umisteniskoly nehraje roli...Prece jen se predklanim ze pujdeme na tu 7., prave i proto ze mi chvalili tu druzinu taky, a ze tam kluk bude travit dost casu, vzhledem k me praci :(
Nu a k vase skolce...prave jsem taky premyslela proc to nenechas do konce roku tak jak je, stejne tam budete chodit...myslim, ze jsi rozhodla dobre, nech to na zari...
Pozdravuj manzela :)
Evickaaa 28584
10.1.2008 22:21:16
Tanjo vy už jdete do školy????
No já bych chtěla dát Kájinku příští rok na 7.zš.Je chválená.Kamarádka tam dělá družinářku a ty maj tolik akcí za týden,že se mužou všechny školky někam zahrabat.Kája tam chodí na AJ a učitelka je taky skvělá.Pak mám další kamarádku je učitelka také na prvním stupni ale je na MD.Prostě tak jak to já slýchám tak je fakt skvělá.Také jsem,ale slyšela že 10je velmi dobrá a to i na matematiku.Zase bych to pak měla blíž.No já se budu rozhodovat za rok:-)

Jinak Káju mi vzali v Albrechtický,ale nevim doma se mi to rozleželo v hlavě.Řediteka byla moc milá,ale učielka se mi zdálá chladná odtažitá....Na konec tam asi zítra zavolám,že to rušim Kája do chodí tenhle rok do Cáchovny a v dubnu pujdeme k zápisu do tý Zahradní:-)

Tanja 3601
10.1.2008 20:34:21
Mu ted taky resime problem, v útery jdeme uz k zapisu a vaham mezi 7.ZS a 11.ZS, nemate od svych znamych nejake poznatky o tech skolach? Libi se mi ze 7. je hodne zamerena na matiku a jiz od 2.pololeti prvni tridy maji informatiku, u 11.ZS mi vyslovene vadi, ze extremne zakladaji na svem sboru, ale tato skola ma velmi dobrou povest...tak nevim jak mame rozhodnout....
Evickaaa 28584
9.1.2008 22:39:05
Tanjo já to jen slyšela.Naopak dnes mi ji zase druhá kamarádka také chválila.Určitě je to v učitelkách a ne v celé školce...No my a jídlo je teda hruza snad si na naši Káju někde zvyknou s tím,že nejí maso,ovoce,zeleninu,luštěniny....No skoro nic:-)Ne od něčeho si zobne jen to přeháním:-)
ale opravdu je to s ním děs a bída.
Skusim zítra tu Licickou,ale mám strach,že ted v lednu mi ji nevzmou nikde....
navíc je smutná,že nebude chodit s Elenkou...Já blbá ji totiž dopředu nahlásila,že se tam jdeme přihlásit a bude tam chodit s tím a s tím:-(

Mirča (IP adresa: 77.48.57.200)
  • 
9.1.2008 21:44:34
Ahoj holky neznáte někdo Helenu Smolákovou? Bydlí v ulici Višňová
Tanja 3601
9.1.2008 18:50:43
S tou vařečkou si myslím je hloupý drb...nevím o tom nic. Hodně záleží na učitelkách...Náš Nik chodí s Ondráškem do jedné třídy a já jsem s učitelkama moc spokojená ale nechtěla bych aby chodil do třidy vedle, tam se mi pí učitelky moc nelíbí...jsou zbytečně přisné na dětí ve smyslu jidla, že se musí dojídat vše, nacož nejsme moc zvykli....A ta školka v Lidické prý je taky dobrá...
Evickaaa 28584
9.1.2008 18:16:07
Vánoce byly super.Děti byly spokojené:-)
Co vy???
Dádulka pořád ještě moc nemluví.Umí třeba asi 20slov,ale nepoužívá je.Třeba za boha se nemuže naučit říct AUTO:-)
Ted nám bude 21měsícu a mě už to vrtá dost hlavou.Kája byla v tomhle o hodně šikovnější.
Co vy jaký máte pokroky?Kolik už Vám vubec je?Andrejce myslim:-)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3815  [Dalších 3645 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.